Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de 5 mm di kan testi istediler e2 lh progestan değerleri
bu ara çok kabak çekirdeği yemiştim, bu ara dediğim 15- 20 gündür falan. rahim kalınlaştırıyormuş. acaba ondan olmuş olabilir mi? ya da gerçekten adetim tam sökülmediği içindir bilmiyorum hiç.
dediğim gibi benim ilaçsız olacağı için kan testi de vermedim. bakalım artık allah nasip ettiyse olur, inşallah yüzümüzü güldürür.

Canım estrofem etki ediyor mu çikolata kistine ? Ben günde 3tane alıyorum hamile kalırsan da kullanacaksın dediler kabak çekirdeğini transfer sonrası öneriliyor belki o yapmıştır

Canım estrofem etki ediyor mu çikolata kistine ? Ben günde 3tane alıyorum hamile kalırsan da kullanacaksın dediler kabak çekirdeğini transfer sonrası öneriliyor belki o yapmıştır

canım çikolata kistim benim önemli değilmiş 2cm falan. bende çok fazla endometriozis odakları var kist oluşturmamış. şiddetli şekilde. hatta bağırsaklarımı bile yapıştırmışlar ne yazıkki. operasyonla da açılamadı üstelik. sadece çikolata kisti değil yani. o yüzden endişe etme. öyle olsa zaten kesin ilaçsız derlerdi sana. ilaçsızı biraz zor hastalarda tercih ediyorlar sanırım. zor ama adeti düzenli hastalarda.

o zaman ben kabak çekirdeğini keseyim şimdilik transfer sonrası başlarım olmadı.

CANIM endo odaklarin olduğu nasıl anlaşıldı peki? adet ağrıların var mı ?bana hiç lap..yada histeroskopi yapılmadı oyuzden ne kadar endo odağı var bilinmiyor tuplerim açık ama Semra hanım sende yapisikliklar var dedi filme bakıp.bence de kes ben çoğu kişinin transferden sonra yedim dediğini duydum bende transfer günü başlayacağım.

evet canım benim çok ağrım oluyordu. günde 4-5 apranax içiyordum banamısın demiyordu. bayıldığım bile olmuştur kaç kez. zaten ben yıllardır biliyorum çikolata kistim olduğunu aslında daha fazlaydı ama patlamış ve tüplerin birini tamamen yapıştırmıştı. diğeri kısmi olarak açıktı. benim yapışıklık ultrasonda da belli oluyordu. rahim filmi sonucu lap ve his. yapıldı. o zaman anlaşıldı tam olarak.

6 bana da çok geldi hemşire tam sökülmemişsin dedi. internetten baktım adet dönemi boyunca 2-4 arası normalmiş. moralim bozuldu biraz.
Merhaba benimde ilk gittigimde 9 falandi bende senin gibi arastirdigimda senin gibi korkmustum sonra banada ayni daha dokulmemis dediler birdaha gittigimde 5 ti yani seninde daha dokulmemestir. Hic canini sikma pozitif düşün

Inşallah güzel haber verirsin canım. Rabbim mükafatını versin

Merhaba benimde ilk gittigimde 9 falandi bende senin gibi arastirdigimda senin gibi korkmustum sonra banada ayni daha dokulmemis dediler birdaha gittigimde 5 ti yani seninde daha dokulmemestir. Hic canini sikma pozitif düşün
Merak ettiginiz varsa sorabilirsiniz. Ben hic hamile kalamadim ama. 5 tup bebek tedavisi gecirdim. Ilacli ve ilacsiz donmus trasfer polip ameliyati cikolata kisti ve endo yuzunden laporoskopi ve histereskopi rahim cizdirme yani herşeyi yaptim ama halen gebelik olusmadi
Ama bildigim kadariyla size yardimci olmak isterim.

CANIM neden tutmadı peki bi şey söylendi mi sana

CANIM neden tutmadı peki bi şey söylendi mi sana
Bizde erkek faktörü var kisa kuyruk sendromu dediler yani esimde hareketli sperm yok ve tamami bozuk o yuzden az embriyomuz oluyor bende ne kadar yumurta olsada sadece 2 veya 1 tane kaliyor 2 tedavimde kimyasal yasadim. Son tedavide 1 tane 5 gune kaldi pgt ye gitti saglikli cikmadi ve tedavi iptal oldu. Simdi ekimde Allah nasip ederse 6. Ya baslicam

çok teşekkür ederim.
tedavilerin hepsi aynı yerde mi oldu? lap ve his. sırasında rahme benimde çizik atılmış ama 2 ay oldu kapanmıştır o diye düşünüyorum.
şu an durumun ne tedavi sürecinde misin canım? şu an okunan ezanlar hürmetine inşallah 6. denemen sana bebeğini getirsin. yılmaman da çok güzel. 9. denemesinde bile bebeğine kavuşan var. inşallah senin o kadar uzamayacak.

Allahım güc kuvet ve sabır versin canım. Her şerde vardır bir hayır elbet, inşAllah bu sefer kavuşursun bebeğine bizde de sorun sperm sayısı ve kalitesi, önğmizdeki ay 5. Tüp bebeği yapıcaz

Semra hocaya gore bende sorun yok erkek faktoru. Tedaviye basladigimda endo yoktu ilaclar cikolata kistini buyuttu ve ameliyatta patladigi soylendi polipte 2 mm falandi yani alinmasada olurdu ama engel olmadin diye aldilar ve endo yuzunden yapisiklik olmus sol tupude aldilar yani erkek faktoru diye basladik ilaclardan mi artik vardi da olustu bilmem bir suru sorun cikti.

Allahım güc kuvet ve sabır versin canım. Her şerde vardır bir hayır elbet, inşAllah bu sefer kavuşursun bebeğine bizde de sorun sperm sayısı ve kalitesi, önğmizdeki ay 5. Tüp bebeği yapıcaz
Evet bazen Allah boyle nasip etmis vazgeç diyorum sonra yilmak yok diyorum kismet Insallah Allah birgun hepimizin kucaklarini doldurur.

Sizin icin semra hoca ne dedi peki.
Ben simdi arisutu omega 3 ve q10 kullaniyorum esimde proxsed plus kullaniyor siz birsey kullaniyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…