Seni merak etmiştim. İnşallah her şey yolunda gider ve bu sefer sağlıkla evladına kavuşup önceki acılarını biraz da olsa unutursun. Ne zaman başlıyorsun tedaviye?Hayirli aksamlar arkadaslar..biz dun istanbula geldik bugun semra hanimla randevum vardi.cok uzun bi gecmisim varmis bunu semra hanimdan once yeni bi bayan doktor geldi obilgilerimizi yazarken anladim.aslinda sevinc hanimda muayene edecekti fakat vakit kalmadi cunki not alinan kagidin hertarafi yaziyla doldu hatta ilk defa bu kadar cok öykuyle karsilasiyirum dedi elmde olan butun amelyatlar ve islemlerin epikrizleryle gittim.neyse..gelelim asil beni sasirtan olaylara bu zamana kadar konya ve kayseride gitmedigim prof ve perinatolog kalmamisti hepsi 33.haftalik karnimda ölen bebegimin gen kaynakli bi hastalik olabilecegini dusunurken semra hanim rahmimden dolayi bebegin gelisememis olabilecegini soyledi dogustan yarim rahmim ve tek tupum var.o tupumdede bazi skintilar gordu izlenilecek yolu soyle özetledi:tup bebekte embryolar 5.gune kadar getirilmeye calisilacak daha sonra dondurulup genetige yollanilacak eger saglikli gelirse 1 tane transfer edilecegini soyledi.diger 3 tup bebk denemmdede 2 embryo transfer edilmisti bunu cok yanlis oldugunu acikladi.bekleme suresindede tekrar rahim filmi istiycegini ve eger tupte skinti gorurse tek olan tupumude almak durumunda olacagini soyledi.eger hersey yolunda giderde insallah hamile kalirsam cok iyi bir perinatologun hatta mumkunse gebelik surecimin istanbulda gecirilmesini soyledi.nasil olcak inanin hic bilmiyorum biz tayin durumundan dolayi mardinde yasiyoruz.semra hanim genetik doktorunada konsulte etti bizi doktor beyde semra hanimin dediklerini dogrular sekilde konustu ölen bebegime genetik arastirma yapilmasi unutuldugu icin bebekte ne oldugu bilinmiyor ve o yuzden genetik doktorlarinnda eli kolu bagli kaliyor.ne diyeyim Rabbim yuzumuzu bu sefer guldursun insallah emeklerimizin karsiligi olarak evlatlarimizi saglikla hayrla kucaklarimza almayi nasp etsin...
Bence oradaki tüm doktorlar çok başarılı zaten ekip işi ama ben bayan doktorlardan gönül hanımı çok seviyorum telefonda görüşmüştük bir kere erkek olarak da emre bey çok tatlı gelmişti bana randevumu beklerken denk gelmiştim.bayan doktora gitmek istiyorum
burda tedavi gören arkadaşlar orada az çok fikir edinmişlerdir sizce gönül hanımmı sevinç hanım mı
Insallah cok tskkr ederim.adet olur olmaz basliycaz tedaviyede adetlerim gecikmeye basladi heray 27.gunde olurken gecen ay 31.gunde oldum yine oyle olursa daha 1 hafta var ve maddi -manevi acidan gereksiz 1 hafta burda kalmis olcaz hayirlisi olsun.adetim gelsin diye sicak dusa girmeye calisiyorum ne kadar erkn baslanirsa tedaviye okadar iyi bizim icin.Seni merak etmiştim. İnşallah her şey yolunda gider ve bu sefer sağlıkla evladına kavuşup önceki acılarını biraz da olsa unutursun. Ne zaman başlıyorsun tedaviye?
Buarada size bugun cok dua ettim moovit uygulamasini soylemistiniz bize cok yardimci oldu.hic tanimiyorum sizi ama hala bu zamanda gercekten iyilik sahibi yol gosteren insanlarin olmasi beni cok mutlu ediyorSeni merak etmiştim. İnşallah her şey yolunda gider ve bu sefer sağlıkla evladına kavuşup önceki acılarını biraz da olsa unutursun. Ne zaman başlıyorsun tedaviye?
Her ay aynı olmaz ki belki bu ay kısa süreceği tuttu. Stresten de olabilir, ilaç kullanıyorsan ilaçtan da olabilir. Ama moral bozma lütfen, bence olumsuz bir şey doğurmaz..kızlar bugün adetimin 4. günü ama kesildi. benim 1 hafta sürerdi normalde. dün de çok ama çok az geldi. ilaç da kullanmıyorum. stresten mi acaba? pazartesi de 2. kontrolüm var. ne yapıcam bilmiyorum yine çok moralim bozuldu.
Her ay aynı olmaz ki belki bu ay kısa süreceği tuttu. Stresten de olabilir, ilaç kullanıyorsan ilaçtan da olabilir. Ama moral bozma lütfen, bence olumsuz bir şey doğurmaz..
Arkadaslar crinone jeli 4gundur kullaniyorum bugun pembemsi ve topaklanmis olarak geri gelmis acaba etkisini gostermezmi
ben de bunu çok yaşadım ya sarı yada pembe renkte ve topaklanmış bi halde geliyodu doktoruma sorduğumda bunun normal olduğunu ilacın renk değiştirebilceğini söylüyodu o yüzden endişelenmeArkadaslar crinone jeli 4gundur kullaniyorum bugun pembemsi ve topaklanmis olarak geri gelmis acaba etkisini gostermezmi
canım çok sevindim senin adına. amh değerinin değişebileceğini hiç bilmiyordum. sonuçta yumurta rezervi doğuştan gelir ve azalarak biter. şaşırdım. ben sadece kalitesini arttırabileceğimizi sayısını arttıramayacağımızı sanıyordum.kızlar bu ay testeredişli aslan pençesi ve bal polen arisutu karışımı kullanmıştım 15 gün kadar toplama yapacağız diye vazgeçtik sonra ..
Neyse ben merak edip bugün test yaptırdım mart ayında 1.49 olan amh değerim 1.86 olmuş ve 12 olan fsh 9 du
Fsh değişebiliyor gerçi ama son aylarda 12 civarındaydi hep .
Bence ise yariyorlar ve tedaviye başlamadan önce muhakkak arı sütü bal polen karışımını muhakkak kullanın zararı yok nasılsa .
Yeni arkadaşlar için yazmak istedim .
canım çok sevindim senin adına. amh değerinin değişebileceğini hiç bilmiyordum. sonuçta yumurta rezervi doğuştan gelir ve azalarak biter. şaşırdım. ben sadece kalitesini arttırabileceğimizi sayısını arttıramayacağımızı sanıyordum.
Güzel haber teşekkürler paylaştığın için sevgili opudaşım. Tekrar toplama yaptırmaya karar verdiğini hatırlıyorum ben de. Vazgeçtin demek. Ben henüz ikinci adeti olmadım bekliyorum sen zamanında olmuşsun sanırım bu da güzel.kızlar bu ay testeredişli aslan pençesi ve bal polen arisutu karışımı kullanmıştım 15 gün kadar toplama yapacağız diye vazgeçtik sonra ..
Neyse ben merak edip bugün test yaptırdım mart ayında 1.49 olan amh değerim 1.86 olmuş ve 12 olan fsh 9 du
Fsh değişebiliyor gerçi ama son aylarda 12 civarındaydi hep .
Bence ise yariyorlar ve tedaviye başlamadan önce muhakkak arı sütü bal polen karışımını muhakkak kullanın zararı yok nasılsa .
Yeni arkadaşlar için yazmak istedim .
Güzel haber teşekkürler paylaştığın için sevgili opudaşım. Tekrar toplama yaptırmaya karar verdiğini hatırlıyorum ben de. Vazgeçtin demek. Ben henüz ikinci adeti olmadım bekliyorum sen zamanında olmuşsun sanırım bu da güzel.
Merhaba sinkarKaçıncı denemeniz? Kaç yıldır evlisiniz ve sorununuz nedir? İnş sağlıklı embriyon olur ve sana hayırlı bir evlat olur cnm
Cnm yaşına göre amh ve Fsh gayet iyi hem iki tane gebelik yasamişin yane tutunma olmuş ama embriyo sağlıklı olmayabilir bunuda pgt ile asarsiniz inş içini ferah tut. Bende 27 yaşındayım 3 senelik evliyim ve hiç gebelik yok malesef. İlk tüp bebek denemem tutmadı. Sebebsİz infertilite benim sadece hafif pko var ama hamile kalmaya engel değil. 2. Tüp Bebek için embriyolarim genetige gidebilir. Cuma günü gorusmem var hayırlısı artıkMerhaba sinkar
Kosturmaktan bir turlu zaman ayıramadım buraya; cmt basladık bursadan gelip gidiş yapınca 2 gunde bir çok yorucu oldu, bittim bir anda. sanırım toplamaya yakın her gun kontrolde istnbulda otel arayısında olacagım:/
Canım ben 41 yasımdayım; 39 yasında evlendim ve olmaz zaten diye rahat takılırken hemen hamile kaldım; ancak kalbi durdu ve 9. Hafta kalp atısı durdu ve kurtaj. Arkasından tup brbek deneme bursa acıbademde; ısrarla pgd istedim ama gerek yok dendi; miyom varmış odur nedeni dendi ve histereskopi. Yapılan ıvf 5.gun 2 embriyo ama kimyasal oldu. Arkadından hsg yaptırdım ve sol tup kapalı. Yapılan histereskopi kapatmıs olabilirmiş
Bu arada bir kimyasal daha yasadım. Amh 1.2 lerde ama Fsh hızla yukseliyor; mart 2016 da( bi bucuk sene once) fsh sadece 4,9 iken 6 ay once 7, simdi ise 10 olmus. çok hızlı yukseliyor artık. Aslında yurtdısındayım ama kısa arada geldim tedaviiçin biraz da endişelendim fsh için. Yoksa mart donuste deneyecektim
Şişli memoriali istedk labaratuvarından dolayı; pgd yapılacak embriyomuz olursa. Durumlar böyle.yas en buyuk gorunmez engelimiz maalesef. Yine de gonlumuzu ferah tutuyoruz bakalım
Cnm yaşına göre amh ve Fsh gayet iyi hem iki tane gebelik yasamişin yane tutunma olmuş ama embriyo sağlıklı olmayabilir bunuda pgt ile asarsiniz inş içini ferah tut. Bende 27 yaşındayım 3 senelik evliyim ve hiç gebelik yok malesef. İlk tüp bebek denemem tutmadı. Sebebsİz infertilite benim sadece hafif pko var ama hamile kalmaya engel değil. 2. Tüp Bebek için embriyolarim genetige gidebilir. Cuma günü gorusmem var hayırlısı artıkMerhaba sinkar
Kosturmaktan bir turlu zaman ayıramadım buraya; cmt basladık bursadan gelip gidiş yapınca 2 gunde bir çok yorucu oldu, bittim bir anda. sanırım toplamaya yakın her gun kontrolde istnbulda otel arayısında olacagım:/
Canım ben 41 yasımdayım; 39 yasında evlendim ve olmaz zaten diye rahat takılırken hemen hamile kaldım; ancak kalbi durdu ve 9. Hafta kalp atısı durdu ve kurtaj. Arkasından tup brbek deneme bursa acıbademde; ısrarla pgd istedim ama gerek yok dendi; miyom varmış odur nedeni dendi ve histereskopi. Yapılan ıvf 5.gun 2 embriyo ama kimyasal oldu. Arkadından hsg yaptırdım ve sol tup kapalı. Yapılan histereskopi kapatmıs olabilirmiş
Bu arada bir kimyasal daha yasadım. Amh 1.2 lerde ama Fsh hızla yukseliyor; mart 2016 da( bi bucuk sene once) fsh sadece 4,9 iken 6 ay once 7, simdi ise 10 olmus. çok hızlı yukseliyor artık. Aslında yurtdısındayım ama kısa arada geldim tedaviiçin biraz da endişelendim fsh için. Yoksa mart donuste deneyecektim
Şişli memoriali istedk labaratuvarından dolayı; pgd yapılacak embriyomuz olursa. Durumlar böyle.yas en buyuk gorunmez engelimiz maalesef. Yine de gonlumuzu ferah tutuyoruz bakalım
Cnm yaşına göre amh ve Fsh gayet iyi hem iki tane gebelik yasamişin yane tutunma olmuş ama embriyo sağlıklı olmayabilir bunuda pgt ile asarsiniz inş içini ferah tut. Bende 27 yaşındayım 3 senelik evliyim ve hiç gebelik yok malesef. İlk tüp bebek denemem tutmadı. Sebebsİz infertilite benim sadece hafif pko var ama hamile kalmaya engel değil. 2. Tüp Bebek için embriyolarim genetige gidebilir. Cuma günü gorusmem var hayırlısı artık
Cnm ilk memoriale gittim. Yumurta rezervem çok iyi eşimin degerleride iyi, tüplerde açık, rahimde sıkıntı yok, hormonal degerlerde normal niye olmuyor bilmiyorum. Geriye sadece pgt kaldı.Canım erken menapoz değilsen yaşın genç olması en büyük avantaj gercekten; içini ferah tut hemen telaşlanma ilk tüp bebek denemesiyle. Eger 3 sene boyunca gebelık olmamıssabence henüz tespit edilememiş bir teknik sıkıntı var.Genelde teknik sorun tespit edilir edilmez genc yas nedeniyle ilk seferlerde hamilelik oluyor; okuduklarımız gorduklerimiz kadarıyla
Şişli memorial işin peşini bırakmıyacaktır bu durumda; bu tur belirsiz durumlarda çok boyutlu bakıyorlar;insallah hayırlı guzel sonuçlarını alırsın canım
Bahceciye gittin mi hiç. Bazen farklı yaklaşımlar çok acıcı olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?