Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm c56 testi de yaptırsak mı?
Memorial de pahalıdır
Düzen lab da 120 tlydi

Tutunmayı engelliyor yüksekliği vucüt kendi kendine Yok ediyor embriyo tu yüksekse serum tedavisi oluyor
intralipud serum uygulaması yapıyorlar değil mı sonrasında bu testi mutlaka yaptıracagım nerde yapılıyor canım... devşet yada özel yapıyormu?

kızlar memorial cd56 testi uyguluyormu yada bağışıklık sistemi düzenleyici serum verdı mı transfer öncesi ?

kızlar memorial cd56 testi uyguluyormu yada bağışıklık sistemi düzenleyici serum verdı mı transfer öncesi ?

Ben yanlış hatırladım ben de yaptırayım cnm gayet uygun nelere para vermedim ki
aynen cnm... sonuç ne kadar yüksekse o kadar kötü değilmi alt sınır ne kdar bılıyormusun ? ben ayın 29 da yaptıracagım , sonucu alırım ordan memoriale gecerım ... şimdi diyelım sonuç yüksek çıktı memorial bu serumu transferden 1 hafta önce ve transfer günü temın edıyormu?

Bugün aradım daha tam olmadığı için cumaya randevu aldım hayırlısı bakalım.dondurulmuşum yok malesef embriyoların pgt ye gitmesine gerek yok kürtajdan alınan parça temiz demişlerdi bakalım nolcak hayırlısı Allahtan

Tedaviyi duymadım ama kk ilaç arıyorum bölümünde bir kızla tanıştım Manisa da oda yaptırmış bir kızla saha konuşmuş o yapmış meğerse yüksekmiş tedavisini olmuş cnm bende okumuştum bahçecide yapıyorlardı öylesine bakmıştım o kızda diyince ucuzda yaptırayım dedim ama memorial de bu serum ne kadar bilmiyorum da eczane de 200 Muş Acıbadem 1200 e yapıyormuş öyle okudum cnm

Yok canim 2.kontrolum adetin 10.gunu yapildi adetim 10eylulde basladi sabah basladigi icin o gunu 1.gun saydik
Benim de sabah başladı ama 2.görüşmeye Adetimin 9.günü gitmem söylendi kişiden kişiye değişiyor demek ki ilk rahim kalınlığı ni hatırlıyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…