Bende opudan cok korkuyordum bos yere endiselenmisim elinin uzerine damar yolu aciyorlar ordan bir igne yapiyorlar aninda uyuyorsun aci ve agri yok igneyi bile hissetmiyorsun uyaninca hersey bitmis oluyor agza bir maske takiyorlar onuda ben uyuduktan sonra takin dedim oyle yaptilar bos yere stres yapmaKızlar bende bir şey sormak istiyorum. Opuda genel anestezi mi veriyorlar lokal mi? Birde çok can yakan bir işlem mi?
Oh rahatladım valla. Teşekkür ederm boncuğum :)
Çok sağol canım doğru söylüyorsun boşu boşuna stres yapmaya gerek yok. Her şey güzel olacakAllahın izniyleBende opudan cok korkuyordum bos yere endiselenmisim elinin uzerine damar yolu aciyorlar ordan bir igne yapiyorlar aninda uyuyorsun aci ve agri yok igneyi bile hissetmiyorsun uyaninca hersey bitmis oluyor agza bir maske takiyorlar onuda ben uyuduktan sonra takin dedim oyle yaptilar bos yere stres yapma
Sağol hayatım inşallah hiçbir şey olmadan atlatacağız. Hastaneye gittiğimde androloji katına gitmiştim bir şey için bir bayan opu'dan çıkmıştı biraz bağırıyodu da onu görünce korktum:) sanırım narkozun etksiinden bağırıyodu :))))Acısız uyanıp uyanacaksın pko şu olanlarda bazen çok yumurta olduğundan dolayı ağrı olabiliyor. Ama senin öyle bir durumun yok tatlım çok rahat geçecek Allahın izniyle rahat ol ..
Erkegin sperm durumuna gore karar veriliyor ama riske atmamak icin herkesemi mikroenjeksiyon yapiliyor merak ettimhayır canım bize yapılmadı. neye göre karar veriyorlar mikroenjeksiyona onu bilmiyorum ama
Canım bence hepimize yapıyorlardır. Çünkü biraz iç karartıcı olsada çoğumuz zor vakalariz. Normal ivf döllenme olasıligini düşürme ihtimaline karşı yapacaklarını sanmıyorum. . Siz emjnmisjniz mikroenjeksiyon olmadığınıza sordunuz mu ?
Insallah canim hep birlikte insallahİyi'ki doğdun canım :) inşAllah bu yaşında bebeğine kavuşursun
Hepinize tesekkur ederim kizlar insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz....Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın mucizelere gebe olsun sen de bebeğine inşallah...
tamam denicem tesekkurlerKeçiboynuzu pekmezi özü içine bol incir ve avokado dene. Eşin için
özellikle sormadım. evet eminim ama opu sonrası döllenme için aradıklarında söylemişlerdi. zaten ben o ana kadar öyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum. daha doğrusu hiç bir fikrim yoktu. hatta sonradan düşünmüştüm acaba öyle yapılsa 11 yumurtamdan daha fazla döllenen olur muydu diye. bu arada benim eşimde hiç sorun yok. benden kaynaklı yani sorunlarımız.
Sağol hayatım inşallah hiçbir şey olmadan atlatacağız. Hastaneye gittiğimde androloji katına gitmiştim bir şey için bir bayan opu'dan çıkmıştı biraz bağırıyodu da onu görünce korktum:) sanırım narkozun etksiinden bağırıyodu :))))
Genel anastezi aliyorsun hic korkma cok can yakan bir islem degil.. ayilinca adet agrisi gibi oluyorKızlar bende bir şey sormak istiyorum. Opuda genel anestezi mi veriyorlar lokal mi? Birde çok can yakan bir işlem mi?
Bence de mikroenjeksiyon yapiyolardir diye dusunuyorum bizimki oyle idihayır canım bize yapılmadı. neye göre karar veriyorlar mikroenjeksiyona onu bilmiyorum ama
Evet .. tranferden sonrada devam ediyorsunArkadaşlar bu estrofem 2mg ı dondurulmuş transfer öncesi günde 3 tane mi aldınız sizde
Genellikle erkek faktörü için uygulanan bir yöntem aslında . Belki size gerekli gormemislerdir eşinizde sıkıntı olmadığından dolayı. Ama artık pek normal ivf yapmıyorlar diye biliyorum . Özellikle tip fakültelerinde sadece mikroenjeksiyon yapıyorlar.
Merhaba bence olmaması daha iyi saglikli spermlerin dolleme yetenegini var. sizinde ne guzel saglikli dogal dollenme olmus tabii bu benim dusuncem. Mesala bizim kendi kendine dollenme olasiligi sıfır malesef ancak mikro ile dolleme olusuyor oda sagliksiz olanlar 3.gunden sonra yasamiyor... tabiki benim dusuncem sadece...olabilir aslında çünkü biz hemen hemen 2 yıl önce dondurduk. değişmiş olabilir. keşke bize de yapılsaydı.
Ne kadar devam ediliyor acaba günde 3 tane çok fazla geldi bana sanki üstelik üstünde çok dikkatli kullanılsın diye günler yazılı birdeEvet .. tranferden sonrada devam ediyorsun
Rahatsız edici derecede değil ama arada oluyordu bende. Belki sen çok dinlediğin için fazla hissediyorsundur.Arkadaşlar geç oldu ama birşey sormak istiyorum.
Memorial tüp bebek hemşire telefonunu aradım cevap alamadım. Bu gün transferimin 3. Günü vajina da ağrı ve kasılma hissediyorum. Rahatsız edici derecede.
Bu durumu yaşayan oldu mu hiç aranızda?
Canım, cevabın için çok teşekkür ederim.Rahatsız edici derecede değil ama arada oluyordu bende. Belki sen çok dinlediğin için fazla hissediyorsundur.
Ya da çok mu ayakta kaldın, dinlenme sürelerini arttır bikaç gün. İnşallah olumlu ya işarettir bunlar, sakın farklı düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?