Kızlar size iki sorum var
1) Rulid ve Prednol benim yarın bitiyor yani transfer Çarşamba fakat Salı günü bu iki ilaç yok öyle mi olması gerekiyor?
2) Jel kullanmaya devam fakat transfer sabahı da kullanacak mıyım ?
Bu soruları sormayı unuttum cevabını bilenler yazabilir mi
Aman Allahımm ben hiç dikkat etmedi yine şişecem anlaşıldı yumurta toplamada 5 kilo almıştım bakalım şimdi nolcakkızlar doktorlar uyarıda bulunmuyor genelde ama prednol çok kullanırken kesinlikle tuz tüketmemek gerekiyormuş. su tutuyor ve vücudun şişmesine neden oluyormuş. aklınızda olsun yani.
Ben adetin 16. Günü başladım bugün 18. Günüm 21. günümde transferBanada rulid ve prednol aldirdilar estrofeme basladim ama bu ikisi ve jele nezaman baslatacaklar merak ediyorum sali gunu 2.kontrolum var sen nezaman icmeye baslamistin
Yazmadiki hic daha. Hayalet cizgi görmüştü degilmiKızlar sarışekerin annesi diye bi arkadaş vardı doğal yolla hamile kalmıştı kan testi yaptıracaktı hbr alamadık bi daha.hamile mi acaba bileniniz varmı
Cnm ilaçlar zaten transfere 2 gün kala bitiyor. Jeli de sabah kullanda git transfere.Kızlar size iki sorum var
1) Rulid ve Prednol benim yarın bitiyor yani transfer Çarşamba fakat Salı günü bu iki ilaç yok öyle mi olması gerekiyor?
2) Jel kullanmaya devam fakat transfer sabahı da kullanacak mıyım ?
Bu soruları sormayı unuttum cevabını bilenler yazabilir mi
Bende bugün inciri yağa attım yarın yemeye çalışacağım umarım faydası olur bol yumurtalar oluşurŞöyle canım yumurta ve sperm kalitesini artırdığını söylüyorlar. Ben kullanım süresini bilemediğim için herhangi bir zamanda başladım ama onunla ilgili internetten biraz araştırmak lzım sanırım. Süresi var mı açıkcası onuda bilmiyorum. Cam bir kavanoz veya kaseye saf zeytinyağını koyuyorsun içine de 1 adet inciri elinle bölüp koyuyorsun. Günün hangi saati koyduysan diğer gün o saatte yiyorsun. Ve yeniden 1 inciri daha ikiye bölüp içine atıyorsun aynı yağın içine. Bu şekilde yapılıyor. Benim eşim yemek istemediği için 1 incir yapıyordum. Ama eşinde yemeyi kavul ederse 2 inciri bölüp koyabilirsin
İNşallah inşallah. Tadı kötü değil yenilebiliyorBende bugün inciri yağa attım yarın yemeye çalışacağım umarım faydası olur bol yumurtalar oluşur
Sağol canım hemşireye de sordum sabah kullan dedi. Rulid ve prednol midemi çok etkiledi yarın bitiyorlar çok şükürCnm ilaçlar zaten transfere 2 gün kala bitiyor. Jeli de sabah kullanda git transfere.
29. Gün mü oldun canım zaten bu kullandığımız jel hamilelik olmadığında adeti kolaylaştırıyor . Rahim güzelce temizlensin yeni transfere kendini hazırlasın güzelceKizlar adet oldumm
Bende bugün inciri yağa attım yarın yemeye çalışacağım umarım faydası olur bol yumurtalar oluşur
Ewt cnm tam günümde oldum. İnş bakalım transfer ne zaman olucak ayin 29 da randevum var Semra hanima29. Gün mü oldun canım zaten bu kullandığımız jel hamilelik olmadığında adeti kolaylaştırıyor . Rahim güzelce temizlensin yeni transfere kendini hazırlasın güzelce
Ne kürü veriyormuşBir hoca da kür veriyormuş
Tedavi öncesi
Bende bugün inciri yağa attım yarın yemeye çalışacağım umarım faydası olur bol yumurtalar oluşur
Canım günaydın;Ne kürü veriyormuş
CANIM doktor mu vermiş bu kurleri ne kadar zaman alıyor peki ? Hepsi bir arada yapılmıyor diye biliyorum ben de yumurta toplama sonrası adetimde soğan kuru yaptım 2 cm çikolata kisti küçülür diye ise yaramadı hatta çok az büyümüş. Kanama çok oldu ama belki iltihaba iyi gelmiştir. BU arada estrofem adet kanını kesiyor mu?Canım günaydın;
Bir arkadaş verdi burdan yükleyemedim adet15 günü soğan kürü
Hayt otu Aslan pençesi
Arısütü
İncir kürü var listede
Yüklenmiyor buraya çok uğraştım
CANIM doktor mu vermiş bu kurleri ne kadar zaman alıyor peki ? Hepsi bir arada yapılmıyor diye biliyorum ben de yumurta toplama sonrası adetimde soğan kuru yaptım 2 cm çikolata kisti küçülür diye ise yaramadı hatta çok az büyümüş. Kanama çok oldu ama belki iltihaba iyi gelmiştir. BU arada estrofem adet kanını kesiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?