Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba. Biz de memorialda tedaviye başlayacağız. Bende polip var ama 1 cm den küçük. Daha once baska yerde iki kez denememiz oldu negatif ve doktorum engrl gormedigi icin almadi. Memorialda polip ne kadar kucuk oluraa olsun aliyorlar diye duydum. Bu dogru mu? Boyle bir sey yasayan var mi? Bir de histeroskopiyi anestezili mi yapiyorlar ? Cevap yazan olursa cok sevinirim daha once de yzdim ama cevap alamadimlutfen

Histereskopi anestezi ile oluyor. Ama poliple ilgili bilgim yok. Ön görüşme yaptınız mı? Benim miyomlarım var bir de hafif bası olusturan septum vardı rahim filminde rahmimin tepesinde. Histereskopi ile septum düzeltilip miyomların durumuna bakıldı ve miyomların alınmasına gerek görmedi Semra hoca. Tanısal olduğu için 1350 tl ödemiştik kasım ayında. Operatıf olsa idi 3500 gibi bir fiyat olacaktı. Şimdiki güncel fiyatları bilmiyorum.

İlk tedavimde o cetrotide beni de çileden çıkarmıştı. Şişme olduğunu hatırlamıyorum ama morarma kızarma yanma... son günlerde artık ağlaya ağlaya yapıyordum. 2. tedavide o kadar rahatsız etmedi. İğneyi hazırlarken buz kasetini karnıma koyup bekletiyordum iğneyi yaptiktan sonra da yine buzu tutuyordum bir süre daha. Öylelikle fazla zayiat vermeden atlattım. Bu sefer de clexane kabusu başladi onun var mı bir inceliği onu keşfedemedim bi türlü ne yaparsam yapayım sonuç aynı.
Ayrıca cetrotide a 8.gün başlamış olmak da güzel. Az kullanacaksınız demek ki. Ben ilkinde 4 ikincide 6 gün kullandım

Bu yöntemi deneyeceğim; haklısın kan iğneleri en fenası; bir de aramızda trombofilisi olup surekli kullanmak zorunda olanlar var; sabır saglık onlara.

Ben ilk tedavide baska bir ilaç kullanmıştım; muadili. Hiç rahatsız etmemişti

Benim kafam gercekten dagılmış; aslında dun tedavimin 6. Gunuydu ; yanlış vermişim bilgiyi canım

Anladim cok tesekkur ederim on gorusme yapmadik henuz. Bir daha ki ay randevu alacagiz kismetse.

Teşekkürler arkadaşlar, sizler de biliyorsunuz ki bu süerç zorlu ve masraflı.. Bir de herkesin hayatında olabilecek ve Allah'tan kimseye olmasını istemediğim dertler olunca da katmerleniyor.. Umarım bu günlerimizi gülerek hatılarız :)

Arkadaşlar iğnede sorun yaşayanlar için, Amerikanda ve Acıbademde iğne öncesi soğuk mentollü bir sprey sıkıyorlar, o hem bölgeyi uyuşturuyor, acıyı azaltıyor hem de şişlik morarma fln olmuyor. Eczanelerde vardır bir denenebilir :)

Cnm çok zor şeyler yaşamışsın geçmiş olsun . Vicdanli doktor gerçekten çok önemli biz memorial, Semra Hanım ve ekibinden memmunuz. Bir git istersen bir muayene ol sende belki memnun kalırsın. Benim ilk denemem negatif ama yinede hastaneye birsey diyemem bazen hersey nasip kısmet

kızlar 5. gün embriyosunun test günü 9. gün mü? başka sayfalarda 12 hatta 15. gün test günü yazmışlar.

Benim gebelikte sürekli kullanmam gerekiyor genetik pıhtılaşmada heterozigot çıktı bazı faktörler. zaten memorial herkese kullandırtmıyor kan sulandırıcıyı.

kızlar merhaba sizleri bir süredir takip ediyorum, daha önce bahceci fulyada bir negatif denemem oldu. şimdi memorial şişliyle yola devam edebilirim diye düşünüyorum. genelde herkes memnun gibi gözüküyor. inş en kısa zmnda herkesin yüzü güler saglıkla yavrusuna kavusur. memorialda embriyo kalitelerine derece veriliyor ve siz bundan haberdar oluyorsunuz sanırım. bn bahcecıde transfer olacagm gun embrıyonun kalıtesını sorudm bız oyle harflendırme yapmıyoruz en ıyının bı tık altı kalıtede dedıler. gecen gun tedavi epikriz raporumu aldım ve embrıyo kalıtem 3bc olarak görülüyor. bu bana orta kalite gibi geldi. şimdi kafamız karıstı ya soylenen dogru değildi ki biz kac aydır kendımızı yedık iyi kalitedydi tutunamadı baska sıkıntılarmı var dıye. sımdı orta kalıte gbı dusununce brz daha rahatladık. bu kalıte işinden anlayanlar yorum yapabılırse cok sevınırım. öngörüşmeye gelmeden dosyaları hazırlamaya basladım, semra hoca ne dıyecek bılmıyorum. birde amh testını yenılemek istyrm memorıal dışında güvenılır baska bır laboratuvar varmı? semra hocanın önerdiği bir yer. yada öngörüşmeye gidince tekrar mı test verıyoruz onun sonucunu semra hocaya göstermek pek mumkun olmaz cok yogun dıye. önceden hazırlmak daha iyi sanırım bütün testleri

Canim bahcecide en kalitelisini 5 olarak degerlendiriyorlar. Ama 5 artik en en iyisi. Genelde 4 e iyi kalite diye bakiliyor o yuzden iyinin bi alti demislerdir. Ayrica bazen 4 bile tutmayip 2 falan tutuyormus. Benim ikinci denemem 2. Kaliteydi vasatti yani ama tuttu. Sonra kimyasal oldu. Bizim durumumuz erkek kaynakli oldugu icin sikintilarimiz daha farkli sanirim

merhaba, kararın ve denemen hayırlı olsun inşallah bu kez bebeğine kavuşursun.
yumurta kalitesi hakkında çok bilgi sahibi değilim ama bize dereceleri söylenmişti. doğru olmayabilir yanıltmak da istemem ama 3bc orta ya da orta altı gibi geldi bana. benim bildiğim aa çok iyi kalite ba iyi kalite. hastanenin sayfasında 5. gün embriyoları için;
Skor Blastosist gelişim seviyesi
1 Kavitasyonun başlaması, blastosöl hacminin embriyo hacminin yarısından az olması
2 Blastosöl hacminin embriyo hacminin yarısından fazla olması
3 Blastosöl hacminin embriyo hacminin tamamını kaplaması
4 Blastosöl hacminin embriyo hacminden büyük olması, dış çeperin incelmesi
5 Dış çeperin kırılarak tomurcuklanmanın başlaması
6 Embriyonun dış çeperden tamamen ayrılması, tomurcuklanmanın tamamlanması

Skor Dış hücre kitlesi kalitesi
A Birbirine sıkıca bağlı birçok hücreden oluşan epitel yapı
B Daha gevşek bağlı birkaç hücreden oluşan epitel yapı
C Çok az ve büyük hücrelerden oluşan epitel yapı

Skor İç hücre kitlesi kalitesi
A Sıkı paket halinde çok hücre içermesi
B Gevşek ama birçok hücre içermesi
C Çok az sayıda hücre içermesi

bilgileri verilmiş.

amh'yi ben koşuyolu medicana'da yaptırmıştım yenilememi istemediler. sanırım 2 yıl önce 120 liraya yaptırmıştım. burada okuduğuma göre artık serma hanım memorial'da yapılmasını istiyormuş. fiyatı da aynı düzeydeymiş.
bir de ilk görüşmeye rahim filmini götürmeni tavsiye ederim. zaman kaybetmemiş olursun. rahim filmini de yeniden çektireceksen şişli ecomar'a yönlendiriyorlar. gerçi ben son filmini memorial'da çektirmiştim.

Kizlar 4 tup iyi kalitede 5.tupde ise orta kalitede embriyomuz var iylerden birini transfer edecekler digerlerini dondurucaz ilk denememiz 2tane orta kalite olup tek tupte olan embriyolari dondurmak istemiyor moralim cok bozuldu ikna edemiyorum ne yapsam ona gore gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…