Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar selam. Ön görüşme için memorialdan randevu alıcam birazdan arayıp. Acaba illa regl ikinci gününe mi almalıyım yoksa herhangi bir günde öngörüşme yapsam olur mu? Siz nasıl yaptınız?

Kızlar bir de bişey daha sorcam size..benim sıkıntı Amh (0.71)..benim gibi olup da olumlu sonuç alan oldu mu ve tedavi süreci ne kadar sürüyor böyle durumlarda? Şehirdışından gidecem de ben..

Kızlar selam. Ön görüşme için memorialdan randevu alıcam birazdan arayıp. Acaba illa regl ikinci gününe mi almalıyım yoksa herhangi bir günde öngörüşme yapsam olur mu? Siz nasıl yaptınız?
Ön görüşme en için herhangi bir gün gidebilirsin ama tedavi ikinci günü başlar yapılan tahlil ve tetkiklerden sonra sonra

Kızlar bir de bişey daha sorcam size..benim sıkıntı Amh (0.71)..benim gibi olup da olumlu sonuç alan oldu mu ve tedavi süreci ne kadar sürüyor böyle durumlarda? Şehirdışından gidecem de ben..

tedavi süresinde amh'nin önemi olmaz sanıyorum. sonuçta adetin 2. günü başlayacak ilaçlar. belki sadece gonalf vermezler ama süre 3-5 gün oynar sanırım. benim opu 14. gün opu olmuştu. tabii dondurulmuş mu taze olacak ona göre de transfer süreci belirlenecek. taze olursa opudan sonra 3. ya da 5. gün yaparlar. dondurulmuş olursa en erken bir sonraki adetini beklerler

Rezerv az olduğu için yumurta toplamak zaman alabiliyor ya o yüzden dedim. Gonalf ne içindi canım amh düşük olanlara verilmiyor mu? Kusura bakmayın çok soruyorum ama ilk tedavim olacak bilmiyorum işlerin nasıl ilerlediğini..

merhaba arkadaşım ben hepsini dahiliyeden giriş yaptırdım özel hastanede. sadece amh'ı karşılamadı sigortam 120 tl falan ödedim onada.
Canım bi şey daha sorcam..Bu testler için reglin ikinci günü mü gidiyoruz fark ediyor mu ne zaman gittiğimiz?

Canım bi şey daha sorcam..Bu testler için reglin ikinci günü mü gidiyoruz fark ediyor mu ne zaman gittiğimiz?

testler için 2. gün gitmene gerek yok tatlım. tedavi öncesi test sonuçlarını incelemek istiyorlar. zaten tedavi başladığında her kontrolde kan alıp test yapıyorlar ona göre de ilaç dozunu belirliyorlar. zaten 2-3 günde bir gitmen lazım kontrole.

Oh iyi o zaman..hemen çıkıyo mu peki sonuçlar, uzun süren var mı amh hariç?
amh biraz sürüyor canım o da bulunduğun ile bağlı. benimki 15 günde çıkmıştı. birde rubella ıgg bir kaç gün sonra çıkıyor o kadar. amh en son çıkmıştı benim. trabzonda yaşıyorum sonuçlarım ankaraya gitmişti ondna dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…