CANIM kadın vücudu biraz muamma her ay aynı olmuyor ki.sen bunları düşünme canım. Olacak inşallah de . Her şey Allah a kalmış.istese olur. Bu arada ben hemsireyi 6 gibi arayıp transfer tarihini sorsam ayıp olur mu yoksa onları mı bekliyim . Utanıyorum aramaya75 lik kullandım aşılama için çok düşük değil ama kısmet zaten olmadı
Anladım canım :)Ben 5 gün kala yı rulid ve prednol için söylemiştim. Bence de bugün tarihi söylerler :) çalışırken yazıyorum bazen anlaşılmıyor farkındayım
2. Muayenede rahim kalınlığım 8,7 mm idi adetimin 21. Gününe transfer tarihi verdiler diğer ilaçları transfere 5 gün kala kullandım
Canım adetimden 9 mm büyüklüğünde 4yumurta vardı ama bu estrofem kullandığım için bugün gittiğimde büyük baskın yumurtan yok dediEstofemi ve folidoce ayni dozda icmeye devam et diger ilaclara zaten hemen baslatmiyorlar transfere yakin tarihte kullandiriyorlar ben senden bikacgun onde gidiyorum bende 24eylulde rulid predrol ve jele basliyicam telas etme mutlaka sana donus yapip ilaclara baslayacagin tarih ve dozlari soylerler rahim kalinligin iyimis zaten 8uzerinde olmasini istiyorlar bisey sorucam bu ay gelisen yumurtan varmi kontrolde bisey soyledilermi
Canım 2.muayenede verdiler tarihi değil mi ? Peki saat kaçta aradılar seni ? Sende uzakta olduğun için benzer olur sanırım .2. Muayenede rahim kalınlığım 8,7 mm idi adetimin 21. Gününe transfer tarihi verdiler diğer ilaçları transfere 5 gün kala kullandım
CANIM kadın vücudu biraz muamma her ay aynı olmuyor ki.sen bunları düşünme canım. Olacak inşallah de . Her şey Allah a kalmış.istese olur. Bu arada ben hemsireyi 6 gibi arayıp transfer tarihini sorsam ayıp olur mu yoksa onları mı bekliyim . Utanıyorum aramaya
CANIM sen transferden hemen sonra yola mi çıktın ?Evet transfer tarihini ikinci muayenede soylediler sen tekrar ara telefona bazen cevap veren olmuyor sen baglayan kisiye transfer icin aradigini ve onemli oldugunu soyle ozaman daha hizli bagliyorlar
Transfer henuz olmadim 29eylulde olacak transferden sonra eve donerim opudan sonrada hemen eve donmustumCANIM sen transferden hemen sonra yola mi çıktın ?
Canım hemen yolculuğu tavsiye etmiyorlar senin ki yakın gerçi ama transfer günü en azından onermiyorlarTransfer henuz olmadim 29eylulde olacak transferden sonra eve donerim opudan sonrada hemen eve donmustum
Canım cuma günü akşam saatleri yoğun olabilirTransfer cuma gunu ogleden sonraya denk geliyor donusumuz aksam uzeri olacagi icin cok trafik olurmu yolumuz uzun degil ama trafige takilinca dur kalk ani fren cok sarsarmi endise ediyorum
Transferin yarınsı günü uçak ve araba ile yolculuğa çıkabilirsiniz yatmaya gerek yok dediler ama ben 3 gün kaldım otelde yarın uçakla dönüyorum evime Allah izin verirseKızlar uçak yolculuğu ne zaman yapılmalı transfer sonrası ?
Canım transfer günü de dahil mi 3 güne ?Transferin yarınsı günü uçak ve araba ile yolculuğa çıkabilirsiniz yatmaya gerek yok dediler ama ben 3 gün kaldım otelde yarın uçakla dönüyorum evime Allah izin verirse
Cnm bende ki kagitta sadece transfer günü ucak yada otobüs yolculuğu yapmayın diyor. Ertesi gün normal yasantiniza devam edebilirsiniz yazıyor. Bu arada hayırlı olsun transfer tarihin inş ilk denemede tutar. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsınCanım transfer günü de dahil mi 3 güne ?
Amin canım inşallah. Transfer salı günü olacak eşim perşembe dönelim diyor bende cuma mi olsa diyorum kararsız kaldım sence hangisi daha mantıklıCnm bende ki kagitta sadece transfer günü ucak yada otobüs yolculuğu yapmayın diyor. Ertesi gün normal yasantiniza devam edebilirsiniz yazıyor. Bu arada hayırlı olsun transfer tarihin inş ilk denemede tutar. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?