- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Genelde böyle olunuyor ama transfer günü o heyecan geri gelecek bak gör:)Transfer tarihim belli oldu kizlar 29eylul ama ben hicbisey hissetmiyorum nötrüm heyecanimi kaybettim sanki kolum bacagim agriyorda hastaneye gidiyomus gibiyim
Canım iyi yöntem olabilir ama bence senin için ekstra yöntemler için erken bence daha ilk embriyo transferindi bana kalırsa iki kez daha embriyo transferi olmalısın inşallah tutar ama tutumazsa o yollara başvurursunkızlar bir yazı okudum başarısız tüp bebek için embriyo traşlama yöntemi ... bazen embriyolar rahme yerleşince dış zarı kalın olduğundan dolayı zardan çıkamıyorlar ve rahme tutunamıyor dolasıyla gebelık gerçekleşmıyor... bu durum kadının yumurtası olması gerekenden daha kalın olmasından kaynaklanıyor... özellıkle hiç gebelık gerçekleşmemiş, embriyo kalıtesı iyi olmasına rağmen tutunma olmamış, ve sebebsiz infertilite olan kişilerde birde yaşı 37 yaş ve üzeri olan kadınlarda daha sık görünen bir durum... Lazer ile embriyo traşlama yöntemi acaba memorial uyguluyormu ? semra hanıma bu yöntemden bahsetsemmı ? bana bir faydası olur mu acaba?
Şimdi zamanı aslında yoksa kuru incir ve kayısı da iş görürYas incir bulamazsak napcaz cnim?
Canım sen bize yazmadın, kan test sonucun ne çıktı merak ettik ama haber alamadıkKızlar perşembe günü tekrar merkeze gidip gönül hnm la görüşme yapıcam adet ol adım hala nasıl bir yol izliycez bakıcaz.gerekırse muayne olucam
İnşallah, hayırlı olsun canımKızlar aradılar transferimi Sevinç Ünal yapacak 15:30 hastanede olacakmışım inşallah güzel haberleri vericem sizlere 9 gün sonra
Kızlar aradılar transferimi Sevinç Ünal yapacak 15:30 hastanede olacakmışım inşallah güzel haberleri vericem sizlere 9 gün sonra
hayırlı olsun canım yarın mı transfer?Kızlar aradılar transferimi Sevinç Ünal yapacak 15:30 hastanede olacakmışım inşallah güzel haberleri vericem sizlere 9 gün sonra
Canım malesef negatif cıktı kan testi sonucum ama hala adet olmadım.tekrar tedavi için gidicem.Canım sen bize yazmadın, kan test sonucun ne çıktı merak ettik ama haber alamadık
Baya da geçti üzerinden. Tedavi kararı almana sevindim, inşallah bu kez kızına kardeş gelirCanım malesef negatif cıktı kan testi sonucum ama hala adet olmadım.tekrar tedavi için gidicem.
İnş Hayırlı olur cnm benim transferimude sevinç hanım yapmış tiKızlar aradılar transferimi Sevinç Ünal yapacak 15:30 hastanede olacakmışım inşallah güzel haberleri vericem sizlere 9 gün sonra
İnşallah canım ya.evet epey geçti.muayne olun bi bakarız dedilerBaya da geçti üzerinden. Tedavi kararı almana sevindim, inşallah bu kez kızına kardeş gelir
canım 3. günde olsa sonucta 12 embriyon var birçok deneme şansın olucak birisi büyük ihtimalle tutacak hiç üzülme...
Şimdi zamanı aslında yoksa kuru incir ve kayısı da iş görür
CANIM rahim kalınlığı kaç çıktı ? Transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor? Bende soğuk algınlığı geçiriyorum inşallah geçerTransfer tarihim belli oldu kizlar 29eylul ama ben hicbisey hissetmiyorum nötrüm heyecanimi kaybettim sanki kolum bacagim agriyorda hastaneye gidiyomus gibiyim
Oncelikle gecmis olsun transferim adetin 20.gunune denk geliyor rahim kalinligim 11.2 olmus gonul hanim gayet iyi dedi zaten 8in uzerinde olmasini istiyormuslar sen neyaptin ikinci kontrolun nezamanCANIM rahim kalınlığı kaç çıktı ? Transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor? Bende soğuk algınlığı geçiriyorum inşallah geçer
Sağol canım cuma günü gideceğim ikinci randevuya Adetimin 9.gününe denk geliyor.senin 2.gorusmen de adetin 8.günü müydüOncelikle gecmis olsun transferim adetin 20.gunune denk geliyor rahim kalinligim 11.2 olmus gonul hanim gayet iyi dedi zaten 8in uzerinde olmasini istiyormuslar sen neyaptin ikinci kontrolun nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?