Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transfer oncesinde kullanilan rulid ve prednol 4gun kullaniliyorya benim cuma gunu transferim var ve bu iki ilac yarin son kez icilecek persembe prednol ve rulid yok yani transfer oncesi bir gun bos olacak sizdede oylemi oldu

Transfer oncesinde kullanilan rulid ve prednol 4gun kullaniliyorya benim cuma gunu transferim var ve bu iki ilac yarin son kez icilecek persembe prednol ve rulid yok yani transfer oncesi bir gun bos olacak sizdede oylemi oldu
C Cidox merhaba, prednol ve rulid i ben pazar kullanmaya başlamıştım. 4 gün dediler transferim cuma günü oldu. Bu durumda transfer günü ile birlikte iki gün içmiyorsun.

Anladım cnm ngs daha iyi o zaman ben cuma günü memoriale gittiğimde düzen lab gidip o testi de yaptıracağım ins

Ewt cnm öyle oldu

S sinkar canım ben bize verilen kitapcıkta okudumda. transfer işlemi için ay ay doktor isimleri belirleniyormuş o ay hangi doktor mevcutsa listede o yapıyormuş.
Ewt canım öyle bende sevinç hanım ve Yücel bey vardı listede ben sevinç hanımı istemiştim

Anladım cnm ngs daha iyi o zaman ben cuma günü memoriale gittiğimde düzen lab gidip o testi de yaptıracağım ins
Evet tatlım bir arkadaş pgt yaptırdı bebekte özür başka kromozom daydı bulunamadı

Evet tatlım bir arkadaş pgt yaptırdı bebekte özür başka kromozom daydı bulunamadı
Eklemek istiyorum tekrar, pgt genel adı bunun, preimpilantasyon genetik tanı olarak.
Bu genel isim altında memorialda yaptıkları şeyin adı ne, kodlaması nasıl bilmiyorum ama 23 kromozoma da bakıyorlar. Sadece belli kromozomlar değil.. 2 kez yaptırdım çünkü, verilen rapor ve söyledikleri de tüm kromozomlara bakıldığı yönünde.

Ngs uygulanıyor hastanenin sitesinde var bununla ilgili bilgi. Ngs a-cgh nin bir üst versiyonu imiş.

Semra hanım ilk Türkiye de ilk pgt yi yapmış
Ngs tüm krozomlaea bakıyor en ileri yöntem hepsinin genel adı ama klasik belli kromozom lara bakılana deniyor genelde

merhaba ben de önümüzdeki günlerde yani adet olmadan birkaç gün önce memorialle gideceğim. hiç tedavi görmedim sadece 2 kutu klomen içtim evde 3senedir kendim takip yapıyorum. acaba hangi dr dan randevu almalıyım arkadaşlar

bayan doktora gitmek istiyorum
burda tedavi gören arkadaşlar orada az çok fikir edinmişlerdir sizce gönül hanımmı sevinç hanım mı

Hayirli aksamlar arkadaslar..biz dun istanbula geldik bugun semra hanimla randevum vardi.cok uzun bi gecmisim varmis bunu semra hanimdan once yeni bi bayan doktor geldi obilgilerimizi yazarken anladim.aslinda sevinc hanimda muayene edecekti fakat vakit kalmadi cunki not alinan kagidin hertarafi yaziyla doldu hatta ilk defa bu kadar cok öykuyle karsilasiyirum dedi elmde olan butun amelyatlar ve islemlerin epikrizleryle gittim.neyse..gelelim asil beni sasirtan olaylara bu zamana kadar konya ve kayseride gitmedigim prof ve perinatolog kalmamisti hepsi 33.haftalik karnimda ölen bebegimin gen kaynakli bi hastalik olabilecegini dusunurken semra hanim rahmimden dolayi bebegin gelisememis olabilecegini soyledi dogustan yarim rahmim ve tek tupum var.o tupumdede bazi skintilar gordu izlenilecek yolu soyle özetledi:tup bebekte embryolar 5.gune kadar getirilmeye calisilacak daha sonra dondurulup genetige yollanilacak eger saglikli gelirse 1 tane transfer edilecegini soyledi.diger 3 tup bebk denemmdede 2 embryo transfer edilmisti bunu cok yanlis oldugunu acikladi.bekleme suresindede tekrar rahim filmi istiycegini ve eger tupte skinti gorurse tek olan tupumude almak durumunda olacagini soyledi.eger hersey yolunda giderde insallah hamile kalirsam cok iyi bir perinatologun hatta mumkunse gebelik surecimin istanbulda gecirilmesini soyledi.nasil olcak inanin hic bilmiyorum biz tayin durumundan dolayi mardinde yasiyoruz.semra hanim genetik doktorunada konsulte etti bizi doktor beyde semra hanimin dediklerini dogrular sekilde konustu ölen bebegime genetik arastirma yapilmasi unutuldugu icin bebekte ne oldugu bilinmiyor ve o yuzden genetik doktorlarinnda eli kolu bagli kaliyor.ne diyeyim Rabbim yuzumuzu bu sefer guldursun insallah emeklerimizin karsiligi olarak evlatlarimizi saglikla hayrla kucaklarimza almayi nasp etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…