- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
Canımmm, inşallah öyledirCANIM ben kadınlar kulübünde bi sayfada görmüştüm belki bu sayfanın başlarında biriydi kum dokmustu berbat geçmişti transferden sonra başına gelmeyen kalmamıştı.ama bebeği onu bırakmamıştı ... inşallah senin de öyledir :)
CANIM ben ovulasyon testiyle yumurtlamami takip etmiştim Adetimi ona göre biliyordum .3 gün önce İstanbul geldik.keşke öyle yapsaydın sende . Yürüyüş yapabilirsin.yani bazı şeyler getirir ama tedaviye başlayacaksın iyi olmaz belki . Ilişkiye girmek de benim adetimi erken getiriyorKizlar bugun 32.gunum ve ben hala adet olamadim.olsam tedaviye basliycaz p.tesi geldik istanbula bosubosuna burda bekliyoruz cok daraldi icim hava degisikligide etkilemistir heralde ben mardinden 34 dereceyle geldim buraya indigimizde 24 derece ve hafif yagmur vardi.yarinda olmazsam ne yapayim bana bi akil verin gelmesi icin yapabilecegim biseyler varmi?
Canim adetim 28 gunde bir olurdu ona gore ucak biletlerini onceden ayarlamistik.ama buay gecikti baya gerildim.inan geldigimden beri istanbulu surekli gezdik okadar cok yurudumki ve her gun sicak dusa girdim getirsin diye ama gelmedi.CANIM ben ovulasyon testiyle yumurtlamami takip etmiştim Adetimi ona göre biliyordum .3 gün önce İstanbul geldik.keşke öyle yapsaydın sende . Yürüyüş yapabilirsin.yani bazı şeyler getirir ama tedaviye başlayacaksın iyi olmaz belki . Ilişkiye girmek de benim adetimi erken getiriyor
Ilişkiyi dene canım bende etkili oluyor . Adet söktürücü bitkiler var ama iyi olmaz belki tedavi oncesiCanim adetim 28 gunde bir olurdu ona gore ucak biletlerini onceden ayarlamistik.ama buay gecikti baya gerildim.inan geldigimden beri istanbulu surekli gezdik okadar cok yurudumki ve her gun sicak dusa girdim getirsin diye ama gelmedi.
Kizlar bugun 32.gunum ve ben hala adet olamadim.olsam tedaviye basliycaz p.tesi geldik istanbula bosubosuna burda bekliyoruz cok daraldi icim hava degisikligide etkilemistir heralde ben mardinden 34 dereceyle geldim buraya indigimizde 24 derece ve hafif yagmur vardi.yarinda olmazsam ne yapayim bana bi akil verin gelmesi icin yapabilecegim biseyler varmi?
Kızlar doktorunuz erteliyorsa bilin ki çok şanslısınız.. benim doktorum sorun görse dahi transferleri yapmıştı.. birinde polip gördü, diğerinde bayram tatiline denk geliyordu trqnsfer gününü uzattı.. belki zatrn tutamayacağı vardı ama ben hep ozensizliktrn, plansizliktan ve paragözlülükten diye düşündüm
aynı dert bendede var bugün adet olmam gerekiyordu bişey yok hala istanbula dışardan geldik hiç şaşmayan adet tedavi zamanı sıtrestenmi heyecandanmı anlamadım gelmedi ovulasyon testini hiç bilmiyordum şimdi adet bekliyoruz oteldeCanim adetim 28 gunde bir olurdu ona gore ucak biletlerini onceden ayarlamistik.ama buay gecikti baya gerildim.inan geldigimden beri istanbulu surekli gezdik okadar cok yurudumki ve her gun sicak dusa girdim getirsin diye ama gelmedi.
aynı dert bendede var bugün adet olmam gerekiyordu bişey yok hala istanbula dışardan geldik hiç şaşmayan adet tedavi zamanı sıtrestenmi heyecandanmı anlamadım gelmedi ovulasyon testini hiç bilmiyordum şimdi adet bekliyoruz oteldeCanim adetim 28 gunde bir olurdu ona gore ucak biletlerini onceden ayarlamistik.ama buay gecikti baya gerildim.inan geldigimden beri istanbulu surekli gezdik okadar cok yurudumki ve her gun sicak dusa girdim getirsin diye ama gelmedi.
Canım kan verdin mi?İnşallah arkadaşlar inşallah
Canım muaynanesi erasmus demi değişmesibenim arkadaşım da çok memnundu ilk denemesinde ikizlerine kavuştu çok şükür. ama dediğim gibi belki memorial'a gitmeden doğrudan muayenehanesine gitmiştir. istersen önce muayenehanesini ara bilgi al canım. fulya'da olması lazım muayenehanesi.
Canım, daha kan vermedim... şimdi gidiyorum, sonuç çıkınca paylaşacağım sizinle. İnşallah güzel haberler vermek nasip olurCanım kan verdin mi?
Duayla bekliyoruz inşallahCanım, daha kan vermedim... şimdi gidiyorum, sonuç çıkınca paylaşacağım sizinle. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur
Canm hic sanmiyorum gecen ay yumurtlama doneminde sanadece 1 kere iliski oldu.aylardir surekli duzenli deneriz hamile kalamadim bu ay olacagini snmiyorum hava degisikligi etkiledi sanirim ama yarinda olmazsam artik bi test yaparimcanım hamilesindir belki yarın test yapsana.
hiç olmaz deme bir arkadaşımın öyle oldu tedavi için adetini beklerken geciikti çok ısrar ettim test yaptı hamileymiş meğer.
CANIM geri gelmesi normal dedi hemşire ama ben hiç uzanmiyorum jelden sonra hemen kalkıp 15dk yürüyorum.ben dede o ses çıkıyor normal o . Nasıl gidiyor transfer sonrası ? Senin transferi kim yaptı?Crinone jelle basim dertte bu nasil bir jel ya anlamadim sabah kullandiktan 2_3 saat sonra gun icinde fos diye geri geliyor bi bakiyorum su gibi geliyor bi bakiyorum tortu halinde gunluk pedim surekli islaniyor sik sik degistiriyorum anlamadim oysa biraz uzandiktan sonra harekette ediyorum benmi dogru kullanamiyorum zaten sikarkende genelde hava varmis gibi ses cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?