Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah cnm hepimiz için hayırlısı olsun çok sağol

taze transefer olurmu bilmiyorum olsa iyi olur ama zor pgt olur büyük ihtimal yaş dolayısıyla kasımda transfer olur eğer terslikler olmazsa artık o aşama başladıktan sonra belli olur hayırlısıyla
Canım ben taze transfer oldum. 8 ağustosta tedavim başladı. 19 ağustosta opu. 24 ağustosta transfer oldum. Toplamda 17 gün oldu. Ama kişiye göre değişiyor tabi en az 20 gün kalman gerekir.

Kızlar transfer olup da hamile olan arkadaşlar testten önce neler yaşadınız sanki adet olacakmışım gibi ağrım var transfer sonrası 4. Gün bugün

Jalapenoo nasılsın, bi süredir yoksun merak ettim seni?
İyiyim Sağolasın. Transfer hazırlığı için adet bekliyorum. Kafamı dağıtıp konudan uzaklaşmaya çalışıyorum onun için de kk dan uzak durmaya çalışıyorum biraz. Yine de okuyorum arada yazamasam da.
Sen nasılsın? Karar verdin mi tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun?

Kızlar günaydın ben cuma günü tedaviye başladım hayırlısıyla ama çok fena grip oldum aynı gün başladı ilaç kullanamıyorum ıhlamur falan içtim mandalina yedim ama geçmiyoo gözüm burnum akıyoo başom ağrıyoo öksürükte var etkilenmez dimi yumurtalar zaten az oluyoo ya bende 1-2 tane.dualarınızı bekliyorum bol bol Allah hepimizin yardımcısı olsun.birden başladık bakalım hayırlısı

çok geçmiş olsun canım, kivi ye bol bol. en çok c vitamini kivide var. bu ara çok yaygın grip. dikkat etmek gerek. boğazında acı ve öksürük varsa bal zencefil tozu ve karabiberi macun gibi yapıp ye. çok iyi gelir. ilaç kullanmadığın için yumurtalarını etkileyeceğini sanmam merak etme

Canım ben de aynı şekilde burdan uzak kalmayı hep denedim ama başaramadım bir türlü :)
İlk adette gideceğim şeklinde karar verdik, her sey iyiyse başlarız inşallah, değilse bi sonraki ay. Korkuyorum ama yapacak bir şeyim yok
Senin transferle muhtemelen yakın günlere denk gelir. İnşallah bu sefer her sey yolunda gider senin için,benim için..

Canım hayırlı olsun tedavin, inşallah bu sefer daha güzel ilerler. Sıcak şeyler iç sürekli, bir de hep dinlen uzan uyu inşallah geçer. Çalışıyor muydun bilmiyorum ama rapor alabilirsin çok kötüysen. Havalar da bi garip, dikkat et kendine

Çalışıyorum eeet cnm inşallah dediğin gibi bu sefer çok daha güzel ilerler ve kucagımıza hayırlısı ve sağlıklısı ile alabiliriz Allah nasip eder inş.ballı süt ve limonla ıhlamur içiyorum bunların bi zararı yoktur dimi çok fena tutuldum Allah hayır etsin tedaviyi etkilemez inş.

Kızlar dondurulmuş transfer için ilk kontrole gidecem cuma öğlen 4 gibi pazartesi sabah ilk kontrole gitsem sıkıntı olur mu rahim duvar kalınlığı için

Kızlar dondurulmuş transfer için ilk kontrole gidecem cuma öğlen 4 gibi pazartesi sabah ilk kontrole gitsem sıkıntı olur mu rahim duvar kalınlığı için

canım ben anlamadım kusura bakma. cuma adetin 2. günü değil mi? cuma yerine mi pazartesi gitmek istiyorsun?

Kızlar dondurulmuş transfer için ilk kontrole gidecem cuma öğlen 4 gibi geldi adetim pazartesi sabah ilk kontrole gitsem sıkıntı olur mu rahim duvar kalınlığı için

Arkadaşlar doktor bana adetin 2.günü gel dedi. Randevu almadan mı gideceğim? Adetim düzensiz olduğu için ne zaman olacağım belli değil

Merhaba arkadaslar, ben sisli memorial de tedavi olup hamile kaldim ve simdi 4 ayligim. Bu siteden cok sey ogrendim tedavim suresince ve bende sizlerle deneyimlerimi paylasmak istiyorum. Toplam iki yumurtam olustu ve dondurulmus transfere karar verildi, gecen subat ayinda ilk transferimi yaptik ve sonuc negatif idi. Yaklasik uc ay kadar bekledim ve kalan embriyomu transfer ettirdik, sonuc pozitif oldu.

Yasim 35 ve yaklasik 2 bucuk yil dogal denedik ve hic hamilelik yasamadim. Semra hanim endometriosis ten kaynakli olabilecegini soyledi. Ben ilk transferimde cok buyuk beklenti icerisindeydim ve ayrica cok ozen gosterdim kendime transferden sonra fakat husranla sonuclandi. Sonrasinda ise daha bir umutsuzlandim cunku o kadar yildir olmamasinin ardinda belki diyordum tutunamiyor veya vucut atiyor. Hatta mayis ayinda hastaneyi arayip rahme cizik attirmak istedigimi soyledim. Onlar dr ile gorusup bana geri donus yapacaklardi fakat hic haber alamadim. Bende haziran ayinda adet oldugumda aradim ve transfer hazirliklari yaptik. Hic bir beklentim yoktu olacagina dair. Oylesine o ayi bos gecirmeyelim diye gittim. Transfer yapildiktan 20 dk sonra kalkip esimle yemege gittik disari. Ertesi gunun sabahi ucakla yolculuk yaptik aksama kadar dinlenmedim neredeyse. 9 gun sonra test yaptigimda pozitif sonuc aldim buyuk bir saskinlikla.

Embriyolog bana transferden once sunu soylemisti bazen rahim ve embriyo birbirini sevmez bazende sever. Eger maddi imkanlariniz elveriyorsa denemekten vazgecmeyin. Inancinjzi da kaybetmeyin. Ben birde pgt yaptirmamistim fakat eger tekrar tup bebek tedavisi olursam mutlaka yaptiririm. Cunku down sendromu gibi kromozom ile ilgili hasar tespitleri yapilabiliyor transferden once. Bu gozardi edilmemesi gereken bir detay. Ayrica basarisiz transfer denemelerini de azaltiyor pgt den saglikli donen embriyolar.

Eger ki iki tane negatif denemeniz var ise doktorunuz ile histereskopi yaptirmak istediginizi ve rahme cizik attirma durumunu danisin. Rahme cizik attirmak embriyonun tutunmasi ihtimalini yukseltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…