Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Valla bende carşamba aradım haber verdim perşembe tekrar sordum cuma günü arıycaz dediler bugün yine aradım belki yarın arıycaklarmış hala bakılmamış dosyama cok sinir oldum

aynen öyle canım :)

Hemen hemen aynı zamana denk gelmiş ikimizin de o yüzden sizinki de iptal edilebilir diye düşünüyorum. Ama yine de semra hanımın dönüşüne bağlı bir konu .

Anladım canım, o zaman inşallah t est sonucu çıkınca kardeşinin başlayacaksın tedaviye. O ne kadar sürede çıkacak? Benim de 4 aydır beklediğim genetik pıhtılaşma sonucum çıkmış bugün mesaj geldi, gidip bir gün alacağım inşallah hastaneden.
Aynı vakitlere denk gelebiliriz senle inşallah

Amin canım hepimizden güzel haber alırız inşallah

Arkadaşlar Memorial geçen hafta anket göndermişti memnunmusunuz diye bende ona şehir dışından gelen hastaların randevularını gönderdikleri testlerin geri dönüşlerinin daha hızlı olması gerektiğini yazdım hatta sadece bu işleri ayarlayabilecek ayrı bir personelin olmasının daha iyi olabileceğini yazdım onlarda saolsunlar geri dönüş yapıp teşekkür ettiler sizden ricam bu tip anketlere yaşadığınız sıkıntıları yazın en azından bizden sonrakiler daha az sıkıntı yaşar arayacaklarmı aradılarmı diye stres olmayız

Kalacak mıs da bide uzun mu kalır. bahane bulamazmisiniz canım

Maşallah çok sevindim. Hayirlisiyla güzel bir hamilelik gecirisin insallah. Değerin cok iyi Bu gecenin hürmetine Allah insallah bizlere nasip eder. Hamilenin duası kabul olurmuş bizede dua et.

Canim sonuçlar 1 ay sonra çıkacak ben en erken Kasım gibi basliyabilirm. Sen ne zaman baslicaksin

Cnm gerekirse söyleyin anlayışla karşılar yada eğitime falan gidiyoruz deyin

Cnm gerekirse söyleyin anlayışla karşılar yada eğitime falan gidiyoruz deyin
CANIM normalde tam transfere gideceğimiz gün gelecekmiş pazartesi eşimde bu hafta eğitime gidiyoruz deyince oda transferimin 4.gününe denk geliyor cumartesi günü . O gün geleceğim demiş . Söyleyemeyiz kimse durumu bilmiyor bi size yazıyorum . Demoralize oldum

Moralini bozmamaya çalış bu süreçte çok önemli. Hasta olduğunu söylersiniz o günlerde ki yalan sayılmaz isterse gelsin gelirse de sen yine hasta olduğun için eşin ilgilenir daha çok. Zaten günlük yaşantına devam edebilirsin biraz hareketlerini yavaşlatarak öyle olduğu için bişey olmaz inşallah. Bu kadar rahat teklifsiz gelip gittigine göre misafir muamelesi de beklemeyecektir. Kendini fazla yormadan ağır kaldırmadan ufak tefek şeylerı yapmana sakınca olmaz. Eşin yardımcı olur. Böyle düşün moralini düşürme. Normal hamile kalanlar hamile olduklarını öğrenene kadarki süreçte neler yapıyorlar onları düşün. İnşallah iyi olacak. Belki duasını alacaksın o vesile olacak.

Yarın İstanbul'a uçuyoruz adet dönemindenmi bilmem tedavi stresimi acayip gergin ve duygusalım ayın birinde adet olmam gerek resmen delirdim hiç olmazdı hayra çıksın

Sağol canım. Uzakta oturuyorlar arada geliyorlar . Dediğin gibi yapacak bir şey yok. Yaşlı sonuçta hürmet bekliyor.Yemek yapmak zorunda kalacağım galiba o engel olur mu sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…