Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Cnm c56 testi de yaptırsak mı?tesekkur ederım canım şimdiden bütçeyi ayarlamaya calısıyorum... biliyorsun 10 embriyom var hepsini pgt ye yollamak benı biraz aşar ilk etapta sadece 2 tanesini yollamak mantıklı olurmu? semra hanımla konuşacagım onun tavsiyesine göre yol alacagım ama direk hepsini yolla derse o zaman biraz zorlanacagım... birde pgt den kaç günde gelıyor cnm ?
canım C56 TESTİ NEDİR?Cnm c56 testi de yaptırsak mı?
Memorial de pahalıdır
Düzen lab da 120 tlydi
Tutunmayı engelliyor yüksekliği vucüt kendi kendine Yok ediyor embriyo tu yüksekse serum tedavisi oluyorcanım C56 TESTİ NEDİR?
intralipud serum uygulaması yapıyorlar değil mı sonrasında bu testi mutlaka yaptıracagım nerde yapılıyor canım... devşet yada özel yapıyormu?Tutunmayı engelliyor yüksekliği vucüt kendi kendine Yok ediyor embriyo tu yüksekse serum tedavisi oluyor
dÜZEN LAB NERDE CANIMCnm c56 testi de yaptırsak mı?
Memorial de pahalıdır
Düzen lab da 120 tlydi
Benim genetik leri devlet oraya göndermiş çok ilde var İstanbul'da Mecidiyeköy ve Kadıköy'de şimdi netten baktımdÜZEN LAB NERDE CANIM
Canım mecideiyekoy şubesini aradım 88,5 tl diyorlar ve 3-4 saatde sonucu çıkıyormuşBenim genetik leri devlet oraya göndermiş çok ilde var İstanbul'da Mecidiyeköy ve Kadıköy'de şimdi netten baktım
Canım mecideiyekoy şubesini aradım 88,5 tl diyorlar ve 3-4 saatde sonucu çıkıyormuşBenim genetik leri devlet oraya göndermiş çok ilde var İstanbul'da Mecidiyeköy ve Kadıköy'de şimdi netten baktım
Ben yanlış hatırladım ben de yaptırayım cnm gayet uygun nelere para vermedim kiCanım mecideiyekoy şubesini aradım 88,5 tl diyorlar ve 3-4 saatde sonucu çıkıyormuş
aynen cnm... sonuç ne kadar yüksekse o kadar kötü değilmi alt sınır ne kdar bılıyormusun ? ben ayın 29 da yaptıracagım , sonucu alırım ordan memoriale gecerım ... şimdi diyelım sonuç yüksek çıktı memorial bu serumu transferden 1 hafta önce ve transfer günü temın edıyormu?Ben yanlış hatırladım ben de yaptırayım cnm gayet uygun nelere para vermedim ki
Ben de 3600 diye biliyorum, geçen hafta sormuştuk...kızlar sırf transfer ücreti ne kadar bilginiz varmı?
Ben negatif görüşmesine gittiğimde sormuştum, gerek olmadığını ve embriyo reddi için zaten prednol verdiklerini söylemişlerdi...kızlar memorial cd56 testi uyguluyormu yada bağışıklık sistemi düzenleyici serum verdı mı transfer öncesi ?
Yok canim 2.kontrolum adetin 10.gunu yapildi adetim 10eylulde basladi sabah basladigi icin o gunu 1.gun saydikSağol canım cuma günü gideceğim ikinci randevuya Adetimin 9.gününe denk geliyor.senin 2.gorusmen de adetin 8.günü müydü
Bugün aradım daha tam olmadığı için cumaya randevu aldım hayırlısı bakalım.dondurulmuşum yok malesef embriyoların pgt ye gitmesine gerek yok kürtajdan alınan parça temiz demişlerdi bakalım nolcak hayırlısı Allahtancanım tam söküldüğün gün hastaneyi ara randevu iste ... daha yenı kürtaj olmuşsun aslında bir adet daha beklıyebilirsin ... genellıkle kürtajdan sonra 3 adet geçilsin der doktorlar ama başlamanda bir sakınca yoksa kendini hazır hissediyorsan başlıyabilirsin...
Tedaviyi duymadım ama kk ilaç arıyorum bölümünde bir kızla tanıştım Manisa da oda yaptırmış bir kızla saha konuşmuş o yapmış meğerse yüksekmiş tedavisini olmuş cnm bende okumuştum bahçecide yapıyorlardı öylesine bakmıştım o kızda diyince ucuzda yaptırayım dedim ama memorial de bu serum ne kadar bilmiyorum da eczane de 200 Muş Acıbadem 1200 e yapıyormuş öyle okudum cnmaynen cnm... sonuç ne kadar yüksekse o kadar kötü değilmi alt sınır ne kdar bılıyormusun ? ben ayın 29 da yaptıracagım , sonucu alırım ordan memoriale gecerım ... şimdi diyelım sonuç yüksek çıktı memorial bu serumu transferden 1 hafta önce ve transfer günü temın edıyormu?
Benim de sabah başladı ama 2.görüşmeye Adetimin 9.günü gitmem söylendi kişiden kişiye değişiyor demek ki ilk rahim kalınlığı ni hatırlıyor musun ?Yok canim 2.kontrolum adetin 10.gunu yapildi adetim 10eylulde basladi sabah basladigi icin o gunu 1.gun saydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?