Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok sağol cnm inş hayırlı olur bizim için. memorial dışında amerikan hastanesiyle de görüşmeyi düşünüyorum bir fikriniz varmı hiç öngörüşme yaptınız orayla?

3bc ye nasıl en iyinin bir tık altı diyorlar ya çok ilginç gerçekten. Bizim dosyalarımızda embriyoların fotoğrafları ile beraber bilgileri oluyor. Transfer günü de embriyolog bilgi veriyor embriyonun durumu ile ilgili transfer edilecek embriyonun fotoğrafını da veriyor. En iyi kalite 5aa. Benim ilk tedavimde 5aa ve 5ab idi embriyolarım en iyinin bir tık altı ifadesini 5ab için kullandılar. AB ba gibi harfliler de iyi kalite oluyor. 2. Tedavimde 2aa 3aa 4ab ve 6aa idi sanırım hepsi iyi kalite dedi embriyolog. İçlerinden biri genetikten sağlam geldi ama hangisi bilmiyorum şimdilik.
Semra Hanım orta kalite embriyoları dondurmuyor. Embriyo blasta gidemiyorsa taze taze transfer yapılıyor yine de şans vermek için ama gerekli bilgilendirme açıklama baştan yapılıyor.
Sizin için de isabetli bir karar olur inşallah Memorial ve bundan sonraki tedavinizde önce kaliteli ebriyolara ve sonra da sağlıklı evlatlar kavuşursunuz.

Canim biz de ayni sizin gibiyiz. Ustelik kaan hocanin tedavisi daha da dusurdu sayimizi. Ama hazir dna hasari dusup kalite artmisken vakit kaybetmeden denemek istiyoruz. Siz de cok vakit kaybetmeyin bence. Ama ben hala sizin normal yolla olabilecegine inaniyorum. Degerleriniz cok guzeldi son yazdiginda.

Canım sen 4 embriyom kaliteli onları donduracaklar demiştin 5 tane miy mis ?

Oleyyyy :) darısı başımıza inşallah :)

cnm valla bende anlamadım. benm embrıyolarm 3. gun dondruldu transfer edileceği zmn çözdürüldü ve 5. güne gitmeleri beklendi. 5 embriyom vardı 4 tanesi saglıklı gelişemedi. 3bc kalitedki embriyoyu transfer ettiler negatif oldu. ztn dondur çözdür işide embriyonun canlılıgını azaltmıs olblr. çok kaliteli değillermiş ztn daha da bozulmuş olblrler mi acaba bilmiyorum. embrıyonun kalıtesını bıle sımdı aldgm tedavı raporunda gördüm. fotografları fln yok hıc. semra hocaya güvenıyorum onunla görüşmeden karar vermeyecegm gidecegım merkezi

şuan kaan hoca tedaviye devam ettiryor ilaçlar bitmeden tüp bebek sürecine başlamak daha dogru olur gibi gelıyor ilaçsız gecen sürelerde spermlerde yine kalite kaybı olblr diye korkuyorum. bi yandan da cok aceleci davranıp dogal yolla olma şansı varsa onu engellemek istemıyorum. birkaç ay müsade edelim diyorum kafamız allak bullak tek bildiğimz şey artık çok uzamadan bir bebek istiyoruz:)

Canım yaaa, çok sevindim inan. Ben de 3.tedavi için çok umutluyum, şimdi seni okuyunca daha bi heveslendim:) inşallah sağlıkla devam eder, bugünkü mutluluğun 9 ay sürer, sonra katlanarak artar, hiç sıkıntı çekmezsin inşallah... Dua et bize de bol bol olur mı, adetimi bekliyorum yeni tedavi için korkuyla. Dediğim gibi senin yazınla umut miktarı biraz arttı, inşallah herkes için en hayırlı olan olur

Kızlar crinone jel kullanmaya başladım çok ağrı yapıyor kadınlarından bacaklarıma kadar ağrı var.sizde de böyle oldu mu ? Bugün okulu zor bitirdim valla

Canım sen 4 embriyom kaliteli onları donduracaklar demiştin 5 tane miy mis ?
Evet 4kaliteli dondurmuslardi 2tanesi orta kalitede onlara yarin bakicaz belki dondurmayiz demislerdi ertesi gun 2sini tek tupte dondurmuslar ayrica dosyami biraz once inceledik onlarda 4ab imis. Onlari esim gozden cikarmisti ama biraz once gorusme yaptiktan sonra onlarida kabul etti..4tupun hepsini dondurduk transfer olacak embriyonun resminide verdiler insallah bebek albumunun ilk fotografi bu olur

Kızlar crinone jel kullanmaya başladım çok ağrı yapıyor kadınlarından bacaklarıma kadar ağrı var.sizde de böyle oldu mu ? Bugün okulu zor bitirdim valla
Jel biraz sikintili benide zorluyor hemsireyle konustum 15dk hareket et geri gelen jel olmasi normal dedi gunluk pedi falan hemen degistir tahris etmesin dedi

Anladım canım kaliteleri hiç de fena değil . Peki transfer edilen embriyonun kalitesi nedir ?inşallah güzel haberler verirsin . Bu arada seni transferden bir gün önce aradılar mi

Maşallah subhanallah canım inan çok sevindim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İlk kullandığımda beni de fena çarpmıştı aynen sende olduğu gibi. Ama daha sonra bünye alıştı sanırım sonraki günlerde ve diğer transferde opudan sonraki kullandığımda falan o kadar kötü yapmadı. İnşallah sana da ilk olduğu içindir sonra düzelir. Son 5e girdin demek hayırlısı ile güzel haberlerini alalım senin de inşallah

Kızlar çok eski yorumlardan başladım okumaya ama takdir edersiniz ki 3600 sayfa olmuş :) Nur hanım ayrılmış :)
Ben Semra Hanım'dan görüşme talep edeceğim ancak bir doktor daha seçiyormuşuz sanırım Semra hn. yoğunluğundan dolayı. Kimi önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…