Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum. Opuda genel anestezi mi veriyorlar lokal mi? Birde çok can yakan bir işlem mi?
Bende opudan cok korkuyordum bos yere endiselenmisim elinin uzerine damar yolu aciyorlar ordan bir igne yapiyorlar aninda uyuyorsun aci ve agri yok igneyi bile hissetmiyorsun uyaninca hersey bitmis oluyor agza bir maske takiyorlar onuda ben uyuduktan sonra takin dedim oyle yaptilar bos yere stres yapma

Çok sağol canım doğru söylüyorsun boşu boşuna stres yapmaya gerek yok. Her şey güzel olacakAllahın izniyle

Acısız uyanıp uyanacaksın pko şu olanlarda bazen çok yumurta olduğundan dolayı ağrı olabiliyor. Ama senin öyle bir durumun yok tatlım çok rahat geçecek Allahın izniyle rahat ol ..
Sağol hayatım inşallah hiçbir şey olmadan atlatacağız. Hastaneye gittiğimde androloji katına gitmiştim bir şey için bir bayan opu'dan çıkmıştı biraz bağırıyodu da onu görünce korktum:) sanırım narkozun etksiinden bağırıyodu :))))

özellikle sormadım. evet eminim ama opu sonrası döllenme için aradıklarında söylemişlerdi. zaten ben o ana kadar öyle bir şey olduğunu bile bilmiyordum. daha doğrusu hiç bir fikrim yoktu. hatta sonradan düşünmüştüm acaba öyle yapılsa 11 yumurtamdan daha fazla döllenen olur muydu diye. bu arada benim eşimde hiç sorun yok. benden kaynaklı yani sorunlarımız.

Genellikle erkek faktörü için uygulanan bir yöntem aslında . Belki size gerekli gormemislerdir eşinizde sıkıntı olmadığından dolayı. Ama artık pek normal ivf yapmıyorlar diye biliyorum . Özellikle tip fakültelerinde sadece mikroenjeksiyon yapıyorlar.

Bak o anestezi den dolayı olabilir :) o yüzden çok kasma kendini

olabilir aslında çünkü biz hemen hemen 2 yıl önce dondurduk. değişmiş olabilir. keşke bize de yapılsaydı.

olabilir aslında çünkü biz hemen hemen 2 yıl önce dondurduk. değişmiş olabilir. keşke bize de yapılsaydı.
Merhaba bence olmaması daha iyi saglikli spermlerin dolleme yetenegini var. sizinde ne guzel saglikli dogal dollenme olmus tabii bu benim dusuncem. Mesala bizim kendi kendine dollenme olasiligi sıfır malesef ancak mikro ile dolleme olusuyor oda sagliksiz olanlar 3.gunden sonra yasamiyor... tabiki benim dusuncem sadece...

Arkadaşlar geç oldu ama birşey sormak istiyorum.
Memorial tüp bebek hemşire telefonunu aradım cevap alamadım. Bu gün transferimin 3. Günü vajina da ağrı ve kasılma hissediyorum. Rahatsız edici derecede.
Bu durumu yaşayan oldu mu hiç aranızda?

Rahatsız edici derecede değil ama arada oluyordu bende. Belki sen çok dinlediğin için fazla hissediyorsundur.
Ya da çok mu ayakta kaldın, dinlenme sürelerini arttır bikaç gün. İnşallah olumlu ya işarettir bunlar, sakın farklı düşünme

Canım, cevabın için çok teşekkür ederim.
Sanırım dinlenmeliyim biraz daha, bu sabah Yücel bey cevap yazmış ve normal böyle şeyler olabilir demiş. İlk denemem 2 ay önce ve negatif sonuçlanmıştı. Şimdi herşeyi ince eliyorum sanırım. İnternette bu tür kasılma tarzı ağrılar için embriyoyu itiyor rahim vs yazmışlar can sıkıcı
Hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…