Transferin hayırlı olsun, sana sağlıklı, hayırlı evlat olsun...Bugun transferim var dualarinizi bekliyorum
Gozunuz aydin masallahKızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
Bu gün 9. Günüm ve test günüm Beta hcg 281 Allahıma binlerce şükürler olsunDarısın hepinizin başına inşallah
Kızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
Bu gün 9. Günüm ve test günüm Beta hcg 281 Allahıma binlerce şükürler olsunDarısın hepinizin başına inşallah
Gozunuz aydin insallah saglikla kucagina alirsinKızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
tutunsun bebeğin inşallah pozitif haberlerini alırız hadi hayırlısı olsunBugun transferim var dualarinizi bekliyorum
ayyy çok sevindim ne güzel bir haber ne güzel umut oldun bizlere.. çok çok mutluyum senin için Rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına almak nasip olsun hemşerim.Kızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun inşallah herkes böyle güzel haberler verir okurken heyecanlandım yaşarsam nasıl olur düşünemiyorum çok tebriklerKızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
maşallah canım çok güzel haber bu. allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşllahKızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
Hayırlı olsun canım benim yaaa . Çok çook sevindim adına . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı bizlerin başınaKızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
Gözün aydın Allah tamamına erdirsinn İnşallahKızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
Cnm Merhaba amh ve sperm testini memorial de yapılmasını istiyor semra hoca birkaç gün sonra sonuç çıkıyor ve seni arayıp bilgilendiriyorlar. Harf bazen önemli olmuyor benim embriyom 5AA di yane en kaliteli embriyo ama yine tutmadı. Ama hastaneden memmunum 10 dondurulmuş embriyom var onlarla yola devam edeceğim. Embriyolog un dediğine göre embriyolarimin hepsi 1. Kalite de ama nasipten öteye yol yok. Embriyoların kaliteli olması genetik olarak sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor genetik sıkıntı varsa embriyo tutunmuyor bu yüzden pgt ye gidecek embriyolarim.kızlar merhaba sizleri bir süredir takip ediyorum, daha önce bahceci fulyada bir negatif denemem oldu. şimdi memorial şişliyle yola devam edebilirim diye düşünüyorum. genelde herkes memnun gibi gözüküyor. inş en kısa zmnda herkesin yüzü güler saglıkla yavrusuna kavusur. memorialda embriyo kalitelerine derece veriliyor ve siz bundan haberdar oluyorsunuz sanırım. bn bahcecıde transfer olacagm gun embrıyonun kalıtesını sorudm bız oyle harflendırme yapmıyoruz en ıyının bı tık altı kalıtede dedıler. gecen gun tedavi epikriz raporumu aldım ve embrıyo kalıtem 3bc olarak görülüyor. bu bana orta kalite gibi geldi. şimdi kafamız karıstı ya soylenen dogru değildi ki biz kac aydır kendımızı yedık iyi kalitedydi tutunamadı baska sıkıntılarmı var dıye. sımdı orta kalıte gbı dusununce brz daha rahatladık. bu kalıte işinden anlayanlar yorum yapabılırse cok sevınırım. öngörüşmeye gelmeden dosyaları hazırlamaya basladım, semra hoca ne dıyecek bılmıyorum. birde amh testını yenılemek istyrm memorıal dışında güvenılır baska bır laboratuvar varmı? semra hocanın önerdiği bir yer. yada öngörüşmeye gidince tekrar mı test verıyoruz onun sonucunu semra hocaya göstermek pek mumkun olmaz cok yogun dıye. önceden hazırlmak daha iyi sanırım bütün testleri
ben nedense en iyi 5aa ise bizimki 5cc vs dir gibi düşünmüştüm en iyinin bi altı diyince hiç 3bc olacagı aklıma gelmedi:) bizimde erkek kaynaklı oldgunu varsayıyoruz sperm kalıtesını arttırdık bakalım doğal yolla olurmu bilmem ama yeni deneyecgım tüp bebekten daha ümitliyim. belkı semra hoca başka bir yorum getirir durumumuza. eşim şuan hazır değil öngörüşme yapmak için ama ben çok istiyrm. amh testını yaptırıp karar verelım dedik rezerv alarm veriyorsa süreci hızlandıracagız. yoksa bir süre bekleyelım diyoruz psikolojık olarak tüp bebek negatifini tekrar yaşamaya hazır değiliz. eşim benden daha kötü psikolojıdeCanim bahcecide en kalitelisini 5 olarak degerlendiriyorlar. Ama 5 artik en en iyisi. Genelde 4 e iyi kalite diye bakiliyor o yuzden iyinin bi alti demislerdir. Ayrica bazen 4 bile tutmayip 2 falan tutuyormus. Benim ikinci denemem 2. Kaliteydi vasatti yani ama tuttu. Sonra kimyasal oldu. Bizim durumumuz erkek kaynakli oldugu icin sikintilarimiz daha farkli sanirim
bilgiler için çok sağol cnm bu skalada bakınca bizim embriyo orta kalıte duruyor sanırım. memoriala önceden gidip amh testi istiyebiliyormuyum doktora muayene olmadan direkt laboratuvar hizmeti alabiliyorsam kanı vereyım sonucu cıkınca görüşmeye gideyim.r rahim filmim 1.5 yıllık fln tekrar isterler mi bilmem.merhaba, kararın ve denemen hayırlı olsun inşallah bu kez bebeğine kavuşursun.
yumurta kalitesi hakkında çok bilgi sahibi değilim ama bize dereceleri söylenmişti. doğru olmayabilir yanıltmak da istemem ama 3bc orta ya da orta altı gibi geldi bana. benim bildiğim aa çok iyi kalite ba iyi kalite. hastanenin sayfasında 5. gün embriyoları için;
Skor Blastosist gelişim seviyesi
1 Kavitasyonun başlaması, blastosöl hacminin embriyo hacminin yarısından az olması
2 Blastosöl hacminin embriyo hacminin yarısından fazla olması
3 Blastosöl hacminin embriyo hacminin tamamını kaplaması
4 Blastosöl hacminin embriyo hacminden büyük olması, dış çeperin incelmesi
5 Dış çeperin kırılarak tomurcuklanmanın başlaması
6 Embriyonun dış çeperden tamamen ayrılması, tomurcuklanmanın tamamlanması
Skor Dış hücre kitlesi kalitesi
A Birbirine sıkıca bağlı birçok hücreden oluşan epitel yapı
B Daha gevşek bağlı birkaç hücreden oluşan epitel yapı
C Çok az ve büyük hücrelerden oluşan epitel yapı
Skor İç hücre kitlesi kalitesi
A Sıkı paket halinde çok hücre içermesi
B Gevşek ama birçok hücre içermesi
C Çok az sayıda hücre içermesi
bilgileri verilmiş.
amh'yi ben koşuyolu medicana'da yaptırmıştım yenilememi istemediler. sanırım 2 yıl önce 120 liraya yaptırmıştım. burada okuduğuma göre artık serma hanım memorial'da yapılmasını istiyormuş. fiyatı da aynı düzeydeymiş.
bir de ilk görüşmeye rahim filmini götürmeni tavsiye ederim. zaman kaybetmemiş olursun. rahim filmini de yeniden çektireceksen şişli ecomar'a yönlendiriyorlar. gerçi ben son filmini memorial'da çektirmiştim.
Cnm seni soracaktım bende şükürler olsun iyi haber aldık Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayida nasip etsinKızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
doktorum transfer yaparken banada göründüğü gibi kaliteli bir embrıyoysa hamıle kalırsın demişti. ama demekki bazı anoliler varmıski tutunmadı dedik. şuan sen cok şanslısın aslında bir sürü kaliteli embriyon var illa birileri saglıklı gelecek ve annesine tutunacak bence:) bnm rezervımde cok iyi değil dondurulmusum kalmadı ztn sıfırdan başlayacagız tedavıye. eşimde sperm testini yenileyecekti ozmn biz memorıalda sperm ve amh yaptıralım hiç düzen lab a gitmeyelim.Cnm Merhaba amh ve sperm testini memorial de yapılmasını istiyor semra hoca birkaç gün sonra sonuç çıkıyor ve seni arayıp bilgilendiriyorlar. Harf bazen önemli olmuyor benim embriyom 5AA di yane en kaliteli embriyo ama yine tutmadı. Ama hastaneden memmunum 10 dondurulmuş embriyom var onlarla yola devam edeceğim. Embriyolog un dediğine göre embriyolarimin hepsi 1. Kalite de ama nasipten öteye yol yok. Embriyoların kaliteli olması genetik olarak sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor genetik sıkıntı varsa embriyo tutunmuyor bu yüzden pgt ye gidecek embriyolarim.
hayırlı olsun cnm memorıaldakı ılk denemızmı? bizlere de umut oldunuz cok sevındım sizin adınıza saglıkla kucagınıza nasip olsunKızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
Bencede canım başka yerde yaptırma sonuç çıkınca seni doktirlardan birisi arayıp bilgilendiriyorlar. Önemli olan bu dunyaya sağlıklı çocuk getirmek, sağlıklı değilse tutunmaması en iyisi. Bir önceki görüşme yapın dutumunuza gore tedaviye başlarsınızdoktorum transfer yaparken banada göründüğü gibi kaliteli bir embrıyoysa hamıle kalırsın demişti. ama demekki bazı anoliler varmıski tutunmadı dedik. şuan sen cok şanslısın aslında bir sürü kaliteli embriyon var illa birileri saglıklı gelecek ve annesine tutunacak bence:) bnm rezervımde cok iyi değil dondurulmusum kalmadı ztn sıfırdan başlayacagız tedavıye. eşimde sperm testini yenileyecekti ozmn biz memorıalda sperm ve amh yaptıralım hiç düzen lab a gitmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?