Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ya ben şehir dışından geliyorum ya banada raporda sıkıntı çıkarırlar mı? yıllık iznimed yok içerde opu döneminde hep orada olacağım yaklaşık 15 gün falan

tatlım memorial'ın sgk ile anlaşması yok. rapor verseler bile özel sektör kabul etmiyor 3 günden fazla raporlarını. mutlaka devletten bir şey ayarlamaya çalış, maaşının da sgk ödüyor ya o dönem. gerçi ohal nedeniyle devletten rapor almak da çok zorlaştı ama eşin belki ayarlayabilir.

canım biliyorum çok zor durumdasın sana tavsiyem bu konuyu zehra hanımla görüşmen halkla ilişkıden sorumlu aynı zamanda semra hanımın kardeşi oluyor ... yane telefonda derdını anlat belkı yardımcı olurlar... yıllık ıznın hiç yok mu cnm? burdakı arkadaşları birçogu yıllık iznini kullanıpta tedavi oldular... benım aslında dondurulmuşum olduğu için sık sık kontrol olmayacak, idare izinle idare ederım transferden sonrada verırlerse 2-3 gün rapor alırım vermezlerse işe başlarım napayım ... yada Kediligelin dediği gibi iş yerine durumu anlatıp 15-20 gün ücretsiz izne ayrılırsın

anladım cnm aslında daha ılk denememız hersey çok iyi olsa bile %55 ihtimal veriyolrardı ... yane illakı embriyolarda yada rahimde bir sorun olduğu anlamına gelmıyor tutmaması

ewt doğru ben opudan sonra 1 hafta rapor ıstedım veremeyız dedıler en fazla 3 gün verebılıyoruz dedıler ... bende o zaman 2 gün rapor verın dedım zaten 3. gün haftasonuna denk gelıyordu bir anlamı olmuyordu benım ıcın

Canım sağol hepimiz inşallah kavuşuruz bebişlerimize. Yumurta toplama aşamasında bence rapor yazarlar yoksa çalışan insanlar nasıl tüp bebek yaptırsın
canım en fazla 3 gün yazabılıyorlar çogu kısı bende dahıl yıllık iznimizi kullandık tedavide

eşimin aile hekimliğinde çalışan arkadaşları var 5er gün ayarlasalar 10 günde biter zaten haftasonlaryla falan opudan sonrada gerekirse 2 gün memorial verir sanırım.

Canım ücretsiz izin alamıyor musun?
canım ücretsiz izin sadece doğum izninden sorna kullanılıyor bizde birde bi kaç şartı var bu sebeple vermiyorlar yani. birde parça parça kullanamıyoruz 6 ay blok. eşimle konuştum ayarlarım diyor. kendi yazamıyor bana rapor eşim olduğu için ama arkadaşlarına yazdırcak. her işte bir stres ya valla bunaldım.

canım bana aslında şuan sadece yumurta toplama aşamasında lazım. o da sanırım 15 gün falan sürüyor arkadaşlar öyle demişti. yani normal poliklinik girişi yaparak da verebilirler aslında. olmadı dediğiniz gibi zehra hanımla görüşeyim. benim bi arkadaşım bankada çalışıyo o da ataşehir memorialde tedavi görüyo çok rahat rapor alabiliyorum demişti bana. dediğim gibi zehra hanımla konuşacağım eğer olmuyorsa eşim ayarlıcak mecbur. ücretsiz izin kullanamıyoruz biz. ücretli izinde şimdi baktım 5 gün kalmış olmadı 5 gün ücretli kullanırım kalanı rapor ayarlamaya çalışırım.

Arkadaşlar transferden sonra duş ne zaman aldınız namaz kılacam gusul almak lazım gibi geliyor bana
CANIM transfer nasıl geçti ? Embriyo kalitesini söylediler mi ? Tüp bebek gusul abdestini bozmaz en az iki gün duş alma alınca da sıcak olmasın ve uzun sürmesin. Ayakları sıcak Tut bi de

eşimin aile hekimliğinde çalışan arkadaşları var 5er gün ayarlasalar 10 günde biter zaten haftasonlaryla falan opudan sonrada gerekirse 2 gün memorial verir sanırım.
canım ne güzel işte ayarlama imkanın var sıkıntı yok 10 gün ayarlarsan senelık ızınle kurtarırsın opudan sonra 3 günde memorıalde rapor alırsın ... sende mı dondurulmuş transfer olacaksın?

CANIM transfer nasıl geçti ? Embriyo kalitesini söylediler mi ? Tüp bebek gusul abdestini bozmaz en az iki gün duş alma alınca da sıcak olmasın ve uzun sürmesin. Ayakları sıcak Tut bi de
canım kaçıncı günündesin? transfer ne zaman bellı mı?

canım ne güzel işte ayarlama imkanın var sıkıntı yok 10 gün ayarlarsan senelık ızınle kurtarırsın opudan sonra 3 günde memorıalde rapor alırsın ... sende mı dondurulmuş transfer olacaksın?
canım ben daha ekimde opu olacağım donduralacak.kasımda tüp ameliyatı aralıkta da transfer sanırım. her şey yolunda giderse tabi. ameliyatta rapor sıkıntı olmaz her türlü verirler. transferde de çok gerekmiyor zaten onu da ehr türlü ayarlarım. bana şuan sadece yumurta takibi için lazım. zehra hanımı aradım geri dönüş yapacak diyip kayıt oluşturdular. şu hastaneyi benim kadar aramak zorunda kalan var mıdır acaba çok utanıyorum

canım ne utanıyorsun tabi arıyacaksın ve onlarda yardımcı olacaklar biz keyfımızden arımıyoruz herhalde ...hersey gönlunce olur inş tez vakıtte Rabbım evladına kavuştursun inş

kızlar bugun benım evlılık yıldönümüm 3. yıla girdik... bugune dair hayallerım vardı hamıle olarak girmeyi çok istiyordum ama nasip değilmış

kızlar bugun benım evlılık yıldönümüm 3. yıla girdik... bugune dair hayallerım vardı hamıle olarak girmeyi çok istiyordum ama nasip değilmış
allah nice uzun seneler nasip etsin tatlım önce sağlıkla ve aşkal sonrada inşallah bebeğiniz ve tüm sevdiklerinizle. asma yüzünü bak eşin yanında hayalin belkide seneye senin olmuş olacak. bugününü güzel geçir en mutlu günün bugün süpriz hazırla eşine:)

çok tesekkur ederım cnm güzel dileklerin için ...akşam dışarıya cıkacagız akşam yemeği için çok özel planımız yok bu senede böyle geçsin hiç içimizden birsey gelmıyor ...

Çocuk istiyorum dediğimden beri kaç doğumgünü kaç evlilik yıldönümü geçti. Hamileyim haberini ufak bir sürprizle vermeyi çok isterdim eşime. Ama nasip değilmiş diyorum, varsın olmayıversin diyorum. Özel günler yine özel, yine ilk gün heyecanıyla hatırlanmalı. Bebek çok güzel bir şey ama aslolan sen ve eşin, sizsiniz. Siz olmadan hiçbir güzellik yaşanamaz. O yüzden birbirinizin kıymetini bilin, hevesinizi kaçırmayın, gelecek günlere ümitle bakın lütfen:)
Bir gün burada hepimizin mutluluğunu paylaşacağız, yarın doğuma gidiyorum duanızı esirgemeyin yazacağımız günler de gelecek. Ben inanıyorum.
Birlikte çok daha mutlu yıllarınız olsun inşallah...

canım yine duygulandırdın benı ne kadar temiz kalplisinvRabbim gönlüne göre versin inş inancımız tam birgün anne olacagız inanıyorum bende Rabbim bu süreçte hepimize sabır versingüzel,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…