- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
İnşallah cnm hepimiz için hayırlısı olsun çok sağolGeçmiş olsun arkadaşım yeni tedavin hayırlı olsun. Bende farklı bir ilden geliyorum ve ilimdeki kadın doğumculara hiç güvenemiyorum. Ve bu önemli tedavide herhangi bir aksaklık olmaması adına istanbulda olacağım tüm süreçte. Çalışıyorum ama raporla izinle bir şekilde tüm kontrollerim orada olması için ayarlama yapıyorum. Raporda indirim yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam 1200 tl civarı bir şey. Hyırlı olsun tekrardan umarım güzel haberi en kısa sürede verirsiniz. Boş şans.
Canım ben taze transfer oldum. 8 ağustosta tedavim başladı. 19 ağustosta opu. 24 ağustosta transfer oldum. Toplamda 17 gün oldu. Ama kişiye göre değişiyor tabi en az 20 gün kalman gerekir.taze transefer olurmu bilmiyorum olsa iyi olur ama zor pgt olur büyük ihtimal yaş dolayısıyla kasımda transfer olur eğer terslikler olmazsa artık o aşama başladıktan sonra belli olur hayırlısıyla
İyiyim Sağolasın. Transfer hazırlığı için adet bekliyorum. Kafamı dağıtıp konudan uzaklaşmaya çalışıyorum onun için de kk dan uzak durmaya çalışıyorum biraz. Yine de okuyorum arada yazamasam da.Jalapenoo nasılsın, bi süredir yoksun merak ettim seni?
Kızlar günaydın ben cuma günü tedaviye başladım hayırlısıyla ama çok fena grip oldum aynı gün başladı ilaç kullanamıyorum ıhlamur falan içtim mandalina yedim ama geçmiyoo gözüm burnum akıyoo başom ağrıyoo öksürükte var etkilenmez dimi yumurtalar zaten az oluyoo ya bende 1-2 tane.dualarınızı bekliyorum bol bol Allah hepimizin yardımcısı olsun.birden başladık bakalım hayırlısı
Canım ben de aynı şekilde burdan uzak kalmayı hep denedim ama başaramadım bir türlü :)İyiyim Sağolasın. Transfer hazırlığı için adet bekliyorum. Kafamı dağıtıp konudan uzaklaşmaya çalışıyorum onun için de kk dan uzak durmaya çalışıyorum biraz. Yine de okuyorum arada yazamasam da.
Sen nasılsın? Karar verdin mi tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun?
Canım hayırlı olsun tedavin, inşallah bu sefer daha güzel ilerler. Sıcak şeyler iç sürekli, bir de hep dinlen uzan uyu inşallah geçer. Çalışıyor muydun bilmiyorum ama rapor alabilirsin çok kötüysen. Havalar da bi garip, dikkat et kendineKızlar günaydın ben cuma günü tedaviye başladım hayırlısıyla ama çok fena grip oldum aynı gün başladı ilaç kullanamıyorum ıhlamur falan içtim mandalina yedim ama geçmiyoo gözüm burnum akıyoo başom ağrıyoo öksürükte var etkilenmez dimi yumurtalar zaten az oluyoo ya bende 1-2 tane.dualarınızı bekliyorum bol bol Allah hepimizin yardımcısı olsun.birden başladık bakalım hayırlısı
Kızlar dondurulmuş transfer için ilk kontrole gidecem cuma öğlen 4 gibi pazartesi sabah ilk kontrole gitsem sıkıntı olur mu rahim duvar kalınlığı için
Cuma öğlen dört gibi geldi diyecektim cuma ilk gün yanicanım ben anlamadım kusura bakma. cuma adetin 2. günü değil mi? cuma yerine mi pazartesi gitmek istiyorsun?
Pazar görmek isterler normalde. Farklı şehirde misin?Kızlar dondurulmuş transfer için ilk kontrole gidecem cuma öğlen 4 gibi geldi adetim pazartesi sabah ilk kontrole gitsem sıkıntı olur mu rahim duvar kalınlığı için
Evet konyadayımPazar görmek isterler normalde. Farklı şehirde misin?
Adet oldugun gun hastaneyi arayip bildireceksin ve onlar ertesi gun icin sana randevu ayarlayacaklarArkadaşlar doktor bana adetin 2.günü gel dedi. Randevu almadan mı gideceğim? Adetim düzensiz olduğu için ne zaman olacağım belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?