- 9 Nisan 2015
- 681
- 341
- 103
Suan 2600 cikti.dün bayrampasa devlt.hast.yaptrdik kani sabah calismislar o yuzden inanamastik memorialde tekrarltalm dedik.zeynep kamili yarin bi arayayim insallah yapiliyodur.bende seni merak ettim bas örtulumuydun :) üzerinde ne vardiÇok sewindim beta baya yüksek o zaman kese göründüğüne göre 1500-2000 var sanırım.maşallah bu arada o testler emin diilim ama zeynep kamikde belki yapılır bi dene istersen
Yok başörtülü değildim üzerimde eşofman vardı hayırlı olsun tekrar bizlerede dua et tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı ewlatlarımızı alalım hepimiz kucağımıza insallah.bende iğne aşamasındayım 4.denemem olacak memorialda ikinci sanırım haftasonu opu olabilir inşallah hayırlı haberler alalım hepimiz dualarını bekliyoruz cnmSuan 2600 cikti.dün bayrampasa devlt.hast.yaptrdik kani sabah calismislar o yuzden inanamastik memorialde tekrarltalm dedik.zeynep kamili yarin bi arayayim insallah yapiliyodur.bende seni merak ettim bas örtulumuydun :) üzerinde ne vardi
Hatirladim sanki sarisin bi bayandiniz degilmi yuzunuzdede cok hafif varla yok arasi bi makyaj vardi sanirimYok başörtülü değildim üzerimde eşofman vardı hayırlı olsun tekrar bizlerede dua et tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı ewlatlarımızı alalım hepimiz kucağımıza insallah.bende iğne aşamasındayım 4.denemem olacak memorialda ikinci sanırım haftasonu opu olabilir inşallah hayırlı haberler alalım hepimiz dualarını bekliyoruz cnm
Yok başörtülü değildim üzerimde eşofman vardı hayırlı olsun tekrar bizlerede dua et tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı ewlatlarımızı alalım hepimiz kucağımıza insallah.bende iğne aşamasındayım 4.denemem olacak memorialda ikinci sanırım haftasonu opu olabilir inşallah hayırlı haberler alalım hepimiz dualarını bekliyoruz cnm
Mucizeler veren Rabbim sizinde yuzunuzu en kisa vakitte güldürsün.dualarim sizlerle..neler cektigimizi bir Allah bilir birde biz.en cokta biz birbirimizi anlariz ve en cokta emin ol ayni sorunu paylasanlar bukadar icten birbirine dua ederler..
Yok başörtülü değildim üzerimde eşofman vardı hayırlı olsun tekrar bizlerede dua et tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı ewlatlarımızı alalım hepimiz kucağımıza insallah.bende iğne aşamasındayım 4.denemem olacak memorialda ikinci sanırım haftasonu opu olabilir inşallah hayırlı haberler alalım hepimiz dualarını bekliyoruz cnm
Mucizeler veren Rabbim sizinde yuzunuzu en kisa vakitte güldürsün.dualarim sizlerle..neler cektigimizi bir Allah bilir birde biz.en cokta biz birbirimizi anlariz ve en cokta emin ol ayni sorunu paylasanlar bukadar icten birbirine dua ederler..
Hatirladim sanki sarisin bi bayandiniz degilmi yuzunuzdede cok hafif varla yok arasi bi makyaj vardi sanirim
Bende zaten burda paylascaktim sen yazmasan bile.gönul hanim muatene etti kese gorundu ama bebegi gormk icin cok erkn dedi.nisantasinda perinatolog prof.dr.murat yayla varmis ona yonlendirdiler.bazi tahliller istediler o tahlillerle perinatologa gidecem insallah devlet kapsaaminda nerde yaptirabilirim bilen varmi.Lupus antikoagülan-b2 glikoprotein Igm,Igg
Merhaba cok sevindim mucizen hayirli olsun. Haseki dahilide lupusu yaptirmistim.Bende zaten burda paylascaktim sen yazmasan bile.gönul hanim muatene etti kese gorundu ama bebegi gormk icin cok erkn dedi.nisantasinda perinatolog prof.dr.murat yayla varmis ona yonlendirdiler.bazi tahliller istediler o tahlillerle perinatologa gidecem insallah devlet kapsaaminda nerde yaptirabilirim bilen varmi.Lupus antikoagülan-b2 glikoprotein Igm,Igg
Canim ya benimde gecen ay kimyasal gebelik oldu. Adet olmam gereken tarihten 4 gun gecti hala gelen giden yok. Tedaviye baslicam bi olsam. Galiba kimyasal gebelillerde adet gec basliyorkan testi yaptır aşırı hassasiyet varsa benim mayıs ayında öyle olmuştu tedaviye vaşlamak için istanbula geldim bekle adet olayım bir hafta geçti test negatif betahcg 40 kimyasal gebelik oldu gögüslerim çok hassastı dokunanıyordum şimdi öyle bir şwy yok ama adette olamadım. çok sinirliyim sadece
Merhaba bende bugün memorial daydım. Tedaviye başlayacaktım bu ay ama fsh yüksek çıkınca diğer aya ertelendi. Üzgünüm inşallah diğer ay fsh düşük olur.
Suan 2600 cikti.dün bayrampasa devlt.hast.yaptrdik kani sabah calismislar o yuzden inanamastik memorialde tekrarltalm dedik.zeynep kamili yarin bi arayayim insallah yapiliyodur.bende seni merak ettim bas örtulumuydun :) üzerinde ne vardi
EVET canım doğru . Transfer rahattı bisey hissetmedim inşallah pozitifi alırım :)
Kızlar bir de bişey daha sorcam size..benim sıkıntı Amh (0.71)..benim gibi olup da olumlu sonuç alan oldu mu ve tedavi süreci ne kadar sürüyor böyle durumlarda? Şehirdışından gidecem de ben..
benim kimyasal mayısta oldu ondan beri düzen yok şükür geldi bugün randevu için arayacağım nasipse başlarız tedavimizeCanim ya benimde gecen ay kimyasal gebelik oldu. Adet olmam gereken tarihten 4 gun gecti hala gelen giden yok. Tedaviye baslicam bi olsam. Galiba kimyasal gebelillerde adet gec basliyor
çok güzel bir haber hayırlı olsun süprizin kucağına almak nasip olsun büyük mucize gerçektenA
Aminnn Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.bende sehir efsanesi sanirdim tam tedaviye basliycam hamile kaldim yok doktorlar imkansiz dedi hamile kaldim.gercekten Rabbim cok buyuk.bu benim 4.tup bebek denemem olcakti en son bos gebelik yasadim insallah bu sefer bebegime hayirla saglikla kavusurum.cok iyi bir perinatologun takip etmesi gerekirmis rahmimde skinti oldugu icin dusuk olma ihtimali yuksekmis ama Rabbim istedikten sonra hic bisey imkansiz deil.duanizi eksik etmeyin benimde dualarim sizlerle..
Prolaktin ve tsh da istediğin zaman verebiliyorsun. Ama adetin 3. Günü gidip hepsini yaptırmak daha mantıklıOkurken kaçırdım kimin yazdıgını ama prolaktin değerini ( AASLINDA AMH DISINDA BUTUN HORMON TESTLERİNİ) sanki adetin 2. Veya 3. Gunu veriyorduk diye hatırlıyorum arkadaslar. Hatta aç ve stressiz olarak vermek iyi olur prolaktini , yanklıyor muyum
Amh degerini soruyor memorial. Gonalf degeri genelde AMH ve vucut kitle endeksine gore hessplanıyor ozelikle; ohss den kaçınmak için
Amin canım dua et benim için sen artık hamilesin duan kabul olur olur mu adım esra ismen edersen mutlu olurum :) tüp bebek değil senin bebisin büyümüştür ilişki bir şey yapmaz ona inşallah turp gibi bi bebis olsunEvet canm cok sukur insallaah saglikla devam eder.sen dedikten sonra adet kanamasini getirsin diye iliskide oldu.Rabbim cok buyuk koruyan esirgeyen Allahim hepimizin yuzunu guldursun.seninde guzel haberlerini alcaz burdan insallahhh
Amin cok saol.ismen dua etcem canim insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin..Amin canım dua et benim için sen artık hamilesin duan kabul olur olur mu adım esra ismen edersen mutlu olurum :) tüp bebek değil senin bebisin büyümüştür ilişki bir şey yapmaz ona inşallah turp gibi bi bebis olsun
Merhaba arı sütü bal polen kullanıyorum ben de kullanıyorum iki aydır ama ne durumda şu an amh bilmiyorum..şu an adetim bir gün gecikti günü gününe olur benim korkuyorum menopoza mı girdim acabaMerhaba yumurta kalitesi için arı sütü bal polen karisimi kullandım ama amh değerim yükseldi 1.49 dan 1.86 ya yükselmiş. Belki size de faydası dokunur zararı yok nasıl olsa . Birde testeredişli aslan pençesi çayı içmiştim sabah akşam fsh düşürmek yani hormonlari dengelemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?