Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba, Transfer öncesi Estrofem ilaç ne işe yarıyor? Bana climara patch, prednol, rulid ve crinone jel verdiler. Estrofem yok ben de, ilaçlı siklus da herkes kullandı mı acaba??
Canım rahmi kalinlastiriyor diye biliyorum yumurtlamayi da baskiliyo ama climara da rahim kalinlastiriyor bazı hastaneler her iki sini de kullanıyor belki climaraya daha iyi tepki verirsin diye vermemiş olabilir

benimkide keçibyonuzuna bir şey demiyo ama zeytinyağında inciri asla yemiyo zeytinyağından çok midesi bulanıyo olmadı incir kürü yapayım tatlı tatlı içer diye düşünüyorum:)
Eşimin sperm analizinde ileri hareketi düşüktü keçiboynuzu pekmezi özü içine incir bir ay yedi ileri hareket büyük oranda düzeldi o şekil yiyorsa devam etsin

Eşimin sperm analizinde ileri hareketi düşüktü keçiboynuzu pekmezi özü içine incir bir ay yedi ileri hareket büyük oranda düzeldi o şekil yiyorsa devam etsin
bizde de ileri harekette problem var. hemen deneyeyim o zaman. mesela bir şişe keçiboynuzu özüne 3 tane incir doğrasam yeterli olur mu?

Selam kizlar.bende suan estrofem kullaniyorum.sabah 2 aksam 2.birde sabah aksam vajinal fitil olarak kullaniyorum.karnim gergin bi hal aldi.varmi benim gbi kullanan??suanda rahim hazirlama asamasindayim.ve kabizim bu ilaclar kabizmi yapiyor boyle ya

Selam kizlar.bende suan estrofem kullaniyorum.sabah 2 aksam 2.birde sabah aksam vajinal fitil olarak kullaniyorum.karnim gergin bi hal aldi.varmi benim gbi kullanan??suanda rahim hazirlama asamasindayim.ve kabizim bu ilaclar kabizmi yapiyor boyle ya
Bende 3 doz estrofem ve sabah akşam jel kullanıyorum Çarşamba günü transferim var kabızlığım vardı sabah aç karna incir yiyorum onun hallattim. Senin kaçıncı günün ne zaman transfer olacaksın

İnşallah ilk seferde tutar yaa. Ama olmayacakda dabımca zaman belledil gene bekleriz tabi :) herşeyin hayırlısııı

inşallah canım inşallah ilk seferinde tutar. tutmazsa da üzülmek ve pes etmek yok ama yine de inşallah ilk denemede gelir bebişler. hem eskisi gibi değil ki öncesinde sorunun nedeni belirleniyor alınması gereken tedbirler alınıyor. deneme yanılma şansa bırakma yok gibi bir şey. gerisi allah'ın izni.

Sağol canım benim. İyi ki varsınız

bizde de ileri harekette problem var. hemen deneyeyim o zaman. mesela bir şişe keçiboynuzu özüne 3 tane incir doğrasam yeterli olur mu?
Ben saymadım ama bol koydum yemesi daha kolay oluyor eşim keçiboynuzu pekmezi pek sevmiyor ondan özünü aldım inciri bol doğradım üzerine pekmezi döktüm yedirdim bence incir sayısını arttır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…