- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Tamam canım 5inde falan başlayayım o zaman uygun mu?Canım zeytinyağı incir ekim adetinden bir kaç gün önce başla şimdi erken bence
Canım adetden 4/5gün önce başlaman yeterli aslinda eltim öyle yaptı doğal yoldan hamile kaldı . Ama sen Zaten ignede kullanacaksın adette beraber adette büyük yumurtaların olur diye korkuyorum adetten bir iki gün önce yada adette başla çünkü hormon alacaksın. Bu yumurtayı büyüten bir şey olduğu için ters etki yapmasınTamam canım 5inde falan başlayayım o zaman uygun mu?
Canim genetik testin sana yapilmasi gerekmiyormuydu. Sen etkilenmemissen genetik bir problemden pgt ye bile gerek olmayabilir.Sağol cnm eşimin ailesinde yokta benim kardeşim engelli genetik test yaptik ona 1 ay sonra belli olucak ins
Canim cok haklısın bunu da atlatacagim inş. Çoğu arkadasta dusukte olsa kimyasal da olsa bir tutunma yaşamış en aZ bir defa ben 3 senedisenedir hiç gebelik yaşamadım. .Altında bir sorun var hissediyorum . En büyük destekçi eşim negatifi görünce yine kaldık başbaşa diyip beni biraz güldürdü :)Canım seni merak ettiğim için girdim baktım ama malesef sonuç negatif olmuşşu an çok iyi olmayabilirsin kafanda bir dünya soru tahmin edebiliyorum ama zaman geçtikçe daha iyi olacaksın inşallah.
Embriyoların çok, pgt ye gitse de sana yetecek kadarı sağlıklı gelecektir.
Hevesle bekleyip negatifi görmek nasıl bir his bilmiyorum, aşılamayı saymazsam iki transferde de pozitifi gördüm ama sonrası acı oldu.
Sağlıksız olacaksa hayırlı olmayacaksa hiç tutunmaması daha iyi emin ol. Yılmak yok, bu bizim sınavımız. Çok şükür ki büyük destekçi eşlerimiz var, tedavi imkanı olan bir ülkede yaşıyoruz, tedavi için gerekli teknolojinin var olduğu bir devirde hayattayız. Ve öyle ya da böyle maddi anlamda bir şekilde yetiyoruz.
Senin, eşinin sağlığı yerinde olsun. Gerisi inşallah tamamlanacak.
Farklı süreçlerden geçtik, herkesin benzersiz üzüntüleri var burada ama ortak olmaya destek olmaya çalışıyoruz yazarak.. Sen toparlayacaksın ve burda güzel haberler vereceğin günlerin olacak, buna inan lütfen. Allah ın kudreti bizim aklımızın alamayacağı kadar büyük. Ve onun için imkansız hiçbir şey yok. İnanarak dua edelim biz yeter ki....
Merhaba arisutu ne marka kullaniyorsun bilmiyorum ama benim aldığım da gunde 1 tane ac karinla yaziyor ve alerji yapabilir diye yazmislarCAnım eşim baktı da zona değil dedi. Hani nasıl biliyor musun mesela kaş bıyık aldırtıktan sonra bazen böyle minik minik ucu hafif beyaz pütürcükler olur ya öyle ama kırmızı. Alnımda 5 6 tane var çenemde 3 tane vücudumda da toplam 10 tane vardır. Zaten eşimde kızdı çok karıştırdın diye ben sadece arı sütüne devam edeyim bide omepa q10a . Ama incirde de aklım kalcak yumurta kalitesi artırıyomuş ya :)) bence stresten düşünmekten vücudum dışarı attı ama biraz dinlendireyim kendimi.
İşte cnm dusukte olsa taşıyıcı riskin var dedi semra hanım o yüzden pgt ye gidecek sanırım embriyolar .Canım üzüntün taze diye bence kötümser bakıyorsun ilk transferde tutma olasılığı genetik olarak sağlam olsada %50 di yani tutmaması da bir ihtimaldi. Hep her kardeşi engelli olarak dünyaya gelende bir genetik problem çıkacak diye birşey yok olımlu ol kendini üzme
Cnm semra hanım ilk kardeşime yapılmasını istedi çünkü kardesimde ki engelli genetik değilde anne karnında sonradan gelusmiste olabilir eğer genetik değilse bana bir test yapilmiyacak. Ama ben her ihtimale karşı kendime ve eşime genetik test yapılmasını isteyecegimCanim genetik testin sana yapilmasi gerekmiyormuydu. Sen etkilenmemissen genetik bir problemden pgt ye bile gerek olmayabilir.
Canım çok üzüldüm ya ne denir böyle bişeyde bilemiyorum.. hızlıca toparlan ve yeniden denemeye yılmak yok..Kizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
Tedavi için mersine ailemin yanına geldim. Doğubayazıttan erzuruma git gel zor olacaktı.Anladım canım inşallah sımsıkı tytunurlar. Bu arada sen dogubeyazitta değil miydin taşındınn mi
Canim ailemde hicbir genetik problem olmamasina ragmen bende tasiyiciyim. Bir an önce kendinede genetik test yaptirmani tavsiye ederim. Insallah en kisa zamanda emeklerinin karşılığını alacaksinCnm semra hanım ilk kardeşime yapılmasını istedi çünkü kardesimde ki engelli genetik değilde anne karnında sonradan gelusmiste olabilir eğer genetik değilse bana bir test yapilmiyacak. Ama ben her ihtimale karşı kendime ve eşime genetik test yapılmasını isteyecegim
Canım zeytinyağı inciri ne için kullanıyorsun ve nasıl yapıyorsun? Tarifi ve kullanım süresi zamanı ile ilgili bilgi verebilir misinTamam canım 5inde falan başlayayım o zaman uygun mu?
O eşler olmasa işimiz daha zor. Her daim gülümsemeye sebep olan o eşler kocaman şükür sebebi işte:)Canim cok haklısın bunu da atlatacagim inş. Çoğu arkadasta dusukte olsa kimyasal da olsa bir tutunma yaşamış en aZ bir defa ben 3 senedisenedir hiç gebelik yaşamadım. .Altında bir sorun var hissediyorum . En büyük destekçi eşim negatifi görünce yine kaldık başbaşa diyip beni biraz güldürdü :)
Merhaba. Bir arkadaşım arıbilim internet sitesinden alıp kullanmıştı bende oradan kullanıyorum uzun zamandır. Ama ilk kez böyle bir şey oldu. Günde bir kere alsam iyi olacak sanırım teşekkür ederim.Merhaba arisutu ne marka kullaniyorsun bilmiyorum ama benim aldığım da gunde 1 tane ac karinla yaziyor ve alerji yapabilir diye yazmislar
Şöyle canım yumurta ve sperm kalitesini artırdığını söylüyorlar. Ben kullanım süresini bilemediğim için herhangi bir zamanda başladım ama onunla ilgili internetten biraz araştırmak lzım sanırım. Süresi var mı açıkcası onuda bilmiyorum. Cam bir kavanoz veya kaseye saf zeytinyağını koyuyorsun içine de 1 adet inciri elinle bölüp koyuyorsun. Günün hangi saati koyduysan diğer gün o saatte yiyorsun. Ve yeniden 1 inciri daha ikiye bölüp içine atıyorsun aynı yağın içine. Bu şekilde yapılıyor. Benim eşim yemek istemediği için 1 incir yapıyordum. Ama eşinde yemeyi kavul ederse 2 inciri bölüp koyabilirsinCanım zeytinyağı inciri ne için kullanıyorsun ve nasıl yapıyorsun? Tarifi ve kullanım süresi zamanı ile ilgili bilgi verebilir misin
Tamam canım çok çok teşekkür ederim. B BiYesilBiKahve canım bu şekilde de kullanabilirizCanım adetden 4/5gün önce başlaman yeterli aslinda eltim öyle yaptı doğal yoldan hamile kaldı . Ama sen Zaten ignede kullanacaksın adette beraber adette büyük yumurtaların olur diye korkuyorum adetten bir iki gün önce yada adette başla çünkü hormon alacaksın. Bu yumurtayı büyüten bir şey olduğu için ters etki yapmasın
allah hayirlısını nasip etsin her işte bir hayır vardır diyip önüne bakman gerek çok üzüldümKizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
evliliğimin bir yılı ve hayatımda adetimde bir gün sekme olmadı tam gününde bazen eşime derdim bir gün geciksede heyecanlansak diye sonr kimyasal gebelik oldu tam tüp bebek tedavisine başlarken ve o kadar üzülmüştümki anlatamam kimyasalda olsa bir heyecan yaşayıp hüsrana uğramak çok kötü çok üzülmemeye çalış zor eminim ama vakti gelince hepimiz sırayla anne olacağız içindeki umut ışığını hep parlak tutCanim cok haklısın bunu da atlatacagim inş. Çoğu arkadasta dusukte olsa kimyasal da olsa bir tutunma yaşamış en aZ bir defa ben 3 senedisenedir hiç gebelik yaşamadım. .Altında bir sorun var hissediyorum . En büyük destekçi eşim negatifi görünce yine kaldık başbaşa diyip beni biraz güldürdü :)
"Hayırlısı böyleymiş ,vakti zamanı değilmiş"Kizlar malesef değerim 0.45 hiç tutunmamis bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?