Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tamam canım 5inde falan başlayayım o zaman uygun mu?
Canım adetden 4/5gün önce başlaman yeterli aslinda eltim öyle yaptı doğal yoldan hamile kaldı . Ama sen Zaten ignede kullanacaksın adette beraber adette büyük yumurtaların olur diye korkuyorum adetten bir iki gün önce yada adette başla çünkü hormon alacaksın. Bu yumurtayı büyüten bir şey olduğu için ters etki yapmasın

Canim cok haklısın bunu da atlatacagim inş. Çoğu arkadasta dusukte olsa kimyasal da olsa bir tutunma yaşamış en aZ bir defa ben 3 senedisenedir hiç gebelik yaşamadım. .Altında bir sorun var hissediyorum . En büyük destekçi eşim negatifi görünce yine kaldık başbaşa diyip beni biraz güldürdü :)

Merhaba arisutu ne marka kullaniyorsun bilmiyorum ama benim aldığım da gunde 1 tane ac karinla yaziyor ve alerji yapabilir diye yazmislar

İşte cnm dusukte olsa taşıyıcı riskin var dedi semra hanım o yüzden pgt ye gidecek sanırım embriyolar .

Canim genetik testin sana yapilmasi gerekmiyormuydu. Sen etkilenmemissen genetik bir problemden pgt ye bile gerek olmayabilir.
Cnm semra hanım ilk kardeşime yapılmasını istedi çünkü kardesimde ki engelli genetik değilde anne karnında sonradan gelusmiste olabilir eğer genetik değilse bana bir test yapilmiyacak. Ama ben her ihtimale karşı kendime ve eşime genetik test yapılmasını isteyecegim

Canim ailemde hicbir genetik problem olmamasina ragmen bende tasiyiciyim. Bir an önce kendinede genetik test yaptirmani tavsiye ederim. Insallah en kisa zamanda emeklerinin karşılığını alacaksin

O eşler olmasa işimiz daha zor. Her daim gülümsemeye sebep olan o eşler kocaman şükür sebebi işte:)

Merhaba arisutu ne marka kullaniyorsun bilmiyorum ama benim aldığım da gunde 1 tane ac karinla yaziyor ve alerji yapabilir diye yazmislar
Merhaba. Bir arkadaşım arıbilim internet sitesinden alıp kullanmıştı bende oradan kullanıyorum uzun zamandır. Ama ilk kez böyle bir şey oldu. Günde bir kere alsam iyi olacak sanırım teşekkür ederim.

Canım zeytinyağı inciri ne için kullanıyorsun ve nasıl yapıyorsun? Tarifi ve kullanım süresi zamanı ile ilgili bilgi verebilir misin
Şöyle canım yumurta ve sperm kalitesini artırdığını söylüyorlar. Ben kullanım süresini bilemediğim için herhangi bir zamanda başladım ama onunla ilgili internetten biraz araştırmak lzım sanırım. Süresi var mı açıkcası onuda bilmiyorum. Cam bir kavanoz veya kaseye saf zeytinyağını koyuyorsun içine de 1 adet inciri elinle bölüp koyuyorsun. Günün hangi saati koyduysan diğer gün o saatte yiyorsun. Ve yeniden 1 inciri daha ikiye bölüp içine atıyorsun aynı yağın içine. Bu şekilde yapılıyor. Benim eşim yemek istemediği için 1 incir yapıyordum. Ama eşinde yemeyi kavul ederse 2 inciri bölüp koyabilirsin

Tamam canım çok çok teşekkür ederim. B BiYesilBiKahve canım bu şekilde de kullanabiliriz

evliliğimin bir yılı ve hayatımda adetimde bir gün sekme olmadı tam gününde bazen eşime derdim bir gün geciksede heyecanlansak diye sonr kimyasal gebelik oldu tam tüp bebek tedavisine başlarken ve o kadar üzülmüştümki anlatamam kimyasalda olsa bir heyecan yaşayıp hüsrana uğramak çok kötü çok üzülmemeye çalış zor eminim ama vakti gelince hepimiz sırayla anne olacağız içindeki umut ışığını hep parlak tut

Kizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
"Hayırlısı böyleymiş ,vakti zamanı değilmiş"
İşte bu cümle bizi bu zamana kadar ayakta tutan teselli şekli canım bu hüsranı ben 4 kere (5. de embriyo bile oluşmadı )yaşadım 1.side aynı 5.de aynı şeyleri hissediyorsun ama her seferinde yine umutlarını yeşertip başlıyorsun yeni serüvenlere

canım daha çok gençsin ve dondurulmuş embriyoların var inşallah sende hayırlısıyla tabiki en yakın zamanda kavuşacaksın bebiş(leri) ne rabbim ol desin yeterki

Kızlar size iki sorum var
1) Rulid ve Prednol benim yarın bitiyor yani transfer Çarşamba fakat Salı günü bu iki ilaç yok öyle mi olması gerekiyor?
2) Jel kullanmaya devam fakat transfer sabahı da kullanacak mıyım ?
Bu soruları sormayı unuttum cevabını bilenler yazabilir mi

kızlar doktorlar uyarıda bulunmuyor genelde ama prednol çok kullanırken kesinlikle tuz tüketmemek gerekiyormuş. su tutuyor ve vücudun şişmesine neden oluyormuş. aklınızda olsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…