anladım canım zaten hepimize uygulanmış oluyor bir nevi ... o görüntüyü biliyorum şimdi hatırladım embriyologda göstermıştı bu aşama anne rahmene yerleşmeden son aşama demişti... yane memorial bizim okuduğumuz , bildiğimiz herseyi uyguluyır her ihtimali düşünüyor gerisi Rabbimin takdiri... Güya araştrma yapmıyacaktım ama yine kendime engel olamıyorum :))Donmuş embriyolarda bunu zaten yapıyorlar sanırım. Bir de pgt ye gidecekse embriyolar otomatik olarak dış kabuk açılmış olacak. Yani o yuvarlak olarak gözüken embriyo fotosu pgt den gelen embriyo için dış kabuk bir yerden delinmiş ve dışarı çıkan bir şeyler varmış gibi bir görüntüye dönüşüyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama sen yine görüşmede Semra Hanım a sor, o rutinde nasıl bir yöntem izleniyor sana anlatır daha doğru bir şekilde.
Yaş incir 3-4 tane aç karna yiyorum sonra jeli yapıp yarım saat evin içinde yürüyorum sonrası malum tuvalet
Önümüzdeki adet ya da bir sonraki ile. Bilmiyorum cesaretimi toplayamadm henüz. Her şey yine kolay geliyor da pgt sonucu bekleme kısmını göze alamıyorumB BiYesilBiKahve cnm sen napıyorsun? tedaviye ne zaman başlıyacaksın?
Memorialda değilsin heralde canım değil mi? Bilemedim bazı doktorların yaklaşımı farklı oluyor. 3.gün mü dondurmuşlardı, çözdükten sonra direk transfer edecekler heraldeKizlar gunaydin.sizlere birsey danismak istiyorum.ben polikistik overim ve dindurulmus embiryo transferi yapilicak nasipse cok yakinda.ama doktorum 3.gun embiryosu koycak gbi.neden 5.degil 3.gun koyuluyo sinir oldum
canım 5. gün embriyosu her hastane yapmıyor, özellıkle labaratuvarın çok iyi olması gerekıyor ,embriyoların 5. güne gelmesi için her hastane göze almıyor bunu... ama bazen hersey nasipten öteye gitmiyor bende 5. gün dondurulmus transfer oldum ama malesef negatif sonuç... 3. gün embriyosu olupta pozitif sonuç alanda çok... Ama şu bilimsel bir gerçek blast embriyo yane 5. gün embriyosunun tutma ihtimalı daha fazla oluyor... hakkında hayırlısı canım nerde tüp bebek yaptırıyorsun? kaç embriyon var ?Kizlar gunaydin.sizlere birsey danismak istiyorum.ben polikistik overim ve dindurulmus embiryo transferi yapilicak nasipse cok yakinda.ama doktorum 3.gun embiryosu koycak gbi.neden 5.degil 3.gun koyuluyo sinir oldum
canım senı çok ıyı anlıyorm insanın kendisinin hazır hissetmesı çok önemlı... pgt kısmı gerçekten sıkıntılı bir süreç benım embriyolarımda gidecek pgt ye ... sana birsey soracagım embriyoların pgtye gitti olumlu yada olumsuz oldu sonuç bunu sana rapor halınde mı veriyorlar.. mesala sorunlu çıktı su gende şöyle sorunlar var yada şöyle gen hastalıgı tespit edildi diye ayrıntılı rapor verıyorlarmı canım? senın embriyoalrında sorun neydi? kusura bakma sana çok soru soruyorum hakkını helal et canımÖnümüzdeki adet ya da bir sonraki ile. Bilmiyorum cesaretimi toplayamadm henüz. Her şey yine kolay geliyor da pgt sonucu bekleme kısmını göze alamıyorum
Teşekkür ederim canım. Normalde 2 embriyo kaldı. Embriolog 3. gün transfer esnasında kalan 2nin henüz gelmediğini 5. gün yani bugün haber vereceğini söylemişti. Henüz arayan olmadı...Cnm hayırlı olsun dondorulmuuş embriyon varmi
Teşekkür ederim canım. Evet 2 embrio transfer edildi. Ama genetik araştırma yapılmadı bildiğin kadarıyla.Guzel haberlerini bekliyoruz insallah cnm.sana 2 embryomu transfer edildi? Genetik arastrma yapildimi peki embryolara?
Memorialda değilsin heralde canım değil mi? Bilemedim bazı doktorların yaklaşımı farklı oluyor. 3.gün mü dondurmuşlardı, çözdükten sonra direk transfer edecekler heralde
23 kromozomu inceliyorlar. Raporda da her embriyonun tüm kromozomları normal mi değil mi o yazıyor o kadar. Detaylı bir analiz yok yani.canım senı çok ıyı anlıyorm insanın kendisinin hazır hissetmesı çok önemlı... pgt kısmı gerçekten sıkıntılı bir süreç benım embriyolarımda gidecek pgt ye ... sana birsey soracagım embriyoların pgtye gitti olumlu yada olumsuz oldu sonuç bunu sana rapor halınde mı veriyorlar.. mesala sorunlu çıktı su gende şöyle sorunlar var yada şöyle gen hastalıgı tespit edildi diye ayrıntılı rapor verıyorlarmı canım? senın embriyoalrında sorun neydi? kusura bakma sana çok soru soruyorum hakkını helal et canım
canım 5. gün embriyosu her hastane yapmıyor, özellıkle labaratuvarın çok iyi olması gerekıyor ,embriyoların 5. güne gelmesi için her hastane göze almıyor bunu... ama bazen hersey nasipten öteye gitmiyor bende 5. gün dondurulmus transfer oldum ama malesef negatif sonuç... 3. gün embriyosu olupta pozitif sonuç alanda çok... Ama şu bilimsel bir gerçek blast embriyo yane 5. gün embriyosunun tutma ihtimalı daha fazla oluyor... hakkında hayırlısı canım nerde tüp bebek yaptırıyorsun? kaç embriyon var ?
canım aklına takılan ayrıntı olmasın lütfenIzmirde irenbe tup bebek merkezi war cnm duyduysan eger.orda yaptiriyorum.12 embiryom war cnm.ama nedense hepsi 3.gunde donduruldu :/ hatta bana bilgi veren hemsireye nicin 3.gun dondu 5.gune gitmesi neden beklenmedi dedigimde biz hep bu sekilde yapiyoruz.rutin islem dendi
canım aklına takılan ayrıntı olmasın lütfen
bazı hastaneler 3. gün transferi uygun görüyorlar nasibinde varsa 3. gün embriyosuda olur lutfen uzulme
bende 15 yumurta toplandı 11 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu 1 tane 5. gün transferı oldum negatifle sonuçlandı ... Ama Haziran Ayı tüp bebeklerı sayfasında 3. gün embriyo transferi olupta pozitif sonuç alan birçok kişi var... İnş Rabbim nasip eder tez zamanda evladını kucagına alırsınnn
canım 3. günde olsa sonucta 12 embriyon var birçok deneme şansın olucak birisi büyük ihtimalle tutacak hiç üzülme...Evet haklisin cnm nasipte varsa olcak.ama iste kafami kurcaladi yani.yumurtam azda degil neden hic 5.gune goturmediler merak ediyorum.hepimiz alalim cnim benim.sende al ins...12yumurtam war hepsi 3.gunde dondu.yani.smdi ben istesem ki cozdurup 5.gune goturun desem oda ayri risk bozulur eder ondan sora hadi bida igne ye yumos buyut.ama tuhafima gtti yani
birde canım kaç günde sonuç çıkıyor ?23 kromozomu inceliyorlar. Raporda da her embriyonun tüm kromozomları normal mi değil mi o yazıyor o kadar. Detaylı bir analiz yok yani.
He lal olsun ya sor tabi,
10 - 15 gün arası canımbirde canım kaç günde sonuç çıkıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?