Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağol canım. Uzakta oturuyorlar arada geliyorlar . Dediğin gibi yapacak bir şey yok. Yaşlı sonuçta hürmet bekliyor.Yemek yapmak zorunda kalacağım galiba o engel olur mu sence ?

Olmaz tatlım Allahın izniyle çok ayakta durmamaya çalış sen yine . Çalışmaya ve normal hayatınıza devam edin diyor Dr lar. Yükseğe uzanma ağır kaldırma çok ayakta durma yine de Rabbim nasip ettiyse hicbiseycik olmaz sen motivasyonunu düşürme.

Sağol canım. Uzakta oturuyorlar arada geliyorlar . Dediğin gibi yapacak bir şey yok. Yaşlı sonuçta hürmet bekliyor.Yemek yapmak zorunda kalacağım galiba o engel olur mu sence ?
Defrent çok güzel yazmış bana birşey bırakmamış pozitif düşün duasını almaya bak. Olanda hayır vardır. Benimkiler üst katta oturuyorlar ve hiç bir şeyden haberleri yok. Öyle ters zamanlara öyle şeyler denk geldi ki anlatmakla bitmez. Eşim dengeyi iyi sağlıyor ama genel olarak da yoksa zor. Hamile olduğumdan da düşürdüğüm gün haberleri oldu evde misafir varken acile gitmek zorunda kalinca akşam vakti. Onda da vardır hayır dedik işte. Sus payı oldu çevreye. Onun için hiç canını sıkma. İyi olur inşallah

Çok sagolun kızlar . Rabbim nasibini verdiyse mutlaka gelecektir bu dünyaya benim yaptığım kuruntu işte haklısınız elimden geleni yapacağım gerisi Allah a kalmış .

Merhaba arkadaşlar ben melih aygün bey hakkında bilgisi olan varmı ben direk onda tedavi olmayı düşünüyorum dün 3.cü negatifimi aldım 2 tane genetikten temiz gelen dondurulmuşlarım var direk onun hastası olan varmı

Merhaba. Melih bey hasta bakmıyor merkezde sadece opu işlemi yapıyor diğer muayene ve işlemleri diğer doktorlar takip ediyor. Yani direk onun hastası olmanız mümkün değil.

Merhaba. Melih bey hasta bakmıyor merkezde sadece opu işlemi yapıyor diğer muayene ve işlemleri diğer doktorlar takip ediyor. Yani direk onun hastası olmanız mümkün değil.

yok canım aslında bakıyor çok yakın bir arkadaşım sadece ona tedavi oldu. daha önceden gittiği doktoru melih bey'e yönlendirmiş. belki hastaneden almadı randevuyu doğrudan melih bey'den aldı ya da muayenehanesine gitti o kadarını bilmiyorum ama tüm sürecini melih bey takip etti ondan eminim.

Çok yakın bir akrabam ona yapmış o tavsiye etti orda diye o yüzden bir sormak istedim nasıl bir doktor diye inşallah iyi dir çünkü bu 4.cü denemem olacak

Çok yakın bir akrabam ona yapmış o tavsiye etti orda diye o yüzden bir sormak istedim nasıl bir doktor diye inşallah iyi dir çünkü bu 4.cü denemem olacak

benim arkadaşım da çok memnundu ilk denemesinde ikizlerine kavuştu çok şükür. ama dediğim gibi belki memorial'a gitmeden doğrudan muayenehanesine gitmiştir. istersen önce muayenehanesini ara bilgi al canım. fulya'da olması lazım muayenehanesi.

İlk defa duyuyorum. İlk görüşmemde koni olmuştu opuları Melih bey yapıyor hasta bakmıyor sadece opu yapıyor onun için çok tecrübeli diye. Demekki istisnai durumlar varmış. Burda da böyle birşey yazan hiç olmamıştı. Hadi hayırlısı

Evet kalacak ya ne zaman gizli bir şey yapmak istesek bi misafir geliyor Opudan döndükten sonrada gelmişlerdi . Yani denk mi getiriyorlar.Allah mi sınıyor bilemedim çok üzgünüm
Canım hani bende transferden önce moralim bozuktu ya eşimin ailesi geldi hemde tüp bebek tedavisinde olduğumu bildikleri halde biz İstanbula gitmeden 2 gün önce döndüler evlerine ben eşime çok kızmıştım ama çok şükür İstanbuldan hayırlı sonuçla döndüm. Sende sıkıntı yapma belim tutuldu de doktor 3-4 yatmamı söyledi de anlamazlar birşey

Evet canım hatırlıyorum.eşim ben hallederim üzülme sana yemek yaptirmayacagim dedi :) dinlenirsin dedi içimi rahatlattı . Böyle düşündüğünü bilmiyordum onun çünkü hep normal hamilelwrden farkın olmayacak abartma diyordu . Düşünceleri mi değişti ne anlamadım :) bu arada otelde yemek işini nasıl halletiniz?

Eşim dışardan aldı geldi oda da yedik

Canım, test günüm yarın... çok umutlu değil gibiyim, birşey hissetmiyorum... Herşeyin hayırlısı bakalım. Yazacağım sana yarın sonucumu
CANIM niye umutlu değilim diyorsun . Herkesin belirtisi olmuyor ki . Senin için aklıma geldikçe dua ettim . Inşallah bebis ordA bi yerde oturuyordur :)

CANIM niye umutlu değilim diyorsun . Herkesin belirtisi olmuyor ki . Senin için aklıma geldikçe dua ettim . Inşallah bebis ordA bi yerde oturuyordur :)
İnşallah canım benim, Allah razı olsun senden de Dua eden herkesten de... Ne bileyim, bu transfer zor geçti bana. Hayatımda böbrek ağrısı bilmeyen ben, 3 gece önce şiddetli böbrek ağrısı ile acile gittim. Meğer kum döküyormuşum. Her gün başka bir yerim ağrıdı. Gülüyorum aklıma geldikçe Hayırlısı bakalım, korkuyorum test yapmaya da yarın bir cesaret gidip kan vereceğim

CANIM ben kadınlar kulübünde bi sayfada görmüştüm belki bu sayfanın başlarında biriydi kum dokmustu berbat geçmişti transferden sonra başına gelmeyen kalmamıştı.ama bebeği onu bırakmamıştı ... inşallah senin de öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…