Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende de ağrı yapıyordu, adım atmak istemiyordum kalçalarımdan bacaklarıma sanki demir ağırlık bağlamışlar gibi hareket ediyordum, merdiven çıkmaksa ölüm, beni bırakın kendinizi kurtarın siz çıkın diye espiri yapar olmuştum

ben gönül hanım ve emre beyi önerebilirim tedaviniz hayırlı olsun şimdiden.

Kizlar görüşmeden çıktım semra hanım ikinci denemeyi naturel siklus yapabiliriz dedi. Senin gibi çok embriyosu gelişen bir bayanın embriyosunu genetige yollasak yarısı genetik hatalı çıkabilir çünkü vücut 1 yumurta gelistirirken biz 15 yumurta geliştirdik haliyle bazılarının sağlıklı olmasını bekleme. Vücut onu kendisi elesin 1 deneme ile başarısızlık saymiyoruz en az 3 defa denemelisin ki biz basarisizliktan SÖZ EDELİM. Rahime çizik atmayida sordum bazı vakalarda tutunmayi artırıyor ama size gerek yok dedi. İstersen de yapabiliriz dedi. Coraaspirini sordum biz zaten kan pıhtılaşma için test yapiyoruz normal ciktiysa vücuda ilaç yuklemenin anlamı yok dedi. Eşinin değerleri korkunç iyi, senin rezerve nde çok çok iyi, embriyolar kaliteli, rahimde sıkıntı yok ama bunlara rağmen ilk denemede tutma ihtimali yarı yarıya sabırla bekleyeceksin dedi. Kardeşinin sonucu çıksın tekrar konuşuruz ona göre 2. Tedaviye başlarsın dedi. İşte bende durumlar böyle kızlar. Rabbim bu yolda hepimizin Yardımcısı olsun

Ne güzel şeyler söylemiş canım hem daha bu ilk denemen sıkma canını 2. Olur inşallah her şey yolunda eşinde sorun yok sende yok rahimde yok olacak inşallah sadcee zamanını bekliyo. Sende sabır ve dua ile bekle sonu çok iyi olacak Allahın izniyle

cnaım ben ilk randevumda 6,30da çıkmıştım hastaneden herkes oradaydı
Cook sağol canım cevabın icin. Benim de baya morelim bozuldu histeroskopi olucakdım gecen ay ama tatile denk geldi semra hanım yokdu 2 gün önce adet oldum aradım bu seferde seminarı varmış yani bu ay da belki olamıycam hala aramadılar

Canımm inan cok sevindim senin adına :) bak cok güzel şeyler söylemiş ve gercekten de öyle ilk denemede başarı oranı 50% inşAllah birdahaki sefere kavuşursun bebeğine

Benim anlamadığım yarısı genetik hatalı çıkar diye yorum yapıyorsa 2.transferde neye göre seçeceklwr hatasız embriyoyu? Pgt yapılmasın dedi bu durumda doğru mu anladım. Ya da pgt de hasarlı olan kromozomlar için fazla ya fa eksik değilse aslında yok yere mi embriyoyu ziyan ediyoruz. Kafam allak bullak oldu.
Benim ilk tedavideki pgt sonucumu gören perinatalog yani ikizlere hamileyken g it tiğim, diğer iki embriodan biri de aslında kalabilirmiş o kadar da kritik bi bozukluk değilmiş demişti. Şimdi onu da hatırlayınca iyice karıştım :) sen illa ki sormuşsundur nasıl bi yorum yapıyorlar

Benimkini de iptal ettiler bu ay seminerden dolayı salı günü olmuştum adet. Bi daha ki ay artık hayırlısı diyelim .

Hayırlısı olsun arkadaşım üzülme vardır Allahın bir bildiği üzme kendini sen bu süreçte anneliğe hazırlan psikolojik olarak da biyolojik olarak da son 1 ayın gibi düşün :)))

Hayırlısı olsun arkadaşım üzülme vardır Allahın bir bildiği üzme kendini sen bu süreçte anneliğe hazırlan psikolojik olarak da biyolojik olarak da son 1 ayın gibi düşün :)))
İnan cok sabırlı biriyim ama bu ay amaliyat olsaydım önümüzdeki ay donmuşlarımı transfer ediceklerdi ve iki ay sonra evleneli 6 sene olucak

Benimkini de iptal ettiler bu ay seminerden dolayı salı günü olmuştum adet. Bi daha ki ay artık hayırlısı diyelim .
Seni ne zaman aradılar iptal olduğunu söylediler? Bende carşamba adet oldum bugün arayıb bilgi vericeklerdi hala aramadılar

Cnm bana semra hoca kibrista yapılan bir araştırmadan örnek verdi. Orda Üniversite okuyan genç bayanlar yumurta bağışı yaptığında en iyisini seçmek için genetige yolladiklarinda yarısı genetik hasarlı geliyor bu kişide taşıyıcı olduğu anlamına gelmiyor sadece çok yumurta geliştigi için haliyle hepsi normal cikmayabiliyor. Benim düşük oykum yada kimyasal yok yane hiç gebe kalamadım bende ki sorun büyük ihtimalle döllenme yane vücutta dollenmeyi etkileyen bir durum var ama onu cozebilmis değiliz dedi zaten lab ortamında döllendi bundan sonrası birkaç defa deneme olmazsa genetige yollanir dedi. Düşük oykum olmamasından dolayi pgt şimdilik onermedi anlayacağın.

Salı aradım perşembe sabah ı geri döndüler. Ama ben çarşamba akşamı tekrar aramıştım
Valla bende carşamba aradım haber verdim perşembe tekrar sordum cuma günü arıycaz dediler bugün yine aradım belki yarın arıycaklarmış hala bakılmamış dosyama cok sinir oldum
Anlayabiliyorum ne hissettiğini. Çocukların burçları değişip duruyor :)
aynen öyle canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…