Transferimi emre bey yapti cok memnun kaldim dun biraz halsizdim karnimda agri vardi bugun daha iyim ara ara batmalar oluyor bu taraflar yagmurlu soguk biraz usuttum onun etkiside olabililirCANIM geri gelmesi normal dedi hemşire ama ben hiç uzanmiyorum jelden sonra hemen kalkıp 15dk yürüyorum.ben dede o ses çıkıyor normal o . Nasıl gidiyor transfer sonrası ? Senin transferi kim yaptı?
Cnm ne yaptın ciktimi sonuç hadi güzel haber ver bizeCanım, daha kan vermedim... şimdi gidiyorum, sonuç çıkınca paylaşacağım sizinle. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur
CANIM usutmemeye dikkat et ayaklarını sıcak Tut . Sende jelden sonra hemen kalk yürü 15dk daha iyi olurTransferimi emre bey yapti cok memnun kaldim dun biraz halsizdim karnimda agri vardi bugun daha iyim ara ara batmalar oluyor bu taraflar yagmurlu soguk biraz usuttum onun etkiside olabililir
Kızlar, kendime gelemedim uzunca bir süreThelittleprince sonuç çıktı mi ? Inşallah pozitif yazarsın ...
Ben kabukeuz yiyordumKızlar transfer sonrası kabak çekirdeği kabuklu mu kabuksuz mu yeniyor ?
Canım, çok üzücü tahmin edebiliyoruz hepimiz iyi kötü bir şeyler yaşadık. Hiçbir şey yapmayasın geliyordur şimdi, bir süre düşünmek bile istemezsinKızlar, kendime gelemedim uzunca bir süreçok üzgünüm ikinci deneme de negatif... değer 0.1 geçen transfer sonucu da böyleydi. Embriyolar 5Aa ilki bu da birinci kaliteydi, ona rağmen hiç tutunma gerçekleşmedi
Bu kez umutluydumİyi haber vermeyi çok isterdim
Ya ciddi misinKızlar, kendime gelemedim uzunca bir süreçok üzgünüm ikinci deneme de negatif... değer 0.1 geçen transfer sonucu da böyleydi. Embriyolar 5Aa ilki bu da birinci kaliteydi, ona rağmen hiç tutunma gerçekleşmedi
Cnm seni çok iyi anlıyorum Rabbim sabır versin. Dün eşimle konuştuk genetik test, rahim cizdirme hepsini yaptirip 2. Transferi öyle yaptırmaya karar verdik. Semra Hanım şimdilik gerek yok dedi ama buna rağmen yaptiracagiZ. Daha dondurulmusun varmı? Birde sorun nedir?Kızlar, kendime gelemedim uzunca bir süreçok üzgünüm ikinci deneme de negatif... değer 0.1 geçen transfer sonucu da böyleydi. Embriyolar 5Aa ilki bu da birinci kaliteydi, ona rağmen hiç tutunma gerçekleşmedi
Ne desek boş gelir sana şimdiKızlar, kendime gelemedim uzunca bir süreçok üzgünüm ikinci deneme de negatif... değer 0.1 geçen transfer sonucu da böyleydi. Embriyolar 5Aa ilki bu da birinci kaliteydi, ona rağmen hiç tutunma gerçekleşmedi
Kızlar histeroskopi ücreti ne kadar?
Çok iyi olmuş canım .. gerek yok dense de çok acıyor insan yüreği onlar doktor alışmışlar soğuk kanlilar . Her şey arastirilsinCnm seni çok iyi anlıyorum Rabbim sabır versin. Dün eşimle konuştuk genetik test, rahim cizdirme hepsini yaptirip 2. Transferi öyle yaptırmaya karar verdik. Semra Hanım şimdilik gerek yok dedi ama buna rağmen yaptiracagiZ. Daha dondurulmusun varmı? Birde sorun nedir?
CANIM akapunktur da çok iyi geliyormuş . Denemeyi düşünür musun bilmiyorum ama tüp negatif olup deniyip pozitif sonuç alanlar varKizlar bu ay BİRKEZ şifalı sulara ve saunaya girdim beni inanılmaz derecede rahatlattı. Salı günü tekrar gidecem. Stresimi bu şekilde atıyorum bana çok iyi geldi hamile kalamasam bile gerginligim azaldı. Üstelik sacima ve cildime çok iyi geldi Termal su tavsiye ederim
Cnm biliyorsun geçen sene histeriskopi oldum semra hanım gereksiz yere histeriskopi olmuşun hiçbir sıkıntı yok. Ben hastalarima gereksiz yere histeriskopi tavsiye etmiyorum. Ama çok istersen yapılabilir dedi. Bu tavrı bir bakıma hoşuma gidiyor gerekli olan işlemleri yapmak istiyor.Çok iyi olmuş canım .. gerek yok dense de çok acıyor insan yüreği onlar doktor alışmışlar soğuk kanlilar . Her şey arastirilsin
Evet canım ben en baştan istedim gerek yok eğer çok iyi embriyolara rağmen tutunma olmazsa bi bakarız sorun var mı diye ama şimdilik sana histeroskopi yapmam dedi.Semra hoca çok iyi biliyorum ama işte biz sabirsizizCnm biliyorsun geçen sene histeriskopi oldum semra hanım gereksiz yere histeriskopi olmuşun hiçbir sıkıntı yok. Ben hastalarima gereksiz yere histeriskopi tavsiye etmiyorum. Ama çok istersen yapılabilir dedi. Bu tavrı bir bakıma hoşuma gidiyor gerekli olan işlemleri yapmak istiyor.
Ewt cnm duydum onuda şifanin nerden geleceği belli olmaz denemek lazım. Aslında bir bakıma tüp bebeği denemeden bunu mu deneseydim dedim ama iş işten geçti tabi. Birkaç ay deneyeceğim bu şekildeCANIM akapunktur da çok iyi geliyormuş . Denemeyi düşünür musun bilmiyorum ama tüp negatif olup deniyip pozitif sonuç alanlar var
Cnm mustafa hoca bana hersey çok iyi 4 ay içerisinde hamile kalırsın dedi ama 1 sene geçti olmadı demek ki bana yapılan işlem gerçekten gereksizmişEvet canım ben en baştan istedim gerek yok eğer çok iyi embriyolara rağmen tutunma olmazsa bi bakarız sorun var mı diye ama şimdilik sana histeroskopi yapmam dedi.Semra hoca çok iyi biliyorum ama işte biz sabirsiziz
CANIM you tu be dan tüp bebek sürecini paylaşanlar var bazıları üç ay akapunkturdan sonra tüp bebek yapmış ve tutmuş . Kan akışını düzenleyip hücre stresini azaltıyor. Burda bi bayan söyledi bana akapunktur yapalım diye ben hiç inanmamıştım ama orda uzman birileriyle gorusebilirsinEwt cnm duydum onuda şifanin nerden geleceği belli olmaz denemek lazım. Aslında bir bakıma tüp bebeği denemeden bunu mu deneseydim dedim ama iş işten geçti tabi. Birkaç ay deneyeceğim bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?