- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
25 ekime aldim. Hangi doktor senin ve hangi tarihti?hayırlı olsun cnm nezmna randevun ? ben daha eşime söylemedım randevu aldıgımı:)
Canim o kisi bendimmm:) sok olmus bisekildeydim.Rabbim cok buyuk.Kızlar bugün hastaneydim bi çiftin hemşireyle konuşmasına kulak misafiri oldum çünkü dikkatimi öekti çok mutlu şaşkın ve heyecanlıydılar.şehir dışından gelmiş sanırım hotelde adet olmak için bekliyormuş tedaviye başlamak için ama adeti gecikmiş beta baktırmışlar yüksek çıkmış.doğru mu diye memoriala gelmişler. Kadın çok şaşırmış durumdaydı bi sürü sorunu varmış sanırım tek tüpüm kapalı dediğini duydum rahimde de bişerler varmış.Allah çok büyük umarım doğrudur
Aaa nasıl oldu anlatsana :) hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah..Canim o kisi bendimmm:) sok olmus bisekildeydim.Rabbim cok buyuk.
Canımmm çok sevindim geçen gün konuşmuştuk daha. Ya gerçekten Allah çok büyük ol demesi yetiyor çok sevindim senin adına canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Canim o kisi bendimmm:) sok olmus bisekildeydim.Rabbim cok buyuk.
Aminnn Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.bende sehir efsanesi sanirdim tam tedaviye basliycam hamile kaldim yok doktorlar imkansiz dedi hamile kaldim.gercekten Rabbim cok buyuk.bu benim 4.tup bebek denemem olcakti en son bos gebelik yasadim insallah bu sefer bebegime hayirla saglikla kavusurum.cok iyi bir perinatologun takip etmesi gerekirmis rahmimde skinti oldugu icin dusuk olma ihtimali yuksekmis ama Rabbim istedikten sonra hic bisey imkansiz deil.duanizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle..Yaaa işte Rabbim "ol" diyecek kim ne derse desin ne sıkıntın olursa olsun.. Allahım hepimize yaşatsın inşallah o sevinci..
Anestezili mi oldu canım yoksa bi şey hissedilmiyor mu? Bir de transferden sonra sonda mı takılıyor idrar için?EVET canım doğru . Transfer rahattı bisey hissetmedim inşallah pozitifi alırım :)
Allah razi olsun canim.gercekten Allahim cok buyuk.Rabbim en kisa zamnda hepinizin yuzunu guldursun.bizim bu seferki yavrumuzuda imtihan degilde mukafat olarak hayrla saglikla nasip etsin.Canımmm çok sevindim geçen gün konuşmuştuk daha. Ya gerçekten Allah çok büyük ol demesi yetiyor çok sevindim senin adına canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Aminnn Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.bende sehir efsanesi sanirdim tam tedaviye basliycam hamile kaldim yok doktorlar imkansiz dedi hamile kaldim.gercekten Rabbim cok buyuk.bu benim 4.tup bebek denemem olcakti en son bos gebelik yasadim insallah bu sefer bebegime hayirla saglikla kavusurum.cok iyi bir perinatologun takip etmesi gerekirmis rahmimde skinti oldugu icin dusuk olma ihtimali yuksekmis ama Rabbim istedikten sonra hic bisey imkansiz deil.duanizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle..
Amin insallahhh..inan bende bilmiyorum nasil oldu 5 yillik evliyiz 4.tup bebek denememz olcakti bu ay tedaviye basliycaz diye rahat biraktik sadece 1 kere iliski olmustuRabbim ol dedi ve oldu.Aaa nasıl oldu anlatsana :) hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah..
Öok sewindim kusura bakma yazdım ama çok hoşuma gitti dinlemek istemedim ama çok tatlıydınız herkesin ilgisi size yöneldi o an beta yüksek çıkmıştır umarım kime göründün ne durumda şu anda kese gördülermi ...anlatsana biraz sorun neydi tam olarak ..Allah hepimize nasip etsin inşallahCanim o kisi bendimmm:) sok olmus bisekildeydim.Rabbim cok buyuk.
Sen olduğunu tahmin etmiştim :) mucizen hayırlı ugurlu olsunCanim o kisi bendimmm:) sok olmus bisekildeydim.Rabbim cok buyuk.
Cok saol canim insallah guzel ve saglikli bi sekilde devam eder.Sen olduğunu tahmin etmiştim :) mucizen hayırlı ugurlu olsun
Ayyy hamile misin çok şükür :)Canim o kisi bendimmm:) sok olmus bisekildeydim.Rabbim cok buyuk.
Bende zaten burda paylascaktim sen yazmasan bile.gönul hanim muatene etti kese gorundu ama bebegi gormk icin cok erkn dedi.nisantasinda perinatolog prof.dr.murat yayla varmis ona yonlendirdiler.bazi tahliller istediler o tahlillerle perinatologa gidecem insallah devlet kapsaaminda nerde yaptirabilirim bilen varmi.Lupus antikoagülan-b2 glikoprotein Igm,IggÖok sewindim kusura bakma yazdım ama çok hoşuma gitti dinlemek istemedim ama çok tatlıydınız herkesin ilgisi size yöneldi o an beta yüksek çıkmıştır umarım kime göründün ne durumda şu anda kese gördülermi ...anlatsana biraz sorun neydi tam olarak ..Allah hepimize nasip etsin inşallah
Yok canım hiç ağrı hissetmiyorsun rahmine göre bir katater belirtiyorlar ilk muayenede.ona göre de transferde o kullanılıyor . Çok rahat bir işlem.Transferden sonra çok sikisiksan surgu istiyorsun ben yarım saat sonra lavaboya kalktım sonra giyinip ciktimAnestezili mi oldu canım yoksa bi şey hissedilmiyor mu? Bir de transferden sonra sonda mı takılıyor idrar için?
Yok canım hiç ağrı hissetmiyorsun rahmine göre bir katater belirtiyorlar ilk muayenede.ona göre de transferde o kullanılıyor . Çok rahat bir işlem.Transferden sonra çok sikisiksan surgu istiyorsun ben yarım saat sonra lavaboya kalktım sonra giyinip ciktim
Sürgü canım hani lazımlık gibiHadi hayırlı sonuç alırsın inşallah canım..surgu neydi?
Evet canm cok sukur insallaah saglikla devam eder.sen dedikten sonra adet kanamasini getirsin diye iliskide oldu.Rabbim cok buyuk koruyan esirgeyen Allahim hepimizin yuzunu guldursun.seninde guzel haberlerini alcaz burdan insallahhhAyyy hamile misin çok şükür :)
Bnmde 23 ekim cnm sevinc hanimla gorustukten snra semra hocayla gorusecekmsim. Senin doktrn kim25 ekime aldim. Hangi doktor senin ve hangi tarihti?
Çok sewindim beta baya yüksek o zaman kese göründüğüne göre 1500-2000 var sanırım.maşallah bu arada o testler emin diilim ama zeynep kamikde belki yapılır bi dene istersenBende zaten burda paylascaktim sen yazmasan bile.gönul hanim muatene etti kese gorundu ama bebegi gormk icin cok erkn dedi.nisantasinda perinatolog prof.dr.murat yayla varmis ona yonlendirdiler.bazi tahliller istediler o tahlillerle perinatologa gidecem insallah devlet kapsaaminda nerde yaptirabilirim bilen varmi.Lupus antikoagülan-b2 glikoprotein Igm,Igg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?