CANIM bugün 8.günüm yarın doktor kontrolüm var sonuçları memoriale yollayacağım bakalım ne diyecek lercanım kaçıncı günündesin? transfer ne zaman bellı mı?
Canım yildonumunu güzel geçirmeye bak inşallah seneye olan yildonumde ya kucağında ya karnında olur bebisin :)kızlar bugun benım evlılık yıldönümüm 3. yıla girdik... bugune dair hayallerım vardı hamıle olarak girmeyi çok istiyordum ama nasip değilmış
Geçmiş olsun arkadaşım yeni tedavin hayırlı olsun. Bende farklı bir ilden geliyorum ve ilimdeki kadın doğumculara hiç güvenemiyorum. Ve bu önemli tedavide herhangi bir aksaklık olmaması adına istanbulda olacağım tüm süreçte. Çalışıyorum ama raporla izinle bir şekilde tüm kontrollerim orada olması için ayarlama yapıyorum. Raporda indirim yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 1200 tl civarı bir şey. Hyırlı olsun tekrardan umarım güzel haberi en kısa sürede verirsiniz. Boş şans.Arkadaşlar tedavi için Alanya'dan gelicem memorial şişliye merak ettim uzaktan gelenlerin bir kısmı sanırım kendi şehrinden başka dr kontrolün de oluyor. Sizce öyle devam etmek mi iyi yoksa her şarta rağmen İstanbul da olmak mı ? Amh değerim 0.81 çıktı 2 tüp bebek denedik biri negatif diğeri iptal oldu bir de rapor cıkartıcam memorial de indirim olur mu?
arkadaslar merhaba
biz de bu cmt şişli memorialde baslayacağız
ongorusmede sadece umut beyle gorusebıldık, semra hanım muayene etmedı, o kadar yogundu ki gelip bes dakıka bıseyler soyleyıp havalı havalı gıttı; 2 saat bekledik ısrar aucretını vermek uzere semra hanıma randevulu oldugmuz ve bursadan gıttıgımız halde.. ama aşrı yogun, yorgundu ve muayene etmeden bişeyler soyledi ve gitti
bu 2. tedavi ve sadece labaratuvar ıcın ordayız, yoksa artık doktorlara da guvenımı bıraz yitirdim.
yasdan dolayı pgd yapılacak ...
ama sımdi tedavıye baslamak uzere randevu aldık ve bu sefer gonul hanıma verdıler?
aranızda giden var mı kendisine ?
bir de her seferinde doktor değişecek mi tedavi boyunca?
üçüncü bir soru da histereskopileri semra hanım mı yapıyor???
, çunku yapısıklık var ve bir tüp kapalı
sımdıden tesekkur ederim
hepinize iyi sanslar, sabırlar, saglıklar diliyorum
merhaba , tedaviniz hayırlı olsun Rabbim bu zorlu yolda yardımcınız olsunarkadaslar merhaba
biz de bu cmt şişli memorialde baslayacağız
ongorusmede sadece umut beyle gorusebıldık, semra hanım muayene etmedı, o kadar yogundu ki gelip bes dakıka bıseyler soyleyıp havalı havalı gıttı; 2 saat bekledik ısrar aucretını vermek uzere semra hanıma randevulu oldugmuz ve bursadan gıttıgımız halde.. ama aşrı yogun, yorgundu ve muayene etmeden bişeyler soyledi ve gitti
bu 2. tedavi ve sadece labaratuvar ıcın ordayız, yoksa artık doktorlara da guvenımı bıraz yitirdim.
yasdan dolayı pgd yapılacak ...
ama sımdi tedavıye baslamak uzere randevu aldık ve bu sefer gonul hanıma verdıler?
aranızda giden var mı kendisine ?
bir de her seferinde doktor değişecek mi tedavi boyunca?
üçüncü bir soru da histereskopileri semra hanım mı yapıyor???
, çunku yapısıklık var ve bir tüp kapalı
sımdıden tesekkur ederim
hepinize iyi sanslar, sabırlar, saglıklar diliyorum
cnm merhaba opuya kadar istanbulda kalıp o şekılde tedavi olmanız gerekıyor... uzaktan gelıp başka doktorda kontrol olan arkadaşlar dondurulmuş transfer olan arkadaşlar... opudan sonra gidiyorlar ve transfer için adet olduklarında rahim kalınlıgını falan kaldıkları yerde doktorlar muayene edıp sonucu memoriale mail atıyorlar... eğer dondurulmuş transfer olmayacaksan transferinide memorilde olup direk Alanya ya gidebilirsin... ama dondurulmuş transfer olursan opudan birkaç ay sonra transfer olacagın için ordakı doktorada muayene olabılırsın...Arkadaşlar tedavi için Alanya'dan gelicem memorial şişliye merak ettim uzaktan gelenlerin bir kısmı sanırım kendi şehrinden başka dr kontrolün de oluyor. Sizce öyle devam etmek mi iyi yoksa her şarta rağmen İstanbul da olmak mı ? Amh değerim 0.81 çıktı 2 tüp bebek denedik biri negatif diğeri iptal oldu bir de rapor cıkartıcam memorial de indirim olur mu?
Kendin için yapacağın genetik tarama mı? Yani kromozom analizi.. Ben onu devlette yaptırdım.B BiYesilBiKahve cnm merhaba nasılsın? sana birsey soracagım sen genetik tarama testini memorilde mı yaptırdın? ben devlette yaptırmayı düşünüyorum bizim labaratuvarda olsun diye bir istekleri olmaz değilmi?
ewt canım tesekkur ederım... senın temiz çıkmıştı değil mi?Kendin için yapacağın genetik tarama mı? Yani kromozom analizi.. Ben onu devlette yaptırdım.
canım bazen akıntı olmayabilir ... ama yine kisten şüpheleniyorsan adetın 2.yada 3. günü gitsen daha doğru olurSelam kızlar. Yumurtlama gününü genelde akıntıdan anlıyorum, bu ay hiç farklılık hissedemedim. Bugün 1 8.gün, dün ve bu sabah yani 17,18. Günlerde ovülasyon testi yaptım merak edip acaba bu ay geç mi olacak diye. Dün yaptıgımda iki çizgi aynı koyulukta olmasa da ikinci çizgi baya koyuydu. Bu sabah yaptım daha az koyu. Bu saatten sonra daha yükselmez heralde. Yumurtlama olup bitse azcık akıntı olurdu o da yok. Sabah da sağ tarafımda bi ağrı başladı hafif hafif arada sızlıyor.
Acaba kist mi oluşuyor ya, yarın doktora gitsem bişe anlar mu ya da m an tıklı olur mu sizce?
Gidip ne dicem onu da bilemwsim
Evet temiz çıkmıştıewt canım tesekkur ederım... senın temiz çıkmıştı değil mi?
Bilemiyorum ki ya, gitmek de çok istemiyorum aslına bakarsan, kist varsa dogum kontrol hapı falan da kullanmak istemiyorum, son tedavide kullandım ve ilaçlara tepki alamadık düzgün.canım bazen akıntı olmayabilir ... ama yine kisten şüpheleniyorsan adetın 2.yada 3. günü gitsen daha doğru olur
canımmm bu kullandığımız gonal-f iğnelere vücut bağışıklık kazanır mı? mesala ilk kullandığın zaman fazla yumurtan gelısır ama sonları vücut çok fazla tepkı vermeyebılır... ben ılk klomen kullandığımda 4 yumurtam gelişmiştri hatta doktor çat iğnesi vermedi çogul gebeılık olabılır dıye ama sonra 2 ve en sonda sadece 1 tane yumurta gelişmişti. Klomen tabi çok hafif bir ilaç aynı etkı gonal-f de olabılırmı... ?Bilemiyorum ki ya, gitmek de çok istemiyorum aslına bakarsan, kist varsa dogum kontrol hapı falan da kullanmak istemiyorum, son tedavide kullandım ve ilaçlara tepki alamadık düzgün.
Bekliyim bari, adet gecikirse anlıcaz zaten. Akşam da tedavi için ne xaman yaparız için biraz düşüncem. İnşallah hayırlı olan ay için karar veririm
Allah razı olsun canım desteğin için. Bilmiyorum bağışıklık kazanıp kazanmadığını, ama inşallah öyle bişe yoktur. Çünkü 3.tedavi olacak ilk ikisinden iyi olsun diye motiveyim :)canımmm bu kullandığımız gonal-f iğnelere vücut bağışıklık kazanır mı? mesala ilk kullandığın zaman fazla yumurtan gelısır ama sonları vücut çok fazla tepkı vermeyebılır... ben ılk klomen kullandığımda 4 yumurtam gelişmiştri hatta doktor çat iğnesi vermedi çogul gebeılık olabılır dıye ama sonra 2 ve en sonda sadece 1 tane yumurta gelişmişti. Klomen tabi çok hafif bir ilaç aynı etkı gonal-f de olabılırmı... ?
canım senın için hep dua edıyorum biran önce evladını kucagına almanı çok istiyorum. En doğru kararı sen vereceksın içindeki sesi dinle ve kendini hazır hissediyorsan tedavini fazla gecikktirme...
belkı sana başka tedavi uygularlar gonal-f yanına birde femara diye bir ilaç veriyorlarmış yumurta sayısı artsın diye...
Canım kıstım varsa soğan kuru yok ediyor benim iki defa basit yumurtalık kisti olmuştu yaptığım zaman geçtiBilemiyorum ki ya, gitmek de çok istemiyorum aslına bakarsan, kist varsa dogum kontrol hapı falan da kullanmak istemiyorum, son tedavide kullandım ve ilaçlara tepki alamadık düzgün.
Bekliyim bari, adet gecikirse anlıcaz zaten. Akşam da tedavi için ne xaman yaparız için biraz düşüncem. İnşallah hayırlı olan ay için karar veririm
Cnm ben de ilk bebeğimde soğan kürü yapmıştımCanım kıstım varsa soğan kuru yok ediyor benim iki defa basit yumurtalık kisti olmuştu yaptığım zaman geçti
CANIM sen asilamada da gonal f kullanmadım mi ? Bence olmaz gibi asilamada az doz kullandım ilk ay bir ikinci ay iki yummurtam olmuştu tuptede 16 olducanımmm bu kullandığımız gonal-f iğnelere vücut bağışıklık kazanır mı? mesala ilk kullandığın zaman fazla yumurtan gelısır ama sonları vücut çok fazla tepkı vermeyebılır... ben ılk klomen kullandığımda 4 yumurtam gelişmiştri hatta doktor çat iğnesi vermedi çogul gebeılık olabılır dıye ama sonra 2 ve en sonda sadece 1 tane yumurta gelişmişti. Klomen tabi çok hafif bir ilaç aynı etkı gonal-f de olabılırmı... ?
canım senın için hep dua edıyorum biran önce evladını kucagına almanı çok istiyorum. En doğru kararı sen vereceksın içindeki sesi dinle ve kendini hazır hissediyorsan tedavini fazla gecikktirme...
belkı sana başka tedavi uygularlar gonal-f yanına birde femara diye bir ilaç veriyorlarmış yumurta sayısı artsın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?