Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transferde emre bey iyi diyorlar. Bende özellikle istemiştim ama izinliymiş sevinç hanım yaptı. Takip doktorumda gönül hanım. Hepsi işinde gayet iyi canım. Sen morlini yüksek tut. Allah nasip ettiyse transferi kimin yaptığının çokta önemi yok. Bol bol dua ve yüksek moral. Hayırlısı olsun hakkında.

aaaaa süper gönlüne göre oldu canım çok çok sevindim çok istiyordun rahatlamışsındır şimdi ne güzel saat kaçta peki:)
Evet şok oldum :) gönül olsun dedim bi saat sonra arayıp Semra hoca yapacak dediler :) saat on çeyrekte Burda olun dediler :)

Gözünaydın canım, inşallah rahat geçecek, semra hanım haberi rahatlatmıştır seni :)
EVET canım gönül hanım olsun deyince de içim rahatladı çünkü düşünün sizi öyle arayacağım dedi .nasipse tutacak dedim eşimin de morali bozulmaz diye sonra daha güzel haber aldım . Inşallah Semra hoca bana hayırlı uğurlu gelir :)

Yok canm ya hicbisey yok oyle sancimda yok.sadece goguslerim cok sert asiri agriyor sanirim olamadigim icin.inan stres oldum burda.
kan testi yaptır aşırı hassasiyet varsa benim mayıs ayında öyle olmuştu tedaviye vaşlamak için istanbula geldim bekle adet olayım bir hafta geçti test negatif betahcg 40 kimyasal gebelik oldu gögüslerim çok hassastı dokunanıyordum şimdi öyle bir şwy yok ama adette olamadım. çok sinirliyim sadece

Kızlar Merhaba..27 ekimde randevum gidiyorum ben de inşallah..giderken yaptırmamız gereken testleri nerelerden yaptırıyoruz?
Kadın: TSH, T4, Prolaktin, Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, AMH
Kadın ve Erkek: Kan grubu, Hbsag, Anti hcv, Antihiv 1/2
Hangilerini Dahiliye yapıyor bi yardımcı olur musunuz sizler nasıl yaptırdınız? Bir de hepsini adetin 2.günü mü yaptırmak gerekiyor?

Merhaba kızlar Bnde bu ay adetimle birlikte tüp bebeğe baslicam embriyolar bi ay dondurulacak kasım ayında transfer olacak.acaba kasım ayında adetin kaçıncı günü transfer yapiliyor

Canm hepsini dahiliye yapabilir

Merhaba kızlar Bnde bu ay adetimle birlikte tüp bebeğe baslicam embriyolar bi ay dondurulacak kasım ayında transfer olacak.acaba kasım ayında adetin kaçıncı günü transfer yapiliyor
19-21.günler arası gibi düşünebilirsin, hayırlı olsun inşallah

merhaba arkadaşım ben hepsini dahiliyeden giriş yaptırdım özel hastanede. sadece amh'ı karşılamadı sigortam 120 tl falan ödedim onada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…