CANIM ben sonucumu bilmiyorum bile . Bi kısmı çıkmıştı bi kısmı çıkmamıştı . Onlar aramadı artık gidince öğrenirim var mı yok mucanım soracak sorularımın içinde oda var ama bana kan pıhtılaşma testi yaptılar normal çıkmıştı ... çogu merkez normal çıkanlara bile verıyor bır sıkıntı olmasın dıye
ben almıştım genetık kısmıda labaratuvar kısmıda normal çıkmıştı ... sen de gidince sorarsın cnmCANIM ben sonucumu bilmiyorum bile . Bi kısmı çıkmıştı bi kısmı çıkmamıştı . Onlar aramadı artık gidince öğrenirim var mı yok mu
Canım, hayır baktırmadım ama gerek yok dediler test yaptırmana. İnşallah öyle birşey olmaz ama eğer sonuç negatif olursa gereken tüm testleri onlar istemese de yaptıracağım...CANIM memorial neden coraspin vermiyor hastalarına ?neredeyse tüm merkezler kan sulandırıcı veriyor.sen baktırdın mi kan pihtilasmasina ?ben de günde 3estrofem kullanıyorum. Salı günü transferim var
9. Güne geldim. Gebelik testi de dün aşmıştım aslında. Ama cesaret edemedim yapmaya. Senin durumun beni korkuttu açıkçası. Herşeyimiz hep aynı gidiyor ya...
Bence yapılmalı bazı şeyleri yapmak için bir kaç olumsuz deneme bekliyorlar ama insan çok yipraniyo . Neyse inşallah gerek kalmayacak bebis gobuste diyelim :)Canım, hayır baktırmadım ama gerek yok dediler test yaptırmana. İnşallah öyle birşey olmaz ama eğer sonuç negatif olursa gereken tüm testleri onlar istemese de yaptıracağım...
canım kıyamam sana öyle düşünme nasip işi bu, bende ilk denemede olmadı dıye sende de olmayacak değil... sen cumayı bekle inş olur güzel haberler verirsin bize... bende cuma günü negatif öngörüşmem var ikimiz içinde hayırlı olsun9. Güne geldim. Gebelik testi de dün aşmıştım aslında. Ama cesaret edemedim yapmaya. Senin durumun beni korkuttu açıkçası. Herşeyimiz hep aynı gidiyor ya...
Cuma günü test günüm. O günü bekleyecek gibiyim
Hayırlısı kuzum inşallah hepimiz için de...canım kıyamam sana öyle düşünme nasip işi bu, bende ilk denemede olmadı dıye sende de olmayacak değil... sen cumayı bekle inş olur güzel haberler verirsin bize... bende cuma günü negatif öngörüşmem var ikimiz içinde hayırlı olsun
Hemen paylaşayım cnm pgt ngs de embriyolarda kromozom analizi ama ngs son teknoloji tüm kromozomlara bakıyor mozaikleri bulabiliyor cnm sorunlu da olsa embriyo tutunur kalbi atmaz cd56 testini ihmal etme cnm ben baktıracağım Bülent Tıraş ve bahçeci çok önemsiyorewt bende ondan korkuyorum biraz araştırdım yeni bir yöntem varmış ngs sanırım pgt ye göre daha ayrıntılı... aradakı farkı bilen bir arkadaş varsa benımle paylaşabılır... memorilde ngs yöntemını kullanan varmı?
Hemen paylaşayım cnm pgt ngs de embriyolarda kromozom analizi ama ngs son teknoloji tüm kromozomlara bakıyor mozaikleri bulabiliyor cnm sorunlu da olsa embriyo tutunur kalbi atmaz cd56 testini ihmal etme cnm ben baktıracağım Bülent Tıraş ve bahçeci çok önemsiyorewt bende ondan korkuyorum biraz araştırdım yeni bir yöntem varmış ngs sanırım pgt ye göre daha ayrıntılı... aradakı farkı bilen bir arkadaş varsa benımle paylaşabılır... memorilde ngs yöntemını kullanan varmı?
Eğwr transfer günü hastanedeyse mümkün oluyor canımtransferi olan arkadaşlar, transferlerinizi kim yaptı?
seçme imkanı var mı? ben semra hanımı istiyorum ama tabii doğal olarak herkes onu isteyeceğinden pek mümkün olduğunu sanmıyorum.
Canım, inşallah öyledirBence yapılmalı bazı şeyleri yapmak için bir kaç olumsuz deneme bekliyorlar ama insan çok yipraniyo . Neyse inşallah gerek kalmayacak bebis gobuste diyelim :)
CANIM bana kimi istiyorsun diye sormadilar ne zaman soracaklar ?Eğwr transfer günü hastanedeyse mümkün oluyor canım
Histeroskopiyi semra hanım kendi miKediligelin tatlım bayram sonrası cektirdim rahim filmi ve histeroskopi ye karar verildi . Bugün adet oldum randevu için aradım planlayıp geri dönecekler muhtemelen yarın haber verirler tarihi . Bir sonraki adette de transfer . Bakalım hayırlısı.
Peki sen görüşme yaptın mı 2. Transferi ne zaman yapacaksiniz.
Semra Hanım ı istiyorsanız özellikle söyleyin. Normalde bir gün önce arayıp transferden o günkü doktorları soruyorlar içinden seçmek için.CANIM bana kimi istiyorsun diye sormadilar ne zaman soracaklar ?
Histeroskopiyi semra hanım kendi mi
Yapıyor? Yok canım ben görüşmedim geçen hafta randevum vardı ama işlerimin yoğunluğundan erteledim 16 ekimde yeni randevum. bu ara da bende çekilsem mi dedim. Bana transferden önce negatif sonuçlanırsa bir hsg daha isteyebilirim demişti. Transferin üzerine 2 defa regli oldum. Günlerim kaydı erken geldi. Zaten yeni randevumda regli dönemine denk gelicek herhalde başlarız bizde pgt falan istemezse.
Hsg için özellikle istedikleri bi yer var mı?Anladım canım umarım herşey yolunda gider. Bence ara sor çektireyim mi diye .
Bugün histeroskopi randevusu için aradığım da zaten çoğunlukla semra hanım ve ekip Dr u giriyor dediler. Ama ben yinede özellikle istediğimi belirttim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?