Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sevgili S sinkar ve S sdkzn

Verdiğiniz bilgiler için çok tesekkur ederim; çok aydınlatıcı oldu ve içimi biraz olsun rahatlatabildi. Şişli gercekten alısık olmadıgımız bi şekilde ekip çalışması yapıyor ve sanırım bu işi becerebiliyor; okuyabildiğim kadarıyla herkes az cok memnun bu sistemden, insallah hepimiz saglıklı bir surecle Saglıklı embriyolar elde ederiz( daha bebiş diyemiyorum; bakalım pgd gecsin)

Artık bu topikteyim ben de.
İnsallah o guzel anne yurekleriniz en yakın zamanda çocuk sevinciyle dolar

Sevgiler

Kaçıncı denemeniz? Kaç yıldır evlisiniz ve sorununuz nedir? İnş sağlıklı embriyon olur ve sana hayırlı bir evlat olur cnm

S sinkar günaydın canım takip ettiğim kadarıyla baya bilgilisin bu tüp bebek aşamasında herkesin hikayesi farklıdır biliyorum. Sana sormak istediğim şimdi adetli muayene olduktan sonra herşey yolundaysa sonraki aşama ne olur. Kaç gün arayla hastaneye gitmek gelmek söz konusu. Adetten sonraki muayene kaç gün sonraya veriliyor. Herkes bilgisini paylaşabilir çok teşekkür ederim şimdiden. Hakkınızı helal edin.

adetin 2. günü olan ilk muayeneden sonra ( kan falan da veriyorsun) öğleden sonra sms geliyor ilacı kaç dozla başlanacağı söyleniyor. sonra 2 günde bir kontrole gidilip yine kan veriliyor. yine sms geliyor. ben ilk kontrolüme 20 martta başlamıştım. 2 nisanda yumurtalar toplanmıştı. sadece son 4 gün her gün kontrole gitmiştim. transfer olmadım o aşamayı bilmiyorum. allah kısmet ederse önümüzdeki hafta ilk adetimle ilaçsız transfer için gideceğim.

Yumurta toplamaya kadar iki günde bir gidiyorsun gibi düşün. Transferi de o ay olacaksan toplamadan 5 gün sonra oluyor.
Dondurulmuş olacaksa da ilaçlı transferde daha az gidiyorsun 2 ya da 3 kez toplamda. İlaçlıda daha fazla ama tecrübe etmediğim için bilmiyorum.
Hayırlı olsun şimdiden :)

hadi hayırlısı olsun inşallah pozitif değerlerin olur bebişini kıcağına alırsın. çok sağol. .

çok sağol en az iki haftalık otel ayarlamamız gerek bu durumda umarım herşey yolunda olur haftaya bugün istanbuldayım düşündükçe kalbim fena çarpıyor

Cnm 2. Gün doktorun sana belirlediği dozla gonal_f diye iğnelere basliyorsun bu iğne senden 1 den fazla yumurta elde etmeye yarayacak. Sonra 3 günde bir kontrollere cagriliyorsun, kaç yumurtan büyümüş, gelişimleri nasıl diye ultrasyonda kontrol ediliyor ve aynı zamanda senden kan alınıp E2 degerini bakılıyor. Bu E2 değeri senden kaç tane olgun yumurta elde edildiğini gösteren deger yüksek olması iyi ama değer 5.000 üzerindeyse ohss gecirme riskin var. Sonra kişinin ultrasyonda ki durumuna ve e2 durumuna göre adetin 12 ile 17. Günleri arası opu oluyorsun , yumurtaların toplanıyor ve olgun olanlar ayirtedilerek yumurtalar dölleniyor. Opu dan 1 gün sonra seni arıyorlar ve kaç tane yumurtan dönlenmiş bilgi veriyorlar sonra 3. Ve 5. Günde de arayıp embriyonun gelişimleri hakkında bilgi veriyorlar.5. Güne kaç tane Blast olmuş embriyon varsa o embriyolar bebiş adayı oluyor :) Daha sonra dondurulmuş transfer olacaksan embriyoların donduruluyör. Birkaç ay sonra transfer oluyorsun Taze transfer olacaksan da o ay trasfer oluyorsun. Tabi rahme hazırlamak ve bagisiklik için ilaçlarda veriyorlar onuda kullaniyorsun. Tabi bu tedaviler kisiden kişiye değişiyor. Embriyolari pgt ye giden, histeriskopi olan kişilerde var. Sen zaten hastaneye gittiğin zaman her aşamada hakkında sana bilgi veriyorlar . Bol şanslar cnm

çok çok teşekkürler canım rabbim hepimizin annelik muradını versin

Cnm taze transfer olacaksan en az 20 gün kalman gerekebilir
taze transefer olurmu bilmiyorum olsa iyi olur ama zor pgt olur büyük ihtimal yaş dolayısıyla kasımda transfer olur eğer terslikler olmazsa artık o aşama başladıktan sonra belli olur hayırlısıyla

Kızlar uçak fobim yine beni duygudan duyguya sürükledi çok kastım kendimi inşallah bir sıkıntı olmaz ya

Kızlar uçak fobim yine beni duygudan duyguya sürükledi çok kastım kendimi inşallah bir sıkıntı olmaz ya
Canım fobin mi vardı inşallah bir şey olmaz rahat olmaya çalış.bu arada uçakta güvenlik kapılarından geçtin mi radyasyon var diyorlar ya yoksa gerek yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…