Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Prof Hulusi beymişCANIM doktor mu vermiş bu kurleri ne kadar zaman alıyor peki ? Hepsi bir arada yapılmıyor diye biliyorum ben de yumurta toplama sonrası adetimde soğan kuru yaptım 2 cm çikolata kisti küçülür diye ise yaramadı hatta çok az büyümüş. Kanama çok oldu ama belki iltihaba iyi gelmiştir. BU arada estrofem adet kanını kesiyor mu?
Düşük çıkması iyidirkızlar bugün reglimin 3, günü fsh lh ve e2 baktırdım. fsh:6,95 lh:3,87 ama e2:11,81 çıktı. e2 düşük gibi. e2 neyi gösteriyordu ve neden böyle düşük çıktı ki bilginiz var mı bu konuda?
Canım e2 yumurta kalitesini gösteriyor benim referans aralığında en düşük 20 yazmıştı sende kaç referans değerleri ? Yumurta tembelliği var gibi gözüküyor tabi bu kesin diye bir şey yok bazen böyle çıkıp bi dahaki ay normal çıkabiliyor dakızlar bugün reglimin 3, günü fsh lh ve e2 baktırdım. fsh:6,95 lh:3,87 ama e2:11,81 çıktı. e2 düşük gibi. e2 neyi gösteriyordu ve neden böyle düşük çıktı ki bilginiz var mı bu konuda?
hiç referans değeri yok sadece 11,81 yazıyor.Canım e2 yumurta kalitesini gösteriyor benim referans aralığında en düşük 20 yazmıştı sende kaç referans değerleri ? Yumurta tembelliği var gibi gözüküyor tabi bu kesin diye bir şey yok bazen böyle çıkıp bi dahaki ay normal çıkabiliyor da
öyle mi diyorsun canım. bende medicalparkta yaptırdım karadeniz hastanesinde. bakalım memorialde ekimde kaç çıkacak.Düşük çıkması iyidir
Anladım canım adetin 3.günü e2nin 50nin altında olması istenir seninki hafif düşük çok önemli değil bence referans aralıkları hastaneden hastaneye farklı yani genelde 25-110 arasıhiç referans değeri yok sadece 11,81 yazıyor.
tedaviye başlamamda sıkıntı olmaz değil mi? sanırım ona göre iğne dozunu yüksek verecekler. bende anlamadım fsh normal semra hanım ultrasonda rezervlerde gayet iyi dedi. ama bu neden düşük çıktı anlamadımAnladım canım adetin 3.günü e2nin 50nin altında olması istenir seninki hafif düşük çok önemli değil bence referans aralıkları hastaneden hastaneye farklı yani genelde 25-110 arası
Canım tedaviye başlarlar hiç merak etme bazı aylar düşük çıkabiliyor yumurta rezervini göstermez e2 zaten iğne kullanacaksın canlanacak yumurtalar :)tedaviye başlamamda sıkıntı olmaz değil mi? sanırım ona göre iğne dozunu yüksek verecekler. bende anlamadım fsh normal semra hanım ultrasonda rezervlerde gayet iyi dedi. ama bu neden düşük çıktı anlamadım
sağol canım inşallah. ekimi heyecanla bekliyorum. :) senin en kadar kaldı canım transfere?Canım tedaviye başlarlar hiç merak etme bazı aylar düşük çıkabiliyor yumurta rezervini göstermez e2 zaten iğne kullanacaksın canlanacak yumurtalar :)
tatlım hiç takılma bunlara benimkide 5 çıkmıştı. sonuçta tedavide sorun olmadı, 11 yumurtam toplandı. kahraman bey 6-12 arası yumurta toplanması bizim için ideal olanı demişti.tedaviye başlamamda sıkıntı olmaz değil mi? sanırım ona göre iğne dozunu yüksek verecekler. bende anlamadım fsh normal semra hanım ultrasonda rezervlerde gayet iyi dedi. ama bu neden düşük çıktı anlamadım
tamam bebeğim çok çok teşekkür ederim rahatladım valla:)tatlım hiç takılma bunlara benimkide 5 çıkmıştı. sonuçta tedavide sorun olmadı, 11 yumurtam toplandı. kahraman bey 6-12 arası yumurta toplanması bizim için ideal olanı demişti.
Eşim zavallı artık adam şaştı ne zaman yeter diyecek bilmiyorum o keçiboynuzu pekmezinin özüne incir doğradım onu yiyo bu ara tedaviye başlarken değerlerimiz iyi çıksın diye itiraz etmiyo sigarayı bıraktı bAkalımcanım bunu ben de araştırmıştım yumurta değil de sperme olumlu etkisi olduğunu öğrenmiştim. asıl eşine yedir mümkünse.
benimkide keçibyonuzuna bir şey demiyo ama zeytinyağında inciri asla yemiyo zeytinyağından çok midesi bulanıyoEşim zavallı artık adam şaştı ne zaman yeter diyecek bilmiyorum o keçiboynuzu pekmezinin özüne incir doğradım onu yiyo bu ara tedaviye başlarken değerlerimiz iyi çıksın diye itiraz etmiyo sigarayı bıraktı bAkalım
ewt canım estrofem erken kanama kesıyor bende ıyıym artık önümüzdeki maçlara bakacagız :))
Iyi canım sen hep iyi ol ki bebeğin de çabuk gelsin inşallahewt canım estrofem erken kanama kesıyor bende ıyıym artık önümüzdeki maçlara bakacagız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?