- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Canım çok okuma artık, şu an dinlenmek kafanı takmamak dışında yapabileceğin hiçbir şey yok ki.. O yüzden hiç kurcalama. Bol su iç, bol dua et, en önemlisi bunlar :)Canım, cevabın için çok teşekkür ederim.
Sanırım dinlenmeliyim biraz daha, bu sabah Yücel bey cevap yazmış ve normal böyle şeyler olabilir demiş. İlk denemem 2 ay önce ve negatif sonuçlanmıştı. Şimdi herşeyi ince eliyorum sanırım. İnternette bu tür kasılma tarzı ağrılar için embriyoyu itiyor rahim vs yazmışlar can sıkıcı
Hayırlısı bakalım...
cnm merhaba benımde ılk denemem negatif ile sonuçlandıCanım, cevabın için çok teşekkür ederim.
Sanırım dinlenmeliyim biraz daha, bu sabah Yücel bey cevap yazmış ve normal böyle şeyler olabilir demiş. İlk denemem 2 ay önce ve negatif sonuçlanmıştı. Şimdi herşeyi ince eliyorum sanırım. İnternette bu tür kasılma tarzı ağrılar için embriyoyu itiyor rahim vs yazmışlar can sıkıcı
Hayırlısı bakalım...
S sinkar merhaba, iyi dileklerin için teşekkür ederim... Amin kere amin....cnm merhaba benımde ılk denemem negatif ile sonuçlandı
siz ilk denemeden sonra negatif ön görüşme yaptınız değil mı semra hanımla ne dedı? ikinci deneme için ne kadar başarı oranı verdı embriyolarınız pgt ye gittimi?
birde ne kadar beklemek gerekıyor ılk denemeden sonra? inş bu sefer olur canım Rabbim emeklerimzin karşılıgını en kısa zamanda versin inş
anladım canım tesekkur ederım verdiğin bilgi için... ben ilaçlı oldum ama yine de tutmadı bakalım bana ne diyeceklerS sinkar merhaba, iyi dileklerin için teşekkür ederim... Amin kere amin....
Negatif sonuç sonrası arayıp görüşme için randevu aldım. Yaklaşık bir hafta sonrasına randevu verdi. Görüşme de herhangi bir başarı oranından bahsetmedi, ilk siklus natureldi, luteal faz yetmezliği olabilir bu nedenle ikinci denemeyi ilaçlı yapalım dedi...
Negatif sonrası regl oldum, diğer regl ile de tedaviye başladık.
Bazen embriyoların genetiğinde bozukluk olabiliyormuş, ne kadar kaliteli gibi görünse de...anladım canım tesekkur ederım verdiğin bilgi için... ben ilaçlı oldum ama yine de tutmadı bakalım bana ne diyecekler
ewt bende ondan korkuyorum biraz araştırdım yeni bir yöntem varmış ngs sanırım pgt ye göre daha ayrıntılı... aradakı farkı bilen bir arkadaş varsa benımle paylaşabılır... memorilde ngs yöntemını kullanan varmı?Bazen embriyoların genetiğinde bozukluk olabiliyormuş, ne kadar kaliteli gibi görünse de...
İnşallah, hepimiz pozitifi görürüz
Ngs yi bilmiyorum ama cgh için Sormuştum ben, pgt genel isim, Biz de tüm kromozomlara bakıyoruz zaten demişti semra hanım.ewt bende ondan korkuyorum biraz araştırdım yeni bir yöntem varmış ngs sanırım pgt ye göre daha ayrıntılı... aradakı farkı bilen bir arkadaş varsa benımle paylaşabılır... memorilde ngs yöntemını kullanan varmı?
cnm ngs gecen sene uygulanmaya başlanan bir yöntem hem kromozoma bakılıyor hem de embriyonun genetik şifresine bakılıyor... ama ben burda hiç ngs uygulanan kişi görmedim sanırım pgt yöntemi uygulanıyor memorilde ...Ngs yi bilmiyorum ama cgh için Sormuştum ben, pgt genel isim, Biz de tüm kromozomlara bakıyoruz zaten demişti semra hanım.
Hmm onu bilemiyorum hiç, Cuma günü sor b en ce, bizi de aydınlatırsın. İnşallah güzel yorumlarla haberlerle gelirsin buraya. Kendini hiç kasma, her şey olacağına varacak. Sadece soracaklarını netleştir not al unutma, sonra aklına gelince kötü oluyor bi daha semra hanım ı bulmak zor :)cnm ngs gecen sene uygulanmaya başlanan bir yöntem hem kromozoma bakılıyor hem de embriyonun genetik şifresine bakılıyor... ama ben burda hiç ngs uygulanan kişi görmedim sanırım pgt yöntemi uygulanıyor memorilde ...
canım boş zamanlarımda çok araştırıyorum yeni yöntemleri okudukça bana faydası olur mu diyorum? keşke bu kadar çok araştırma yapmasamHmm onu bilemiyorum hiç, Cuma günü sor b en ce, bizi de aydınlatırsın. İnşallah güzel yorumlarla haberlerle gelirsin buraya. Kendini hiç kasma, her şey olacağına varacak. Sadece soracaklarını netleştir not al unutma, sonra aklına gelince kötü oluyor bi daha semra hanım ı bulmak zor :)
İnşallah hakkında hayırlısı olsun.
Internette Bilgi kirliliği var canım olumlu ol komik filmler izle. Sana hangi ı ilaçlar verildi transfer sonrasıCanım, cevabın için çok teşekkür ederim.
Hayırlısı bakalım...
CANIM olumsuz gorusmeni merak ediyorum belki sağlıksız embriyoydu ama neden sağlıksız embriyo bazılarında kimyasal gebelik oluyor bazıların da hiç tutunmuyor onu anlamıyorum. Önceden herkesin tüp bebeği tutar sannnirdiim meğer öyle değilmiş.canım boş zamanlarımda çok araştırıyorum yeni yöntemleri okudukça bana faydası olur mu diyorum? keşke bu kadar çok araştırma yapmasam
aslında bılıyorum hiç sorun olmasada tutmayabılır ama sankı birseyler var da hiçbir doktor farkında değil gibi gelıyor malum 3 senedir gebelık yaşamadım bir düşüğüm olsa sağlıkı olmadığı için olmuyor yada düşük oluyor derim ama sankı tutunmayı etkıleyen bir durum var gibi gelıyor ... inş semra hanım benı aydınlatır bayagı soru not aldım sabırla cevaplar inş :)
canım bana dediler kı en şanslı grupsun hem yaşın genç hem de rahımde sıkıntı yok hem de embriyon kalitelı ama buna rağmen tutmadı ... ayyy tüp bebekte bile kımyasal olmadı sonuç direk 0.45 bare 5-10 falan olsaydı bu ne yaaa dedım yanından bile geçmemiş :)) artık tek çarem pgt :))CANIM olumsuz gorusmeni merak ediyorum belki sağlıksız embriyoydu ama neden sağlıksız embriyo bazılarında kimyasal gebelik oluyor bazıların da hiç tutunmuyor onu anlamıyorum. Önceden herkesin tüp bebeği tutar sannnirdiim meğer öyle değilmiş.
Internette Bilgi kirliliği var canım olumlu ol komik filmler izle. Sana hangi ı ilaçlar verildi transfer sonrası
CANIM ben de yüksek ihtimalle tutar diye bekledim çok şaşırdım tutmamasina .Burdacanım bana dediler kı en şanslı grupsun hem yaşın genç hem de rahımde sıkıntı yok hem de embriyon kalitelı ama buna rağmen tutmadı ... ayyy tüp bebekte bile kımyasal olmadı sonuç direk 0.45 bare 5-10 falan olsaydı bu ne yaaa dedım yanından bile geçmemiş :)) artık tek çarem pgt :))
canım hersey normalde olsa ılk denemede %55-60 arası ihtimal veriyorlar. Bana embriyolog ilk 3 denemede %90 başarıya ulaşacagız dedi ama ben artık istatıslıklere ınanmıyorm ... tüp bebeği bir sene içeresinde 4 defa deneyenlerın büyük bir kısmı hamıle kalıyor, yane vazgeçmemek denemek gerekıyor olucak inşCANIM ben de yüksek ihtimalle tutar diye bekledim çok şaşırdım tutmamasina .Burdanar7 diye bir arkadaş da vardı onunda sebepsiz ve iyiydi herşey onunda olmadı nedenini biz algilayamiyiruz ama olacak inşallah olmalı ...
CANIM memorial neden coraspin vermiyor hastalarına ?neredeyse tüm merkezler kan sulandırıcı veriyor.sen baktırdın mi kan pihtilasmasina ?ben de günde 3estrofem kullanıyorum. Salı günü transferim varxra221 canım, evet öyle ama insan kurdukça kuruyor. Aslında oldukça pozitif biriyimdir ama bu süreçte kendimi tanıyamıyorum. Crinone jel günde iki kez, climara bant ve folik dışında birşey kullanmıyorum... Sen de durum nedir?
canım soracak sorularımın içinde oda var ama bana kan pıhtılaşma testi yaptılar normal çıkmıştı ... çogu merkez normal çıkanlara bile verıyor bır sıkıntı olmasın dıyeCANIM memorial neden coraspin vermiyor hastalarına ?neredeyse tüm merkezler kan sulandırıcı veriyor.sen baktırdın mi kan pihtilasmasina ?ben de günde 3estrofem kullanıyorum. Salı günü transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?