Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaslar merhaba
biz de bu cmt şişli memorialde baslayacağız
ongorusmede sadece umut beyle gorusebıldık, semra hanım muayene etmedı, o kadar yogundu ki gelip bes dakıka bıseyler soyleyıp havalı havalı gıttı; 2 saat bekledik ısrar aucretını vermek uzere semra hanıma randevulu oldugmuz ve bursadan gıttıgımız halde.. ama aşrı yogun, yorgundu ve muayene etmeden bişeyler soyledi ve gitti

bu 2. tedavi ve sadece labaratuvar ıcın ordayız, yoksa artık doktorlara da guvenımı bıraz yitirdim.
yasdan dolayı pgd yapılacak ...

ama sımdi tedavıye baslamak uzere randevu aldık ve bu sefer gonul hanıma verdıler?
aranızda giden var mı kendisine ?

bir de her seferinde doktor değişecek mi tedavi boyunca?

üçüncü bir soru da histereskopileri semra hanım mı yapıyor???
, çunku yapısıklık var ve bir tüp kapalı

sımdıden tesekkur ederim

hepinize iyi sanslar, sabırlar, saglıklar diliyorum

Arkadaşlar tedavi için Alanya'dan gelicem memorial şişliye merak ettim uzaktan gelenlerin bir kısmı sanırım kendi şehrinden başka dr kontrolün de oluyor. Sizce öyle devam etmek mi iyi yoksa her şarta rağmen İstanbul da olmak mı ? Amh değerim 0.81 çıktı 2 tüp bebek denedik biri negatif diğeri iptal oldu bir de rapor cıkartıcam memorial de indirim olur mu?

Geçmiş olsun arkadaşım yeni tedavin hayırlı olsun. Bende farklı bir ilden geliyorum ve ilimdeki kadın doğumculara hiç güvenemiyorum. Ve bu önemli tedavide herhangi bir aksaklık olmaması adına istanbulda olacağım tüm süreçte. Çalışıyorum ama raporla izinle bir şekilde tüm kontrollerim orada olması için ayarlama yapıyorum. Raporda indirim yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 1200 tl civarı bir şey. Hyırlı olsun tekrardan umarım güzel haberi en kısa sürede verirsiniz. Boş şans.

tedaviniz hayırlı olsun, inşallah bu kez bebeğinize kavuşursunuz.
vaktiniz varsa eski sayfalara hızlıca göz atmanızı öneririm. hem kafanızdaki sorular daha net cevaplanmış olur. açıkcası semra hanım sahiden yoğun, hepimizle tek tek ilgilenmesi mümkün değil. hepimizin durumu hassas biliyorum ancak fazlasını beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. semra hanım'a benim güvenim tam. önce allah sonra semra hanım ve ekibi sayesinde bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah.
evet sürekli aynı doktor kontrolleri yapmıyor. gerçi ben hiç kadın doktorları hiç bilmiyorum betül hanım'la ilk görüşmeyi yapmıştım onun dışında hep erkek doktorlar takibimi yaptı. bu aslında olumlu bir şey farklı doktorların görmesi yani. sonuçta semra hanımla yüz yüze görüşme yapılmasa da tüm dosyalardan haberi oluyor, hepimizle ilgileniyor. tedavi şekline o karar veriyor. o yüzden içiniz rahat olsun.
ama yine de tereddütleriniz varsa içinize sinecek başka yerler bakmanızı naçizane tavsiye ederim. çünkü kendimden biliyorum güven olmazsa insanın içine sinmezse sonuç olumlu olmaz. ilk önce biz rahatlamış olmalıyız ki süreci kolay ve başarılı atlatalım.

merhaba , tedaviniz hayırlı olsun Rabbim bu zorlu yolda yardımcınız olsun
benım ilk görüşmemde gönül hanım ve semra hanım muane ettı ... gönül hanım ayrıntılı bir şekılde muane ettı benımle çok ilgilendi , ama semra hanımı çok bekledımm muane masasında, sonunda geldi muane ettı maksimum 10 dk ilgilendi benımle, ama konuşması, tavrı bana çok güven verdi ... sonra da tedavi sonuna kadar semra hanımı görmedım ta kı transferden hemen öncekı muaneye kadar ... o gün benı semra hanım muane ettı ve çok ayrıntılı bir şekılde benımle ilgilendi, muane etti embroyoyu koyulacagı yere kadar hersey hakkında bilgi verdi birde eğer ilk deneme negatif olursa 2. denemede embriyoların pgt ye gitmesını tavsiye ettı ...
histeroskopilerı genellıkle semra hanım yapıyor diye bılıyorum
gönül hanım iyi bir doktor ben memmun kaldım... emre bey de opuya girmişti oda çok iyi bir doktordur
ben hemen hemen her doktorda muayene oldum , hepsinden memmun kaldım sadece umut beyden pek elektrık alamadım sizınde ilk muanenizi umut bey yapmış... ama emınım tedavi sürecinde semra hanım sizi görmek isteyecek... bol şanslar

cnm merhaba opuya kadar istanbulda kalıp o şekılde tedavi olmanız gerekıyor... uzaktan gelıp başka doktorda kontrol olan arkadaşlar dondurulmuş transfer olan arkadaşlar... opudan sonra gidiyorlar ve transfer için adet olduklarında rahim kalınlıgını falan kaldıkları yerde doktorlar muayene edıp sonucu memoriale mail atıyorlar... eğer dondurulmuş transfer olmayacaksan transferinide memorilde olup direk Alanya ya gidebilirsin... ama dondurulmuş transfer olursan opudan birkaç ay sonra transfer olacagın için ordakı doktorada muayene olabılırsın...

B BiYesilBiKahve cnm merhaba nasılsın? sana birsey soracagım sen genetik tarama testini memorilde mı yaptırdın? ben devlette yaptırmayı düşünüyorum bizim labaratuvarda olsun diye bir istekleri olmaz değilmi?

Kendin için yapacağın genetik tarama mı? Yani kromozom analizi.. Ben onu devlette yaptırdım.

Selam kızlar. Yumurtlama gününü genelde akıntıdan anlıyorum, bu ay hiç farklılık hissedemedim. Bugün 1 8.gün, dün ve bu sabah yani 17,18. Günlerde ovülasyon testi yaptım merak edip acaba bu ay geç mi olacak diye. Dün yaptıgımda iki çizgi aynı koyulukta olmasa da ikinci çizgi baya koyuydu. Bu sabah yaptım daha az koyu. Bu saatten sonra daha yükselmez heralde. Yumurtlama olup bitse azcık akıntı olurdu o da yok. Sabah da sağ tarafımda bi ağrı başladı hafif hafif arada sızlıyor.
Acaba kist mi oluşuyor ya, yarın doktora gitsem bişe anlar mu ya da m an tıklı olur mu sizce?
Gidip ne dicem onu da bilemwsim

canım bazen akıntı olmayabilir ... ama yine kisten şüpheleniyorsan adetın 2.yada 3. günü gitsen daha doğru olur

canım bazen akıntı olmayabilir ... ama yine kisten şüpheleniyorsan adetın 2.yada 3. günü gitsen daha doğru olur
Bilemiyorum ki ya, gitmek de çok istemiyorum aslına bakarsan, kist varsa dogum kontrol hapı falan da kullanmak istemiyorum, son tedavide kullandım ve ilaçlara tepki alamadık düzgün.
Bekliyim bari, adet gecikirse anlıcaz zaten. Akşam da tedavi için ne xaman yaparız için biraz düşüncem. İnşallah hayırlı olan ay için karar veririm

canımmm bu kullandığımız gonal-f iğnelere vücut bağışıklık kazanır mı? mesala ilk kullandığın zaman fazla yumurtan gelısır ama sonları vücut çok fazla tepkı vermeyebılır... ben ılk klomen kullandığımda 4 yumurtam gelişmiştri hatta doktor çat iğnesi vermedi çogul gebeılık olabılır dıye ama sonra 2 ve en sonda sadece 1 tane yumurta gelişmişti. Klomen tabi çok hafif bir ilaç aynı etkı gonal-f de olabılırmı... ?
canım senın için hep dua edıyorum biran önce evladını kucagına almanı çok istiyorum. En doğru kararı sen vereceksın içindeki sesi dinle ve kendini hazır hissediyorsan tedavini fazla gecikktirme...
belkı sana başka tedavi uygularlar gonal-f yanına birde femara diye bir ilaç veriyorlarmış yumurta sayısı artsın diye...

Allah razı olsun canım desteğin için. Bilmiyorum bağışıklık kazanıp kazanmadığını, ama inşallah öyle bişe yoktur. Çünkü 3.tedavi olacak ilk ikisinden iyi olsun diye motiveyim :)

Canım kıstım varsa soğan kuru yok ediyor benim iki defa basit yumurtalık kisti olmuştu yaptığım zaman geçti

CANIM sen asilamada da gonal f kullanmadım mi ? Bence olmaz gibi asilamada az doz kullandım ilk ay bir ikinci ay iki yummurtam olmuştu tuptede 16 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…