Evet Mustafa hocadan bu yüzden soğudum ya . Herkese histeroskopi yapıyor.senin içerde biseyler oluyor ama ne bilmiyorum.her şeyin maşallah çok iyi .olacak canım mutlaka senin anne olacağına inanıyorum...Cnm mustafa hoca bana hersey çok iyi 4 ay içerisinde hamile kalırsın dedi ama 1 sene geçti olmadı demek ki bana yapılan işlem gerçekten gereksizmiş
Cnm benim gibi sebebsiz infertilite bu tür yöntemler fayda verebilir belki stresten tutunma olmuyordur. Bu arada çok sık hamile haberi duymaya başladım cevremden. Dün kuzenim eşi aradı onlarda 1 senedir istiyorlar ama olmadı bu ay aşılama yaptılar ve tuttu. Bana güya akıl veriyor aşılama yaptır ben aşılama ile hamile kaldım diye. İçimden kizdim sanki biz bilmiyoruz. He he denerim ama bu aralar hicbirsey yapasim yok dedimCANIM you tu be dan tüp bebek sürecini paylaşanlar var bazıları üç ay akapunkturdan sonra tüp bebek yapmış ve tutmuş . Kan akışını düzenleyip hücre stresini azaltıyor. Burda bi bayan söyledi bana akapunktur yapalım diye ben hiç inanmamıştım ama orda uzman birileriyle gorusebilirsin
İnş cnm belkide zamanı değil. İnş tez zamanda Rabbim ikimizde nasip etsinEvet Mustafa hocadan bu yüzden soğudum ya . Herkese histeroskopi yapıyor.senin içerde biseyler oluyor ama ne bilmiyorum.her şeyin maşallah çok iyi .olacak canım mutlaka senin anne olacağına inanıyorum...
Amin canım yarın sabah uçakla İstanbul a gidiyoruz salı da transfer var . Bugün bi arada tutmaz diye ağladım sonra kendime geldim istanbulda olsam gel gitler zor olmazdı . Böyle uzaktan çok zor oluyor inşallah pozitif olur...İnş cnm belkide zamanı değil. İnş tez zamanda Rabbim ikimizde nasip etsin
Cnm lütfen pozitif düşün zor biliyirum amabiz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi Rabbimin takdiri daha yolun basindayiz bu yol zor bir yol önümüze engeller çıkabilir ama yılmak yok bak R rune de hamile kaldı sıra yavaş yavaş bize geliyorAmin canım yarın sabah uçakla İstanbul a gidiyoruz salı da transfer var . Bugün bi arada tutmaz diye ağladım sonra kendime geldim istanbulda olsam gel gitler zor olmazdı . Böyle uzaktan çok zor oluyor inşallah pozitif olur...
Allah aşkına biraz pozitif olun ya. Ben tüp bebek tedavimde bana en iyi gelen şeyin bu olduğuna inanıyorum.Amin canım yarın sabah uçakla İstanbul a gidiyoruz salı da transfer var . Bugün bi arada tutmaz diye ağladım sonra kendime geldim istanbulda olsam gel gitler zor olmazdı . Böyle uzaktan çok zor oluyor inşallah pozitif olur...
Pozitif olmaya çalışıyorum canım :) pozitif olacağım inşallah sen de duani eksik etme çok da heyecanlıyım :)Allah aşkına biraz pozitif olun ya. Ben tüp bebek tedavimde bana en iyi gelen şeyin bu olduğuna inanıyorum.
Trasferden sonra sık sık "ben 3 canlıyım" dedime öyle değil mi?
Annem halam bak diyordu ilk seferde tutma olasılığı düşükmüş üzülme tutmazsa.
Kızıyordum gereksiz gereksiz yorum yapmayın, eğer tutmazsa o zaman teselli edersiniz ama şimdiden olumsuz ihtimali hatırlatıp beni strese sokmanın alemi yok diye.
Herşey güzel olacak bunu inan. Ve sana negatif enerji verenlerden bir süre uzaklaş. Haksız mıyım S sinkar
Çok haklısın cnm ben sanırım çok rahat olamadım ama bu sefer kafamda bazı şeyleri hallwtmeden rahatlamadan tüp bebeğe baslimiyacagim. Bu kaplicalar bana terapi gibi geldi birkaç ay kafamı toplayayim ondan sonra baslicagim inşAllah aşkına biraz pozitif olun ya. Ben tüp bebek tedavimde bana en iyi gelen şeyin bu olduğuna inanıyorum.
Trasferden sonra sık sık "ben 3 canlıyım" dedime öyle değil mi?
Annem halam bak diyordu ilk seferde tutma olasılığı düşükmüş üzülme tutmazsa.
Kızıyordum gereksiz gereksiz yorum yapmayın, eğer tutmazsa o zaman teselli edersiniz ama şimdiden olumsuz ihtimali hatırlatıp beni strese sokmanın alemi yok diye.
Herşey güzel olacak bunu inan. Ve sana negatif enerji verenlerden bir süre uzaklaş. Haksız mıyım S sinkar
Canım, desteğiniz içim teşekkür ederim. Allah razı olsun... kötü bir gün gerçekten, zor... iki su ara ile ikinci denememdi. Ben de ara vermeyi düşünüyorum. Biraz toparlanmaya ihtiyacım var. Nasip değilmiş, ötesi yok... ama aciziz işte, yetemiyor insan böyle zamanlarda kendine. İsyan etmek ne haddime ama bazen de düşünmeden edemiyorum; doğurup sokağa atan, düşsün diye yapmadığını bırakmayan o kadar insan varkenCanım, çok üzücü tahmin edebiliyoruz hepimiz iyi kötü bir şeyler yaşadık. Hiçbir şey yapmayasın geliyordur şimdi, bir süre düşünmek bile istemezsinama iyi olacak inşallah, toparlanacaksın Allah o gücü verecek. Kafanı toparla üçüncü transfer için biraz ara ver istersen...
Allah vermiyorsa var bir bildiği, daha iyisi hayırlısı böyle demek ki. Her sıkıntı her dert de bi nimet, o gözle bakabilelim inşaallah.. Üzülmek de hak, tabi ki ağlayacaksın, ama hiç umutsuzluğa düşmek yok, sadece biraz zaman lazım.. Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah
Bir kaç ay uzun değil mi ya? Sonuçta dondurulmuşların var. Tekrar bi ton iğneye ilaca da gerek olmayacak. Doktorun ne diyor bu düşüncene. Tabi kendini en rahat hissetriğin zamana kadar beklemek istemen de doğal. Bilemedim işte :))Çok haklısın cnm ben sanırım çok rahat olamadım ama bu sefer kafamda bazı şeyleri hallwtmeden rahatlamadan tüp bebeğe baslimiyacagim. Bu kaplicalar bana terapi gibi geldi birkaç ay kafamı toplayayim ondan sonra baslicagim inş
Ne desek boş gelir sana şimdisadece şunu bilmeni isterimki; sen bu yola girdin Allahım nasib etti ve inan yolun sonuna az kaldı yakın zamanda sende kavuşucaksın bebeğine inşAllah senin icin hayırlısı buymuş canım
Ya ciddi misinoff . Çok üzüldüm canım. Nasıl hissettiğini anlıyorum . Bu defa gereken her şeyi yaptır trommbofili çizik atma genetik testi gibi her şeyi yaptır . Neden olmadığını bulsunlar önce arastirsinlar. Bisey olmaz deselerde yap bence . Çünkü her negatif yıkıcı oluyor . Atlatacaksin canım. Mecburuz atlatmaya ... göz yaşlarını tutma duygularını hiç bastırma sal gitsin iyi olAcaksın
Toparlan canım ... ben de pozitif bekliyordum gerçekten çok üzüldüm. Moralim bozuldu. Inşallah bu son negatif olur .....xra221 canım, zor gerçekten... İlkinde bu kadar kötü olmamıştım ama bu kez neredeyse tüm belirtileri yaşadım. Günlerce böbrek ağrısı çekip kıvrandım ağrı kesici bile almadım eğer tutunduysa zarar vermesin diye. Bel ağrısı da yaşadım, kasık ağrısı da... belirtiler yanıltıcı oluyormuş demek. Ben 3 ay önce histeroskopi ameliyatı olmuştum o zaman çizikte attılar...
Pgt, pıhtılaşma vs gibi testlere gerek görmediler ısrar etmeme rağmen ilki negatif olduğunda... zaten ara vermeye karar verdim... Kendimi toparlamak adına. Dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla hepimize nasip olur...
Kiz sen ne sabirsizsin :) birkaç ay gayet normal süre. Doktor kardeşinin genetık sonucu gelsin ona göre yolumuzu çizer başlarız dedi :))Bir kaç ay uzun değil mi ya? Sonuçta dondurulmuşların var. Tekrar bi ton iğneye ilaca da gerek olmayacak. Doktorun ne diyor bu düşüncene. Tabi kendini en rahat hissetriğin zamana kadar beklemek istemen de doğal. Bilemedim işte :))
kızlar iyi akşamlar, nasılsınız ? Size bir şey danışmak istiyorum. Bana semra hoca hidrosalpenks var ve ameliyat şart dedi. 2 gün önce merve öztürk'ün seni beklerken isimli kitabını okudum. Onda da hidrosalpenks varmış ve enjektörle çekerek tüpü almaktan kurtarmışlar tabi bu 5 yıl önce falan yapılmış. Bende araştırdığımda bu yöntemin çok sağlıklı olmadığını tüpün alınmasının daha da şansı artırdığı yazıyor her yerde. Semra hocada bana alıcaz dedi. Sizce başka doktora da gitsem mi bugün aklıma bu takıldı. Var mıdır başka yolusemra hoca gerek görmese yapmazdı diye düşünüyorum. Yani 6 bin için benim tüpümü almayı göze alacak bir doktor değil o. Ama içim içimi yiyor şuan ya başka yolu varsa diye ne yapmalıyım tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi
Aslında sorunun içinde cevabı vermişsin kendin. Hoca sana almamız şart demiş alsak iyi olur dememiş. Diğer dediğin yöntemin çok sağlıklı olmadığını da kendin araştırıp görmüşsün buna rağmen biri sana bunu önerse kabul edecek misin? Ya da biri sana tüpünü almaya gerek yok böyle transfer yapalım dese ona güvenip bu yola girer misin? Benim tavsiyem Semra Hanıma güvenmen o bu işin piri. Ben istediğim halde miyomlarımın engel olmadığını ve gerek olmadığını hatta operasyonun rezervi kötü etkileyeceğini söyledi. Zaten hiç transfer yapmadan rahim filmini etkilemedigi halde histereskopi ile tekrar baktı durumu sağlama aldı. Hocanın eli de çok hafif bak onda laparoskopi olanlar hep bunu söylüyor yine yazarlar sana da. Bence içini ferah tut.kızlar iyi akşamlar, nasılsınız ? Size bir şey danışmak istiyorum. Bana semra hoca hidrosalpenks var ve ameliyat şart dedi. 2 gün önce merve öztürk'ün seni beklerken isimli kitabını okudum. Onda da hidrosalpenks varmış ve enjektörle çekerek tüpü almaktan kurtarmışlar tabi bu 5 yıl önce falan yapılmış. Bende araştırdığımda bu yöntemin çok sağlıklı olmadığını tüpün alınmasının daha da şansı artırdığı yazıyor her yerde. Semra hocada bana alıcaz dedi. Sizce başka doktora da gitsem mi bugün aklıma bu takıldı. Var mıdır başka yolusemra hoca gerek görmese yapmazdı diye düşünüyorum. Yani 6 bin için benim tüpümü almayı göze alacak bir doktor değil o. Ama içim içimi yiyor şuan ya başka yolu varsa diye ne yapmalıyım tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?