Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

CANIM embriyo. Havuzu yapıyorlar ya onu denediniz mi inşallah daha fazla beklenezsiniz.endometriozis hastalığının son aşaması çikolata kisti canım bende de asilamadan sonra çıktı buradaki doktorlar hep sebepsiz dedi ikinci aşılama sonrası memirialde çikolata kisti var 2cm dediler buradaki druma gittim önceden yoktu dedi şimdi de 2,2cm olmuş biraz daha büyümüş

Tesekkur ederim canim insallah hepimizin.Allah isteyen herkese versin hemde çifter cifter. Ben ilk tedavimi bulent tiras acibademde yaptim. Orda polip ve rahim duzeltme ameliyati yaptilar. Dondurulmus transfer yapildi negatif oldu. Ben orayi begenmedim cunku negatif sonuc alinca tutumlari cok kotu ve ilgisizler diger 4 taneyi burda yaptim. Ilki kimyasal oldu sonra laporoskopi ve histeroskopi amelyati oldum. Sonraki gene kimyasal oldu. Sonraki negatif 5.malesef iptal oldu.

Merhaba canim bize havuz yapilmadi zaten yapilmasa sorun degil 1 tane bile pgt yapilabiliyor sagikli ise transfer ediliyor degilse devam en azindan beklemeden sonuc aliyorsun

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur neşe ve evladını nasip etsin. Her şey gönlünce olsun.
Çok teşekkür ederim canım. .. insallah hepimiz evlat sahibi oluruz o kadar zor bir süreç ki anlatamam bir zaman sonra nötr oluyorsun aglayamiyorsun bile. Kimi zaman ise hiç olmadik yerde agliyorsun. Mesela ben eltimin 40 da o kadar çok agladim ki tutamadim kendimi sağolsun beni yanlis anlamadi...

Merhaba bende de polip var ama çok küçük. Bahçecide tedavideyken engel olmaz diye almadılar. Ama şimdi memorialda denemryi düşünüyorum ve orda küçük de olsa alıyorlar diye duydum. Polip için anestezi veriyorlar mı? Küçük ya da büyük operasyon mu? Maliyeti yüksek mi? Ve sonrasında yatmak gerekşyor mu? Bilgi verieirseniz çok sevinirim. Geçmiş olsun size de...

Sizin icin semra hoca ne dedi peki.
Ben simdi arisutu omega 3 ve q10 kullaniyorum esimde proxsed plus kullaniyor siz birsey kullaniyormusunuz
Ben orda sadece bir defa tüp bebek yapdırdım hamile kaldım ama düşük oldu o yüzden semra hanım rahimfilmi istedi ve rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrendik bu ay amaliyat olucam

Keçiboynuzu pekmezi özü içine bol incir ve avokado dene. Eşin için

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum. Opuda genel anestezi mi veriyorlar lokal mi? Birde çok can yakan bir işlem mi?

hayır canım bize yapılmadı. neye göre karar veriyorlar mikroenjeksiyona onu bilmiyorum ama

Canım bence hepimize yapıyorlardır. Çünkü biraz iç karartıcı olsada çoğumuz zor vakalariz. Normal ivf döllenme olasıligini düşürme ihtimaline karşı yapacaklarını sanmıyorum. . Siz emjnmisjniz mikroenjeksiyon olmadığınıza sordunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…