Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

75 lik kullandım aşılama için çok düşük değil ama kısmet zaten olmadı
CANIM kadın vücudu biraz muamma her ay aynı olmuyor ki.sen bunları düşünme canım. Olacak inşallah de . Her şey Allah a kalmış.istese olur. Bu arada ben hemsireyi 6 gibi arayıp transfer tarihini sorsam ayıp olur mu yoksa onları mı bekliyim . Utanıyorum aramaya

2. Muayenede rahim kalınlığım 8,7 mm idi adetimin 21. Gününe transfer tarihi verdiler diğer ilaçları transfere 5 gün kala kullandım

Canım adetimden 9 mm büyüklüğünde 4yumurta vardı ama bu estrofem kullandığım için bugün gittiğimde büyük baskın yumurtan yok dedi

2. Muayenede rahim kalınlığım 8,7 mm idi adetimin 21. Gününe transfer tarihi verdiler diğer ilaçları transfere 5 gün kala kullandım
Canım 2.muayenede verdiler tarihi değil mi ? Peki saat kaçta aradılar seni ? Sende uzakta olduğun için benzer olur sanırım .

Evet transfer tarihini ikinci muayenede soylediler sen tekrar ara telefona bazen cevap veren olmuyor sen baglayan kisiye transfer icin aradigini ve onemli oldugunu soyle ozaman daha hizli bagliyorlar

canım sakın utanma bu çok önemli. onlar orada bizim için varlar. ara bence

Evet transfer tarihini ikinci muayenede soylediler sen tekrar ara telefona bazen cevap veren olmuyor sen baglayan kisiye transfer icin aradigini ve onemli oldugunu soyle ozaman daha hizli bagliyorlar
CANIM sen transferden hemen sonra yola mi çıktın ?

kızlar ben hiç transfer olmadım ama bence en az 2 gün yola çıkmayın dinlenin. tabii en iyisini dr bilir elbette.

Transfer cuma gunu ogleden sonraya denk geliyor donusumuz aksam uzeri olacagi icin cok trafik olurmu yolumuz uzun degil ama trafige takilinca dur kalk ani fren cok sarsarmi endise ediyorum

Transfer cuma gunu ogleden sonraya denk geliyor donusumuz aksam uzeri olacagi icin cok trafik olurmu yolumuz uzun degil ama trafige takilinca dur kalk ani fren cok sarsarmi endise ediyorum
Canım cuma günü akşam saatleri yoğun olabilir

Canım transfer günü de dahil mi 3 güne ?
Cnm bende ki kagitta sadece transfer günü ucak yada otobüs yolculuğu yapmayın diyor. Ertesi gün normal yasantiniza devam edebilirsiniz yazıyor. Bu arada hayırlı olsun transfer tarihin inş ilk denemede tutar. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Amin canım inşallah. Transfer salı günü olacak eşim perşembe dönelim diyor bende cuma mi olsa diyorum kararsız kaldım sence hangisi daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…