Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bugün 2.muayenemi oldum . 9.1 çıktı rahim kalınlığı email attım. memoriali dört kez falan aradım acmadilar çok yogunlar galiba sonra açan hemşire muayenedeydi yönlendirmeye çalıştı kimseyi bulamadı . Gelmemisse ararız dedi . Bugün başlanılan ilaç yok mu acaba ? Ikinci muayenede ne söyleniyor bileniniz var mı ?

Burda da ulaşamamak çok kötü ;(

Estrofem e devam edeceksin yine. Eğer kalınlık çok düşükse ilacı arttırıuorlar dozu. Ama seninki normal bana göre.
Bu tamam yeterli dediklerinde ikinci kontrolde gün veriyorlar transfer için. O zaman transferden önce içeceğin rulid ve prednolu anlatıyorlar. Yani sen normal ilacını aynı içmeye devam et onlar ararlar sıkıntı etme

CANIM bu ikinci kontrolümdu zaten transfer gününü bugün mu söylerler ?rüküş ve prednola şimdi baslamiyorum o zaman ben onu merak ediyordum

CANIM bu ikinci kontrolümdu zaten transfer gününü bugün mu söylerler ?rüküş ve prednola şimdi baslamiyorum o zaman ben onu merak ediyordum
Estofemi ve folidoce ayni dozda icmeye devam et diger ilaclara zaten hemen baslatmiyorlar transfere yakin tarihte kullandiriyorlar ben senden bikacgun onde gidiyorum bende 24eylulde rulid predrol ve jele basliyicam telas etme mutlaka sana donus yapip ilaclara baslayacagin tarih ve dozlari soylerler rahim kalinligin iyimis zaten 8uzerinde olmasini istiyorlar bisey sorucam bu ay gelisen yumurtan varmi kontrolde bisey soyledilermi

Benim transfer tarihim 2.kontrolde belli oldu sanirim rahim kalinligini yeterli gormezlerse 3.kontrolude isteyebiliyormuslar hemsire oyle soylemisti sanada baska problem yoksa sanada bugun transfer tarihini soylerler

Transfer tarihimin oldugu gun yucel bey ve emre bey varmis acaba hangisini secsem kararsizim daha once ikisinede muayene olmadim

CANIM sen asilamada da gonal f kullanmadım mi ? Bence olmaz gibi asilamada az doz kullandım ilk ay bir ikinci ay iki yummurtam olmuştu tuptede 16 oldu
canım ben gonal f kullanmadım fosmion diye bir iğne kullandım ve sadece tek yumurtam olmuştu çok şaşırmıştım tek yumurta içinmi iğne kullandım dedım kendi kendime

Transfer tarihimin oldugu gun yucel bey ve emre bey varmis acaba hangisini secsem kararsizim daha once ikisinede muayene olmadim
Canım senin de ikinci muayenende transfer tarihin söylendi değil mi ? Bugün aramazlarsa arayayım mi sence ? F fkz52 nin de 2.muayene de aranmisti transferi söylenmişti.oyuzden merak ettim. Canım bence emre beyi tercih et o daha iyi

ikiside çok ıyı doktor cnm benım opuya girmişti emre bey enerjisi çok iyi bir doktor

ikiside çok ıyı doktor cnm benım opuya girmişti emre bey enerjisi çok iyi bir doktor

Allah razı olsun canım desteğin için. Bilmiyorum bağışıklık kazanıp kazanmadığını, ama inşallah öyle bişe yoktur. Çünkü 3.tedavi olacak ilk ikisinden iyi olsun diye motiveyim :)
inşşş canımmm ilk isinden kat kat iyi olur inşşş :)

canım ben gonal f kullanmadım fosmion diye bir iğne kullandım ve sadece tek yumurtam olmuştu çok şaşırmıştım tek yumurta içinmi iğne kullandım dedım kendi kendime
Anladım canım az doz verdikleri için bi tane olmuştur benimde ilk birdi doktor iki den fazla yumurta istemeyiz asilamada demişti

canım rahim kalınlıgın çok ıyı benım ıkıncı muanede rahım kaınlıgı 7.7 idi 3. muanede 9.6 demişti yücel bey ve transfer günü vermıstı 5 gün sonrasına ... sanada verirler çünkü rahim kalınlıgı 8,5 geçtimi tarih veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…