Valla bende carşamba aradım haber verdim perşembe tekrar sordum cuma günü arıycaz dediler bugün yine aradım belki yarın arıycaklarmış hala bakılmamış dosyamacok sinir oldum
aynen öyle canım :)
canım ne kadar olmayacakmış semra hanım bilgin var mı?Benimkini de iptal ettiler bu ay seminerden dolayı salı günü olmuştum adet. Bi daha ki ay artık hayırlısı diyelim .
Anladım canım, o zaman inşallah t est sonucu çıkınca kardeşinin başlayacaksın tedaviye. O ne kadar sürede çıkacak? Benim de 4 aydır beklediğim genetik pıhtılaşma sonucum çıkmış bugün mesaj geldi, gidip bir gün alacağım inşallah hastaneden.Cnm bana semra hoca kibrista yapılan bir araştırmadan örnek verdi. Orda Üniversite okuyan genç bayanlar yumurta bağışı yaptığında en iyisini seçmek için genetige yolladiklarinda yarısı genetik hasarlı geliyor bu kişide taşıyıcı olduğu anlamına gelmiyor sadece çok yumurta geliştigi için haliyle hepsi normal cikmayabiliyor. Benim düşük oykum yada kimyasal yok yane hiç gebe kalamadım bende ki sorun büyük ihtimalle döllenme yane vücutta dollenmeyi etkileyen bir durum var ama onu cozebilmis değiliz dedi zaten lab ortamında döllendi bundan sonrası birkaç defa deneme olmazsa genetige yollanir dedi. Düşük oykum olmamasından dolayi pgt şimdilik onermedi anlayacağın.
Amin canım hepimizden güzel haber alırız inşallahİlk kullandığımda beni de fena çarpmıştı aynen sende olduğu gibi. Ama daha sonra bünye alıştı sanırım sonraki günlerde ve diğer transferde opudan sonraki kullandığımda falan o kadar kötü yapmadı. İnşallah sana da ilk olduğu içindir sonra düzelir. Son 5e girdin demek hayırlısı ile güzel haberlerini alalım senin de inşallah
canım ne kadar olmayacakmış semra hanım bilgin var mı?
CANIM haftaya yok mu yaniTatlım net bir bilgim yok sormayı unuttum ama hemşire hanım 1 hafta dedi sanırım laf arasında emin değilim malesef.
CANIM haftaya yok mu yani
Canım ben geçen hafta randevu için aramıştım. Bana bu hafta için yoğunluktan önümüzdeki hafta içind semra hanım seminerde olacağından randevu vermediler. Yani önümüzdeki hafta semra hanım yok.CANIM haftaya yok mu yani
Transferin var di dimi canım ama üzgünüm sanırım yok
hayırlısı olsun ne diyeyim . Bu arada işler yolunda gitmiyor gibi burdan kimseye tüp bebek yapacağımı söylemedik . Eşimin babası başka ilde oturuyor ve yatıya gelecekmiş transferin 4.gününe denk geliyor ne yapacağım ben ya
Evet kalacak ya ne zaman gizli bir şey yapmak istesek bi misafir geliyor Opudan döndükten sonrada gelmişlerdi . Yani denk mi getiriyorlar.Allah mi sınıyor bilemedimKalacak mıs da bide uzun mu kalır. bahane bulamazmisiniz canım
Maşallah çok sevindim. Hayirlisiyla güzel bir hamilelik gecirisin insallah. Değerin cok iyi Bu gecenin hürmetine Allah insallah bizlere nasip eder. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua et.Kızlar bilenler bilir 1. Tüp bebekte hiç yumurta toplanamadı, 2. Tüp bebekte embriyoların 2. Gün gelişimi durdu ve 3 aşılama tedavisi 3,5 yıldır yaptırmadığımız test kalmadı. 3. Tüp bebek 2 ay önce Memorialde oldu bu ay transfer oldum.
Bu gün 9. Günüm ve test günüm Beta hcg 281 Allahıma binlerce şükürler olsunDarısın hepinizin başına inşallah
Canim sonuçlar 1 ay sonra çıkacak ben en erken Kasım gibi basliyabilirm. Sen ne zaman baslicaksinAnladım canım, o zaman inşallah t est sonucu çıkınca kardeşinin başlayacaksın tedaviye. O ne kadar sürede çıkacak? Benim de 4 aydır beklediğim genetik pıhtılaşma sonucum çıkmış bugün mesaj geldi, gidip bir gün alacağım inşallah hastaneden.
Aynı vakitlere denk gelebiliriz senle inşallah
Cnm gerekirse söyleyin anlayışla karşılar yada eğitime falan gidiyoruz deyinhayırlısı olsun ne diyeyim . Bu arada işler yolunda gitmiyor gibi burdan kimseye tüp bebek yapacağımı söylemedik . Eşimin babası başka ilde oturuyor ve yatıya gelecekmiş transferin 4.gününe denk geliyor ne yapacağım ben ya
CANIM normalde tam transfere gideceğimiz gün gelecekmiş pazartesi eşimde bu hafta eğitime gidiyoruz deyince oda transferimin 4.gününe denk geliyor cumartesi günü . O gün geleceğim demiş . Söyleyemeyiz kimse durumu bilmiyor bi size yazıyorum . Demoralize oldumCnm gerekirse söyleyin anlayışla karşılar yada eğitime falan gidiyoruz deyin
Moralini bozmamaya çalış bu süreçte çok önemli. Hasta olduğunu söylersiniz o günlerde ki yalan sayılmaz isterse gelsin gelirse de sen yine hasta olduğun için eşin ilgilenir daha çok. Zaten günlük yaşantına devam edebilirsin biraz hareketlerini yavaşlatarak öyle olduğu için bişey olmaz inşallah. Bu kadar rahat teklifsiz gelip gittigine göre misafir muamelesi de beklemeyecektir. Kendini fazla yormadan ağır kaldırmadan ufak tefek şeylerı yapmana sakınca olmaz. Eşin yardımcı olur. Böyle düşün moralini düşürme. Normal hamile kalanlar hamile olduklarını öğrenene kadarki süreçte neler yapıyorlar onları düşün. İnşallah iyi olacak. Belki duasını alacaksın o vesile olacak.CANIM normalde tam transfere gideceğimiz gün gelecekmiş pazartesi eşimde bu hafta eğitime gidiyoruz deyince oda transferimin 4.gününe denk geliyor cumartesi günü . O gün geleceğim demiş . Söyleyemeyiz kimse durumu bilmiyor bi size yazıyorum . Demoralize oldum
Sağol canım. Uzakta oturuyorlar arada geliyorlar . Dediğin gibi yapacak bir şey yok. Yaşlı sonuçta hürmet bekliyor.Yemek yapmak zorunda kalacağım galiba o engel olur mu sence ?Moralini bozmamaya çalış bu süreçte çok önemli. Hasta olduğunu söylersiniz o günlerde ki yalan sayılmaz isterse gelsin gelirse de sen yine hasta olduğun için eşin ilgilenir daha çok. Zaten günlük yaşantına devam edebilirsin biraz hareketlerini yavaşlatarak öyle olduğu için bişey olmaz inşallah. Bu kadar rahat teklifsiz gelip gittigine göre misafir muamelesi de beklemeyecektir. Kendini fazla yormadan ağır kaldırmadan ufak tefek şeylerı yapmana sakınca olmaz. Eşin yardımcı olur. Böyle düşün moralini düşürme. Normal hamile kalanlar hamile olduklarını öğrenene kadarki süreçte neler yapıyorlar onları düşün. İnşallah iyi olacak. Belki duasını alacaksın o vesile olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?