Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
Bu gün 9. Günüm ve test günüm Beta hcg 281 Allahıma binlerce şükürler olsun Darısın hepinizin başına inşallah

Gozunuz aydin masallah digerleri memorialda degil miydi? Saglikla kucaginzia alin

Hayırlı olsun canım Allah tanamına erdirsin kucaginiza aldığınız günü de göresiniz inşallah

Gozunuz aydin insallah saglikla kucagina alirsin

ayyy çok sevindim ne güzel bir haber ne güzel umut oldun bizlere.. çok çok mutluyum senin için Rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına almak nasip olsun hemşerim.

allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun inşallah herkes böyle güzel haberler verir okurken heyecanlandım yaşarsam nasıl olur düşünemiyorum çok tebrikler

maşallah canım çok güzel haber bu. allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşllah

Hayırlı olsun canım benim yaaa . Çok çook sevindim adına . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı bizlerin başına

Gözün aydın Allah tamamına erdirsinn İnşallah

Cnm Merhaba amh ve sperm testini memorial de yapılmasını istiyor semra hoca birkaç gün sonra sonuç çıkıyor ve seni arayıp bilgilendiriyorlar. Harf bazen önemli olmuyor benim embriyom 5AA di yane en kaliteli embriyo ama yine tutmadı. Ama hastaneden memmunum 10 dondurulmuş embriyom var onlarla yola devam edeceğim. Embriyolog un dediğine göre embriyolarimin hepsi 1. Kalite de ama nasipten öteye yol yok. Embriyoların kaliteli olması genetik olarak sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor genetik sıkıntı varsa embriyo tutunmuyor bu yüzden pgt ye gidecek embriyolarim.

ben nedense en iyi 5aa ise bizimki 5cc vs dir gibi düşünmüştüm en iyinin bi altı diyince hiç 3bc olacagı aklıma gelmedi:) bizimde erkek kaynaklı oldgunu varsayıyoruz sperm kalıtesını arttırdık bakalım doğal yolla olurmu bilmem ama yeni deneyecgım tüp bebekten daha ümitliyim. belkı semra hoca başka bir yorum getirir durumumuza. eşim şuan hazır değil öngörüşme yapmak için ama ben çok istiyrm. amh testını yaptırıp karar verelım dedik rezerv alarm veriyorsa süreci hızlandıracagız. yoksa bir süre bekleyelım diyoruz psikolojık olarak tüp bebek negatifini tekrar yaşamaya hazır değiliz. eşim benden daha kötü psikolojıde

bilgiler için çok sağol cnm bu skalada bakınca bizim embriyo orta kalıte duruyor sanırım. memoriala önceden gidip amh testi istiyebiliyormuyum doktora muayene olmadan direkt laboratuvar hizmeti alabiliyorsam kanı vereyım sonucu cıkınca görüşmeye gideyim.r rahim filmim 1.5 yıllık fln tekrar isterler mi bilmem.

Cnm seni soracaktım bende şükürler olsun iyi haber aldık Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayida nasip etsin

doktorum transfer yaparken banada göründüğü gibi kaliteli bir embrıyoysa hamıle kalırsın demişti. ama demekki bazı anoliler varmıski tutunmadı dedik. şuan sen cok şanslısın aslında bir sürü kaliteli embriyon var illa birileri saglıklı gelecek ve annesine tutunacak bence:) bnm rezervımde cok iyi değil dondurulmusum kalmadı ztn sıfırdan başlayacagız tedavıye. eşimde sperm testini yenileyecekti ozmn biz memorıalda sperm ve amh yaptıralım hiç düzen lab a gitmeyelim.

hayırlı olsun cnm memorıaldakı ılk denemızmı? bizlere de umut oldunuz cok sevındım sizin adınıza saglıkla kucagınıza nasip olsun

Bencede canım başka yerde yaptırma sonuç çıkınca seni doktirlardan birisi arayıp bilgilendiriyorlar. Önemli olan bu dunyaya sağlıklı çocuk getirmek, sağlıklı değilse tutunmaması en iyisi. Bir önceki görüşme yapın dutumunuza gore tedaviye başlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…