- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Çok teşekkür ederim yapıcam bunuBen saymadım ama bol koydum yemesi daha kolay oluyor eşim keçiboynuzu pekmezi pek sevmiyor ondan özünü aldım inciri bol doğradım üzerine pekmezi döktüm yedirdim bence incir sayısını arttır
Hadi hayırlı haberlerin gele herşey güzel olaYarın İstanbul yolcusuyum
Hayırlı olsun şimdiden canım bişey sorcağım bende ekimde düşünüyordum tedaviyi ama işlerimi ayarladım gibi bu ayki adetimlede gidebilirim istedikleri tahlil sonuçlarım normal çıkarsa tabi sen yaptırdınmı e2 fsh falanYarın İstanbul yolcusuyum
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah cnm.sana 2 embryomu transfer edildi? Genetik arastrma yapildimi peki embryolara?Transferim dün 12de yapıldı:)
Canım sen transfere gidiyosun galiba şimdi jeton düştü benim :))herşey gönlünce olur İnşallahHayırlı olsun şimdiden canım bişey sorcağım bende ekimde düşünüyordum tedaviyi ama işlerimi ayarladım gibi bu ayki adetimlede gidebilirim istedikleri tahlil sonuçlarım normal çıkarsa tabi sen yaptırdınmı e2 fsh falan
Canım ben dondurulmuş embriyo transferi olacam evet gitmedeb E2, fsh amh falan baktırmıştımHayırlı olsun şimdiden canım bişey sorcağım bende ekimde düşünüyordum tedaviyi ama işlerimi ayarladım gibi bu ayki adetimlede gidebilirim istedikleri tahlil sonuçlarım normal çıkarsa tabi sen yaptırdınmı e2 fsh falan
Tmm canım çok saol herşey yolunda gitsin İnşallahCanım ben dondurulmuş embriyo transferi olacam evet gitmedeb E2, fsh amh falan baktırmıştım
Kızlar bu soru jel uyguladıktan sonra hemen kalkıp yürüyorum ev işi yapıyorum bir kısmı geri geldiğini görüyorum parça parça sizde de öyle oldu mu oluyor mu
Bende 3 doz estrofem ve sabah akşam jel kullanıyorum Çarşamba günü transferim var kabızlığım vardı sabah aç karna incir yiyorum onun hallattim. Senin kaçıncı günün ne zaman transfer olacaksın
Hemşire üstüne basa basa hareket edin yarım saat yürüyün dedi bende öyle yaptımİllaki oluyor canım . Çok gelmese bile hareket etmeme rağmen gelmişti yine .
Yaş incir 3-4 tane aç karna yiyorum sonra jeli yapıp yarım saat evin içinde yürüyorum sonrası malum tuvaletCuma gunu belli olcak cnim.rahime bakicak doktorum oyle.cumarteside olabilir belki.inciri kac gundur yiyosun ve kactane yiyosun?sadece sabah mi?bende kabizim suan
Donmuş embriyolarda bunu zaten yapıyorlar sanırım. Bir de pgt ye gidecekse embriyolar otomatik olarak dış kabuk açılmış olacak. Yani o yuvarlak olarak gözüken embriyo fotosu pgt den gelen embriyo için dış kabuk bir yerden delinmiş ve dışarı çıkan bir şeyler varmış gibi bir görüntüye dönüşüyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama sen yine görüşmede Semra Hanım a sor, o rutinde nasıl bir yöntem izleniyor sana anlatır daha doğru bir şekilde.kızlar bir yazı okudum başarısız tüp bebek için embriyo traşlama yöntemi ... bazen embriyolar rahme yerleşince dış zarı kalın olduğundan dolayı zardan çıkamıyorlar ve rahme tutunamıyor dolasıyla gebelık gerçekleşmıyor... bu durum kadının yumurtası olması gerekenden daha kalın olmasından kaynaklanıyor... özellıkle hiç gebelık gerçekleşmemiş, embriyo kalıtesı iyi olmasına rağmen tutunma olmamış, ve sebebsiz infertilite olan kişilerde birde yaşı 37 yaş ve üzeri olan kadınlarda daha sık görünen bir durum... Lazer ile embriyo traşlama yöntemi acaba memorial uyguluyormu ? semra hanıma bu yöntemden bahsetsemmı ? bana bir faydası olur mu acaba? sizde bu yöntemi duydunuz mu yada size uygulandımı?
canım 5. gün blast embriyo transferi oldumcanım bu işlemi 3. gün embriyolarına yapıyorlar. 5. gün embriyolarında gerek olmuyor o aşama geçilmiş olduğu için diye biliyorum. sana kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
canım 5. gün blast embriyo transferi oldumcanım bu işlemi 3. gün embriyolarına yapıyorlar. 5. gün embriyolarında gerek olmuyor o aşama geçilmiş olduğu için diye biliyorum. sana kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?