Tamam canım bir gün önce aradiklarinda söyleyeceğim inşallah ucaktayken aramazlarSemra Hanım ı istiyorsanız özellikle söyleyin. Normalde bir gün önce arayıp transferden o günkü doktorları soruyorlar içinden seçmek için.
Hsg için özellikle istedikleri bi yer var mı?
C Cidox merhaba, prednol ve rulid i ben pazar kullanmaya başlamıştım. 4 gün dediler transferim cuma günü oldu. Bu durumda transfer günü ile birlikte iki gün içmiyorsun.Transfer oncesinde kullanilan rulid ve prednol 4gun kullaniliyorya benim cuma gunu transferim var ve bu iki ilac yarin son kez icilecek persembe prednol ve rulid yok yani transfer oncesi bir gun bos olacak sizdede oylemi oldu
Anladım cnm ngs daha iyi o zaman ben cuma günü memoriale gittiğimde düzen lab gidip o testi de yaptıracağım insHemen paylaşayım cnm pgt ngs de embriyolarda kromozom analizi ama ngs son teknoloji tüm kromozomlara bakıyor mozaikleri bulabiliyor cnm sorunlu da olsa embriyo tutunur kalbi atmaz cd56 testini ihmal etme cnm ben baktıracağım Bülent Tıraş ve bahçeci çok önemsiyor
Ewt cnm öyle olduTransfer oncesinde kullanilan rulid ve prednol 4gun kullaniliyorya benim cuma gunu transferim var ve bu iki ilac yarin son kez icilecek persembe prednol ve rulid yok yani transfer oncesi bir gun bos olacak sizdede oylemi oldu
Evet tatlım bir arkadaş pgt yaptırdı bebekte özür başka kromozom daydı bulunamadıAnladım cnm ngs daha iyi o zaman ben cuma günü memoriale gittiğimde düzen lab gidip o testi de yaptıracağım ins
Eklemek istiyorum tekrar, pgt genel adı bunun, preimpilantasyon genetik tanı olarak.Evet tatlım bir arkadaş pgt yaptırdı bebekte özür başka kromozom daydı bulunamadı
Ngs uygulanıyor hastanenin sitesinde var bununla ilgili bilgi. Ngs a-cgh nin bir üst versiyonu imiş.Eklemek istiyorum tekrar, pgt genel adı bunun, preimpilantasyon genetik tanı olarak.
Bu genel isim altında memorialda yaptıkları şeyin adı ne, kodlaması nasıl bilmiyorum ama 23 kromozoma da bakıyorlar. Sadece belli kromozomlar değil.. 2 kez yaptırdım çünkü, verilen rapor ve söyledikleri de tüm kromozomlara bakıldığı yönünde.
Ngs tüm krozomlaea bakıyor en ileri yöntem hepsinin genel adı ama klasik belli kromozom lara bakılana deniyor geneldeEklemek istiyorum tekrar, pgt genel adı bunun, preimpilantasyon genetik tanı olarak.
Bu genel isim altında memorialda yaptıkları şeyin adı ne, kodlaması nasıl bilmiyorum ama 23 kromozoma da bakıyorlar. Sadece belli kromozomlar değil.. 2 kez yaptırdım çünkü, verilen rapor ve söyledikleri de tüm kromozomlara bakıldığı yönünde.
Açıklama için teşekkürler :)Ngs uygulanıyor hastanenin sitesinde var bununla ilgili bilgi. Ngs a-cgh nin bir üst versiyonu imiş.
İkisi de iyi doktorlar, ben sevinç hanım la daha çok görüştüğüm için onu tercih ediyorum.bayan doktora gitmek istiyorum
burda tedavi gören arkadaşlar orada az çok fikir edinmişlerdir sizce gönül hanımmı sevinç hanım mı
çok teşekkür ederim çok saolunİkisi de iyi doktorlar, ben sevinç hanım la daha çok görüştüğüm için onu tercih ediyorum.
Hayırlısı olsun şimdiden
Canim benim cok az giriyorum kk ya.Canım benim çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin
ozeline bakarmisin kuzum. Amin insallah bitanemmnCanim benim cok az giriyorum kk ya.
Cok ama cok sagol. Allahim tum isteyenlere nasip etsin bize de saglikla kucagimiza almayi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?