- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
İnşallah rahat geçer sonrası da çabucak biter, 12 ekim de bize pozitif haberi verirsin. Yanlış saymadıysam tarih öyle olcak heralde :)Kızlar transfere geldim duanizi eksik etme yin olur mu çok heyecanlı
Öngörüşme için regl olmana gerek yok canım
Teşekkürler kızlar. Randrvu aldım ben de. Hayırlısı olur inşallahÖn görüşme en için herhangi bir gün gidebilirsin ama tedavi ikinci günü başlar yapılan tahlil ve tetkiklerden sonra sonra
Aminn canm insallah yaTeşekkürler kızlar. Randrvu aldım ben de. Hayırlısı olur inşallah
Canm benden rahim filmi istenmedi belki senden de istenmez .bnce sen hazırlıklı git belki o tarihte başlanır kan tahlillerini yapKızlar şimdi benim öngörüşmem 27 ekim..29 ekimde de regl olcam.şehir dışından gittiğim için öngörüşmeyi hemen adet öncesine denk getirmek istedim. 27sinde de rahim filmi (echomarda) çektireyim dedim. Daha önce hiç çekilmedi. Neyse echomar ı aradım randevu için 27sine..adetin 10.gününe kadar çekilmesi gerekiyormuş ovulasyona girildiği için.ama benim 27sinde ovulasyonum geçmiş olacak zaten ve hamilelik filan olup olmadığı da belli olur zaten o tarihe kadar. Sizce nasıl yapayım? Gitmişken rahim filmini çektirmek istiyorum.
Senin var mıydı canım rahim filmin daha önceden? Tahlilleri yaptırcam gitmeden.Canm benden rahim filmi istenmedi belki senden de istenmez .bnce sen hazırlıklı git belki o tarihte başlanır kan tahlillerini yap
Kızlar şimdi benim öngörüşmem 27 ekim..29 ekimde de regl olcam.şehir dışından gittiğim için öngörüşmeyi hemen adet öncesine denk getirmek istedim. 27sinde de rahim filmi (echomarda) çektireyim dedim. Daha önce hiç çekilmedi. Neyse echomar ı aradım randevu için 27sine..adetin 10.gününe kadar çekilmesi gerekiyormuş ovulasyona girildiği için.ama benim 27sinde ovulasyonum geçmiş olacak zaten ve hamilelik filan olup olmadığı da belli olur zaten o tarihe kadar. Sizce nasıl yapayım? Gitmişken rahim filmini çektirmek istiyorum.
Hayır yoktu canm istenmedi deSenin var mıydı canım rahim filmin daha önceden? Tahlilleri yaptırcam gitmeden.
Canm benden rahim filmi istenmedi belki senden de istenmez .bnce sen hazırlıklı git belki o tarihte başlanır kan tahlillerini yap
Nasıl yani adetliyken mi çekiliyor?canım benim rahim filmini adeti takip eden 3 gün içinde istiyorlar hastaneden çok iyi biliyorum bunu. o yüzden 1 ay beklemiştim ben.
Ben de isterler diye düşündüm o yüzden ilk gittiğimde halletmek istedimdi. .tatlım memorial kesinlikle rahim filmi istiyor. senden istenmediyse de mutlaka isteyeceklerdir. hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyor ve önceden değerlendiriyorlar
Yok kuzum adet bittikten hemen sonra çektirmen lazmNasıl yani adetliyken mi çekiliyor?
hayır tatlım bittikten sonraki 3 gün içinde.Nasıl yani adetliyken mi çekiliyor?
Anladım canım..çok teşekkür ederim kızlar :)hayır tatlım bittikten sonraki 3 gün içinde.
rahim daha ince olduğu için daha rahat ve detaylı görebiliyorlarmış diye biliyorum
Yaaa işte Rabbim "ol" diyecek kim ne derse desin ne sıkıntın olursa olsun.. Allahım hepimize yaşatsın inşallah o sevinci..Kızlar bugün hastaneydim bi çiftin hemşireyle konuşmasına kulak misafiri oldum çünkü dikkatimi öekti çok mutlu şaşkın ve heyecanlıydılar.şehir dışından gelmiş sanırım hotelde adet olmak için bekliyormuş tedaviye başlamak için ama adeti gecikmiş beta baktırmışlar yüksek çıkmış.doğru mu diye memoriala gelmişler. Kadın çok şaşırmış durumdaydı bi sürü sorunu varmış sanırım tek tüpüm kapalı dediğini duydum rahimde de bişerler varmış.Allah çok büyük umarım doğrudur
Mucize çok Bnde forumlarda Denk geldimKızlar bugün hastaneydim bi çiftin hemşireyle konuşmasına kulak misafiri oldum çünkü dikkatimi öekti çok mutlu şaşkın ve heyecanlıydılar.şehir dışından gelmiş sanırım hotelde adet olmak için bekliyormuş tedaviye başlamak için ama adeti gecikmiş beta baktırmışlar yüksek çıkmış.doğru mu diye memoriala gelmişler. Kadın çok şaşırmış durumdaydı bi sürü sorunu varmış sanırım tek tüpüm kapalı dediğini duydum rahimde de bişerler varmış.Allah çok büyük umarım doğrudur
hayırlı olsun cnm nezmna randevun ? ben daha eşime söylemedım randevu aldıgımı:)Teşekkürler kızlar. Randrvu aldım ben de. Hayırlısı olur inşallah
İnşallah rahat geçer sonrası da çabucak biter, 12 ekim de bize pozitif haberi verirsin. Yanlış saymadıysam tarih öyle olcak heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?