Canım rahmi kalinlastiriyor diye biliyorum yumurtlamayi da baskiliyo ama climara da rahim kalinlastiriyor bazı hastaneler her iki sini de kullanıyor belki climaraya daha iyi tepki verirsin diye vermemiş olabilirArkadaşlar merhaba, Transfer öncesi Estrofem ilaç ne işe yarıyor? Bana climara patch, prednol, rulid ve crinone jel verdiler. Estrofem yok ben de, ilaçlı siklus da herkes kullandı mı acaba??
295 dolardı en sonKızlar tek embriyonun pgt yapılması ne kadar tutuyor?
Canım rahmi kalinlastiriyor diye biliyorum yumurtlamayi da baskiliyo ama climara da rahim kalinlastiriyor bazı hastaneler her iki sini de kullanıyor belki climaraya daha iyi tepki verirsin diye vermemiş olabilir
Eşimin sperm analizinde ileri hareketi düşüktü keçiboynuzu pekmezi özü içine incir bir ay yedi ileri hareket büyük oranda düzeldi o şekil yiyorsa devam etsinbenimkide keçibyonuzuna bir şey demiyo ama zeytinyağında inciri asla yemiyo zeytinyağından çok midesi bulanıyoolmadı incir kürü yapayım tatlı tatlı içer diye düşünüyorum:)
bizde de ileri harekette problem var. hemen deneyeyim o zaman. mesela bir şişe keçiboynuzu özüne 3 tane incir doğrasam yeterli olur mu?Eşimin sperm analizinde ileri hareketi düşüktü keçiboynuzu pekmezi özü içine incir bir ay yedi ileri hareket büyük oranda düzeldi o şekil yiyorsa devam etsin
Yane tek embriyo yaklasık 1.000 ytl oluyor değilmı? doğru anladımm295 dolardı en son
Aynen canım öyle hesaplayabilirsinYane tek embriyo yaklasık 1.000 ytl oluyor değilmı? doğru anladımm
Estrofem rahim iç kalınlığı sağlıyor canım..Arkadaşlar merhaba, Transfer öncesi Estrofem ilaç ne işe yarıyor? Bana climara patch, prednol, rulid ve crinone jel verdiler. Estrofem yok ben de, ilaçlı siklus da herkes kullandı mı acaba??
Bende 3 doz estrofem ve sabah akşam jel kullanıyorum Çarşamba günü transferim var kabızlığım vardı sabah aç karna incir yiyorum onun hallattim. Senin kaçıncı günün ne zaman transfer olacaksınSelam kizlar.bende suan estrofem kullaniyorum.sabah 2 aksam 2.birde sabah aksam vajinal fitil olarak kullaniyorum.karnim gergin bi hal aldi.varmi benim gbi kullanan??suanda rahim hazirlama asamasindayim.ve kabizimbu ilaclar kabizmi yapiyor boyle ya
Canım transfer ne zamanİnşallah ilk seferde tutar yaa. Ama olmayacakda dabımca zaman belledil gene bekleriz tabi :) herşeyin hayırlısııı
İnşallah ilk seferde tutar yaa. Ama olmayacakda dabımca zaman belledil gene bekleriz tabi :) herşeyin hayırlısııı
Transferim dün 12de yapıldı:)Canım transfer ne zaman
Sağol canım benim. İyi ki varsınızinşallah canım inşallah ilk seferinde tutar. tutmazsa da üzülmek ve pes etmek yok ama yine de inşallah ilk denemede gelir bebişler. hem eskisi gibi değil ki öncesinde sorunun nedeni belirleniyor alınması gereken tedbirler alınıyor. deneme yanılma şansa bırakma yok gibi bir şey. gerisi allah'ın izni.
Ben saymadım ama bol koydum yemesi daha kolay oluyor eşim keçiboynuzu pekmezi pek sevmiyor ondan özünü aldım inciri bol doğradım üzerine pekmezi döktüm yedirdim bence incir sayısını arttırbizde de ileri harekette problem var. hemen deneyeyim o zaman. mesela bir şişe keçiboynuzu özüne 3 tane incir doğrasam yeterli olur mu?
Hadi hayırlısı pozitif değerler göresinTransferim dün 12de yapıldı:)
Teşekkür ederim canımmm. İnşallah Allah bekleyen herkese pızitifleri sonrasında sağlıklı bebişleri gösterirHadi hayırlısı pozitif değerler göresin
Inşallah güzel haberler verirsin canım...Transferim dün 12de yapıldı:)
İnşallah kuzum. İnşallah hep birlikte mutluluğu yakalarız artıkInşallah güzel haberler verirsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?