Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

CANIM bildiğim kadarıyla memorialde bu serum yok uygulanmiyor

eşimin testesteron 270 fsh 13,20 testesteron düşük ameliyatta sperm bulmak zorlaşıyor değilmi kızlar çıkıyo testesteron bir türlü

Selam kızlar, ağustos ta ilk transferim oldu ve kimyasalla sonuçlandı. Transferden sonraki 2. Reglimi oldum bugün. 1 hafta erken oldu ki normalde kurulu saat gibidir. 2. Transfer için ne kadar beklemek gerek acaba? Kimyasaldan hemen sonra transfer olmanın bi sakıncası olur mu?

bende bu sorunun cevabını çok merak edıyorum gerçeği bende hiç tutnma olmadı ama 2. transfer için ne kadar beklemek gerekıyor... ??

bende bu sorunun cevabını çok merak edıyorum gerçeği bende hiç tutnma olmadı ama 2. transfer için ne kadar beklemek gerekıyor... ??
Canım sen 29 una mı randevu almıştın? Benim de yarın ama işlerimin yoğunluğundan gidemeyeceğim büyük ihtimal. Eğer uygunsa haftaya erteleyeceğim. Sen transfer sonrası regli oldun mu hiç? dondurulmuşlarda 2. Regliden sonra yapıyorlar ya genelde. Belki bizim durumda da öyledir.

Arkadaşlar transferden sonra duş ne zaman aldınız namaz kılacam gusul almak lazım gibi geliyor bana

cnm ben pazartesi regl oldum buğün 4. günüm ... ekımın ortası gibi 2. reglımı olacagım muhtemelen o zaman transfer düşünüyorum bir aksilik olmazsa... ama şöyle bir durum var bende çok yoğunum, iznim yok, zaten memorial rapor konusunda sıkıntı yaşatıyor . Nasıl yapacagım bılmıyorum ocakta yıllık ıznım gelıyor ama o kadarda beklemek ıstemıyorum senın embriyoların pgt ye gidecek mı?

Arkadaşlar transferden sonra duş ne zaman aldınız namaz kılacam gusul almak lazım gibi geliyor bana
cnm ben 2 gün sonra aldım transferden sonra gusul almana gerek yok o şekılde de namazını kılabılırsın temız sayılıyorsun ...

ya ben şehir dışından geliyorum ya banada raporda sıkıntı çıkarırlar mı? yıllık iznimed yok içerde opu döneminde hep orada olacağım yaklaşık 15 gün falan

ya ben şehir dışından geliyorum ya banada raporda sıkıntı çıkarırlar mı? yıllık iznimed yok içerde opu döneminde hep orada olacağım yaklaşık 15 gün falan
canım 15 gün rapor vereceklerını hiç sanmıyorum opudan sonra bana sadece 2 gün rapor verdıler başkada rapor vermedıler... ben çogu zaman kontrollerıme yaaa idari iznimle gittim yada yıllık ızın kullandımm

ben opudan sonrası için değilde işte adetin 2, günü başlanıyor ya opuya kadar ki süreçte rapor almam lazım. oyy napacam peki yıllık iznim yok içerde. özel sektör olduğumuz için bizde idari izinde yok

Henüz semra hanımla görüşmediğim için bilemiyorum pgt yapılırmı yapılmazmı? Ama sadece 3 tane var pgt ye gider de sağlıksız gelirse herşeyi sil baştan yaşamaktan da korkuyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…