Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

CANIM endometriozissin peki çikolata kisti de var miydi sende ? Ilk embriyo transferinde donmus muydu doğru mu anladım inşallah benimki de tutar

canım benim de tedaviye basladıgımda 2 cm di simdi 2,5 cme yakın benim de donmuş olacak bi 10 gün sonra transferim var benim ilkte tutar insallah . dua et olur mu peki senin ilkinde hiç tutunma olmadı mı
Eger tupler tikali degilse kistin gebelik olusmasinda bir engel olmazmis pek. Benim ilkinde hic tutunma olmadi tahminimce fakat donmus transfer taze transfere kiyasla herzaman basari sansi yuksek kabul ediliyor.

Heyecanli bir surecin icerisindesin suan. Sana tavsiyem ya tutmazsa diye strese koyma kendini. Kendini oyalayacak seylerle vaktini gecir. Eger calismiyorsan bir hobi edin yada kitap oku film izle. Vucudunu dinlendir ve yorucu fiziki aktivitelerden kacin. Transferden sonra gunluk yarim saat yuruyus iyi geliyor. Bir de ben 4 gun banyo yapmamistim. Vucudunu sil daha cok ve test gunune kadar ilik suyla hizli bir dus al ayakta. Sicak su pek iyi gelmiyor ilk zamanlar.

sorununuz nedir ? asılamanın sansı düşük az sayıda çiftte tutuyor daha cok sebepsiz ve sayıda sıkıntı olan sperm vakalarınd tutyo
Yumurta rezervim az ama eşimde sorun yok. Zaman kaybetmeyelim diyoruz ama sevinç hanım ilk olarak aşılama deneyebiliriz dedi bilmiyorum tutar mı?

Tıkalı değil canım ama yine de engel oluyor işte herkes te aynı değilmiş . Çalışıyorum transferden sonra 5gün dinlenecem 6.gün gideceğim çalismaya

Yumurta rezervim az ama eşimde sorun yok. Zaman kaybetmeyelim diyoruz ama sevinç hanım ilk olarak aşılama deneyebiliriz dedi bilmiyorum tutar mı?
Tutup tutmayacagini Allah bilir ama aşılama yüzde 15 tutan kişiler var tüp yüzde elli rezerv azsa zaman kaybetmek istemiyorsan tüp olabilir . Yine de doktorların fikrini de al . Onlar daha iyi bilir

Merhaba benim de ilk denemem tutmadı siz ikinci deneme için rahme çizik attirdinizmi?

Yaklaşık 10 senedir bi fiil uğraşıyorum bana bugüne kadar rahim çizmeyle ilgili hiç bir tedavi şekli drlardan duymadım acaba sizde sorun nedir

Merhaba benim de ilk denemem tutmadı siz ikinci deneme için rahme çizik attirdinizmi?
Ben bunu yaptirmayi istedim ve hastaneyi arayip durumu anlattim ve doktorun beni arayip bilgi vermesini talep ettim ama o ay icerisinde istedime geri donus alamadim. Yani cizik atilmadan transferimi oldum.

Ben uc yillik bir deneme icerisinde hamilelik yasamadim ve bunun tutunma ile bir problemden kaynaklandigini dusundum. Fakat ikinci transferimde pozitif sonuc almam bu konuda yanildigimi gosterdi.

Ancak bazi arastirmalar gosteriyorki rahme cizik atilmasi tutunma ihtimalini arttiriyor. Embriyo rahme yerlesmek icin yer ediniyor. Bu yontem genelde birkac negatif denemeden sonra tercih ediliyor alternatif icin

hikayemız çok benziyor bende 3 senedir denıyorum gebelık hiç olmadı, ilk tüp bebek negatif ikinci deneme için bekleme aşamasındayım... 10 tane dondurulmuş embriyom var... rahme çizik atma işlemini semra hanıma soracagım cuma günü görüşmem var ... ilk deneme için zaten %55 ihtimal veriyorlar .. 2. ve 3. denemede ihtimal daha fazla oluyor ... hayırlı olsun Rabbim kucagınıza almayoda nasip etsin inş

kızlar dondurulmuş transferi önecesi ilk yani adetin 2. gün kontrolünüzde rahim kalınlığınız kaçtı hatırlayan var mı?

Tedaviye başlattılar a ma değil mi?

evet daha doğrusu benim zaten ilaçsız olacağı için haftaya yeniden gideceğim. çikolata kisti odaklarım çok fazla olduğundan ilaç kullanamıyorum.
olması gereken ne sen bilirsin canım? çok fazla değil mi? senin kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…