- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Ben başladım, başlamasaydım daha iyiymiş dedim snra. Benim farklı sebeplerim var acele etmek için. Ama seni zorlayan şeyler yoksa beklemeni tavsiye ederimSlm kızlar belki beni hatırlıyorsunuzdur.agustosun başonda kürtaj olmuştum agustosun sonunda ilk adetimi oldum tam gününde ve bugünde sabahtan hafiften bi leke geldi sarı kahve gibi.sizce bugün adetin ilk günü oluyormu yani hastaneye yarın mı yoksa perşembe mi gideyim.birde siz olsanız tedaviye başlarmıydınız hemen yoksa bi ay daha beklermiydiniz tereddütte kaldım çok fazla
Yok malesef dondurulmuş zaten 3 embriyo toplanmıştı ve üçüde döllemişti 2 si transfer edilmişti kalan diğeri dondurulacak durumda diildi yani yeniden başlanacak herşeyeevet canım ben seni hatırlıyorum, geçmiş gitmiş olsun son kez yaşamış ol bunu inşallah.
bence leke dışında bir şey gelmediyse yarını bekle. perşembe için randevu al.
en iyisini doktor bilir ama istersen rahmi bir ay dinlendir. bir sonraki ay başlarsın. bu arada da beslenmene dikkat edersin.
dondurulmuşun var mı?
Cnm benim yaş 34 amh 0.25 başlamak için sebepten bol bişe yok yani napıcağımı bilmiyorum işin açıkçasıBen başladım, başlamasaydım daha iyiymiş dedim snra. Benim farklı sebeplerim var acele etmek için. Ama seni zorlayan şeyler yoksa beklemeni tavsiye ederim
Cnm benim yaş 34 amh 0.25 başlamak için sebepten bol bişe yok yani napıcağımı bilmiyorum işin açıkçası
Canım durumlarımız benzer. Benim yaş 35 amh 0.98. 4 embrio gelişti. 2si transfer edildi diğer ikisi dondurulacak kalitede değilmiş. 3 gün oldu ben beklemedeyim. Hayırlısı olsun hepimiz için ama senin için kendi düşüncemi söyleyeyim. doktorun sakınca görmüyorsa beklemeye ne gerek var. Zaten yaşımızı aldık. Daha fazla geç kalmanın manası yokCnm benim yaş 34 amh 0.25 başlamak için sebepten bol bişe yok yani napıcağımı bilmiyorum işin açıkçası
Arı sütünü kullanıyorum zaten.kürtaj olduğum drnemede de kullanmıştım.şifa Allahtan.Allahım hepimixe tez vakitte nasip etsin inş saglıklı ve gayırlı ewlatlar çifter çifterHiç kür denediniz mi acaba ? Bilmiyorum inanirmisiniz ama İbrahim saraçoğlu düşük amh için kurler oneriyordu. Yumurta kalitesi için arı sütü kullaniyorduk ben biraz geç duydum bunu gerçi . Yazmak istedim belki faydası olur diye .
inş seninkisi tutarda saglıkla kucağına alırsın.hamile kalmak önemli ewet ama sonrası da saglıklı dewam etseydi keşke.üçüncü tedavide tutmuştu zaten diğer ikisi devletteydi hiç gutmafı bu memorialda ilk seferde oldu ama dewam etmedi.Allahım sonuna kadar götürsün bu sefer hepimizi saglıkla kucağımza aldığımız günleri göstersin inşCanım durumlarımız benzer. Benim yaş 35 amh 0.98. 4 embrio gelişti. 2si transfer edildi diğer ikisi dondurulacak kalitede değilmiş. 3 gün oldu ben beklemedeyim. Hayırlısı olsun hepimiz için ama senin için kendi düşüncemi söyleyeyim. doktorun sakınca görmüyorsa beklemeye ne gerek var. Zaten yaşımızı aldık. Daha fazla geç kalmanın manası yok
canım tam söküldüğün gün hastaneyi ara randevu iste ... daha yenı kürtaj olmuşsun aslında bir adet daha beklıyebilirsin ... genellıkle kürtajdan sonra 3 adet geçilsin der doktorlar ama başlamanda bir sakınca yoksa kendini hazır hissediyorsan başlıyabilirsin...Slm kızlar belki beni hatırlıyorsunuzdur.agustosun başonda kürtaj olmuştum agustosun sonunda ilk adetimi oldum tam gününde ve bugünde sabahtan hafiften bi leke geldi sarı kahve gibi.sizce bugün adetin ilk günü oluyormu yani hastaneye yarın mı yoksa perşembe mi gideyim.birde siz olsanız tedaviye başlarmıydınız hemen yoksa bi ay daha beklermiydiniz tereddütte kaldım çok fazla
canım embriyoların pgt ye gidecekm? dondurulmusun varmı?inş seninkisi tutarda saglıkla kucağına alırsın.hamile kalmak önemli ewet ama sonrası da saglıklı dewam etseydi keşke.üçüncü tedavide tutmuştu zaten diğer ikisi devletteydi hiç gutmafı bu memorialda ilk seferde oldu ama dewam etmedi.Allahım sonuna kadar götürsün bu sefer hepimizi saglıkla kucağımza aldığımız günleri göstersin inş
bence hiç belirti arama canım genellıkle belırtıler adet gecikmesınden birkaç hafta sonra ortaya çıkarKızlar transferden kaç gün sonra belirti aramaya başlamak lazım
canım sorumun cevabı burda :) görmemişim kusura bakma :) amh çok önemlı o yüzden hiç bekleme zaman malesef biz kadınların alehine işliyor...Yok malesef dondurulmuş zaten 3 embriyo toplanmıştı ve üçüde döllemişti 2 si transfer edilmişti kalan diğeri dondurulacak durumda diildi yani yeniden başlanacak herşeye
3100 Dü sanırım listedeki fiyatkızlar sırf transfer ücreti ne kadar bilginiz varmı?
tesekkur ederım canım şimdiden bütçeyi ayarlamaya calısıyorum... biliyorsun 10 embriyom var hepsini pgt ye yollamak benı biraz aşar ilk etapta sadece 2 tanesini yollamak mantıklı olurmu? semra hanımla konuşacagım onun tavsiyesine göre yol alacagım ama direk hepsini yolla derse o zaman biraz zorlanacagım... birde pgt den kaç günde gelıyor cnm ?3100 Dü sanırım listedeki fiyat
Nasıl yani transfer ücretli mi sen ilk transferde ücret mi ödedinkızlar sırf transfer ücreti ne kadar bilginiz varmı?
10-15 gün kadar sürüyor. Aslında buna sen karar verebilirsin semra hanım çok farklı r şey söylemez. Sonuçta embriyolar bağımsız birbirinden. 2sine bakıp sağlıklı çıkarsa transfer, çıkmazsa birkaç embriyoya yeniden pgt... Şeklinde gidilebilir. Kaçında randevu?tesekkur ederım canım şimdiden bütçeyi ayarlamaya calısıyorum... biliyorsun 10 embriyom var hepsini pgt ye yollamak benı biraz aşar ilk etapta sadece 2 tanesini yollamak mantıklı olurmu? semra hanımla konuşacagım onun tavsiyesine göre yol alacagım ama direk hepsini yolla derse o zaman biraz zorlanacagım... birde pgt den kaç günde gelıyor cnm ?
Yani olumsuz durumda vakti sen kaybedeceksin. Sen buna ok sen sorun olmaz heralde10-15 gün kadar sürüyor. Aslında buna sen karar verebilirsin semra hanım çok farklı r şey söylemez. Sonuçta embriyolar bağımsız birbirinden. 2sine bakıp sağlıklı çıkarsa transfer, çıkmazsa birkaç embriyoya yeniden pgt... Şeklinde gidilebilir. Kaçında randevu?
sanırım en mantıklısı iki iki gitmek haklısın cnm ayın 29 da randevum ...10-15 gün kadar sürüyor. Aslında buna sen karar verebilirsin semra hanım çok farklı r şey söylemez. Sonuçta embriyolar bağımsız birbirinden. 2sine bakıp sağlıklı çıkarsa transfer, çıkmazsa birkaç embriyoya yeniden pgt... Şeklinde gidilebilir. Kaçında randevu?
yok canım ilk transfer değil ben 2. transfer için dondurulmuşlarım var yaa o yüzden öyle sordum... yoksa ilk denemede ayriyetten transfer ücreti almıyorlar...Nasıl yani transfer ücretli mi sen ilk transferde ücret mi ödedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?