Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Prof Hulusi beymiş
Evet liste vardı yüklemiyorum buraya

Kızlar merhabalar.. çok yakın bi arkadaşımda bizler gibi bebek sahibi olmayı istiyor.. yaşı 29 amh 0.09 memorialde amh o bu kadar düşük birine nasıl bir tedavi uygulanıyor.. amh düşük olup faydasını gördüğünüz ne gibi yol var.. şimdi bi dr a gitmiş gonal f felan verip takip edip büyüyen yumurta olup olmadığına bakıyormuş.. devletteki normal kadın hastalıkları dr çok deneyimli diye gitmiş diğer tüp bebek merkezlerine hemen gidersen çok uğraşıp maddi kayıpların çok olur demiş. İstanbul'daki bir tüp bebek merkeziylede görüşmüştü oda her ay değerlerin bakılıp ilaçlarla yumurta büyütmeye çalışacaklarını aynı şeylerin yapılması gerektiğini söylemiş.. amh o düşük olan arkadaşlarım bilgilendirir misiniz..

kızlar bugün reglimin 3, günü fsh lh ve e2 baktırdım. fsh:6,95 lh:3,87 ama e2:11,81 çıktı. e2 düşük gibi. e2 neyi gösteriyordu ve neden böyle düşük çıktı ki bilginiz var mı bu konuda?
Canım e2 yumurta kalitesini gösteriyor benim referans aralığında en düşük 20 yazmıştı sende kaç referans değerleri ? Yumurta tembelliği var gibi gözüküyor tabi bu kesin diye bir şey yok bazen böyle çıkıp bi dahaki ay normal çıkabiliyor da

hiç referans değeri yok sadece 11,81 yazıyor.

hiç referans değeri yok sadece 11,81 yazıyor.
Anladım canım adetin 3.günü e2nin 50nin altında olması istenir seninki hafif düşük çok önemli değil bence referans aralıkları hastaneden hastaneye farklı yani genelde 25-110 arası

Anladım canım adetin 3.günü e2nin 50nin altında olması istenir seninki hafif düşük çok önemli değil bence referans aralıkları hastaneden hastaneye farklı yani genelde 25-110 arası
tedaviye başlamamda sıkıntı olmaz değil mi? sanırım ona göre iğne dozunu yüksek verecekler. bende anlamadım fsh normal semra hanım ultrasonda rezervlerde gayet iyi dedi. ama bu neden düşük çıktı anlamadım

Canım tedaviye başlarlar hiç merak etme bazı aylar düşük çıkabiliyor yumurta rezervini göstermez e2 zaten iğne kullanacaksın canlanacak yumurtalar :)

Canım tedaviye başlarlar hiç merak etme bazı aylar düşük çıkabiliyor yumurta rezervini göstermez e2 zaten iğne kullanacaksın canlanacak yumurtalar :)
sağol canım inşallah. ekimi heyecanla bekliyorum. :) senin en kadar kaldı canım transfere?

tatlım hiç takılma bunlara benimkide 5 çıkmıştı. sonuçta tedavide sorun olmadı, 11 yumurtam toplandı. kahraman bey 6-12 arası yumurta toplanması bizim için ideal olanı demişti.

canım bunu ben de araştırmıştım yumurta değil de sperme olumlu etkisi olduğunu öğrenmiştim. asıl eşine yedir mümkünse.
Eşim zavallı artık adam şaştı ne zaman yeter diyecek bilmiyorum o keçiboynuzu pekmezinin özüne incir doğradım onu yiyo bu ara tedaviye başlarken değerlerimiz iyi çıksın diye itiraz etmiyo sigarayı bıraktı bAkalım

benimkide keçibyonuzuna bir şey demiyo ama zeytinyağında inciri asla yemiyo zeytinyağından çok midesi bulanıyo olmadı incir kürü yapayım tatlı tatlı içer diye düşünüyorum:)

ewt canım estrofem erken kanama kesıyor bende ıyıym artık önümüzdeki maçlara bakacagız :))

Iyi canım sen hep iyi ol ki bebeğin de çabuk gelsin inşallah
inş senın ve R rune nin ilk tedavide tutar... ama kızlar hersey yolunda olsa bıle ılk tedavide %55-.60 arası oran verıyorlar. 2. ve 3. TEDAVİDE ŞANS DAHA ÇOK ARTIYOR...

Kızlar tek embriyonun pgt yapılması ne kadar tutuyor?

Arkadaşlar merhaba, Transfer öncesi Estrofem ilaç ne işe yarıyor? Bana climara patch, prednol, rulid ve crinone jel verdiler. Estrofem yok ben de, ilaçlı siklus da herkes kullandı mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…