Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım iyi yöntem olabilir ama bence senin için ekstra yöntemler için erken bence daha ilk embriyo transferindi bana kalırsa iki kez daha embriyo transferi olmalısın inşallah tutar ama tutumazsa o yollara başvurursun

Kızlar perşembe günü tekrar merkeze gidip gönül hnm la görüşme yapıcam adet ol adım hala nasıl bir yol izliycez bakıcaz.gerekırse muayne olucam

Kızlar aradılar transferimi Sevinç Ünal yapacak 15:30 hastanede olacakmışım inşallah güzel haberleri vericem sizlere 9 gün sonra

inşallah inşallah dualarla bekliyoruz güzel haberlerini allah'ın izniyle canım.
takiplerini de sevinç hanım mı yapmıştı? sen mi seçtin transfer yapacak doktoru?

Kızlar aradılar transferimi Sevinç Ünal yapacak 15:30 hastanede olacakmışım inşallah güzel haberleri vericem sizlere 9 gün sonra
İnş Hayırlı olur cnm benim transferimude sevinç hanım yapmış ti

Transfer tarihim belli oldu kizlar 29eylul ama ben hicbisey hissetmiyorum nötrüm heyecanimi kaybettim sanki kolum bacagim agriyorda hastaneye gidiyomus gibiyim
CANIM rahim kalınlığı kaç çıktı ? Transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor? Bende soğuk algınlığı geçiriyorum inşallah geçer

CANIM rahim kalınlığı kaç çıktı ? Transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor? Bende soğuk algınlığı geçiriyorum inşallah geçer
Oncelikle gecmis olsun transferim adetin 20.gunune denk geliyor rahim kalinligim 11.2 olmus gonul hanim gayet iyi dedi zaten 8in uzerinde olmasini istiyormuslar sen neyaptin ikinci kontrolun nezaman

Oncelikle gecmis olsun transferim adetin 20.gunune denk geliyor rahim kalinligim 11.2 olmus gonul hanim gayet iyi dedi zaten 8in uzerinde olmasini istiyormuslar sen neyaptin ikinci kontrolun nezaman
Sağol canım cuma günü gideceğim ikinci randevuya Adetimin 9.gününe denk geliyor.senin 2.gorusmen de adetin 8.günü müydü

Slm kızlar belki beni hatırlıyorsunuzdur.agustosun başonda kürtaj olmuştum agustosun sonunda ilk adetimi oldum tam gününde ve bugünde sabahtan hafiften bi leke geldi sarı kahve gibi.sizce bugün adetin ilk günü oluyormu yani hastaneye yarın mı yoksa perşembe mi gideyim.birde siz olsanız tedaviye başlarmıydınız hemen yoksa bi ay daha beklermiydiniz tereddütte kaldım çok fazla

evet canım ben seni hatırlıyorum, geçmiş gitmiş olsun son kez yaşamış ol bunu inşallah.
bence leke dışında bir şey gelmediyse yarını bekle. perşembe için randevu al.
en iyisini doktor bilir ama istersen rahmi bir ay dinlendir. bir sonraki ay başlarsın. bu arada da beslenmene dikkat edersin.
dondurulmuşun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…