Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arı sütü bal polen kullanıyorum ben de kullanıyorum iki aydır ama ne durumda şu an amh bilmiyorum..şu an adetim bir gün gecikti günü gününe olur benim korkuyorum menopoza mı girdim acaba
Yok canım gergınlıkten olmustur
Belki de hamilesindir

Keşke öyle olsa canım ama hiç ihtimal vermiyorum belirti filan da yok zaten hiç..dediğin gibi stres ya da hava değişimi etkilemiştir belki..
Menapoz birdenbire baslamıyor canım. Dusundugumuzun aksine baslarda kanama kesilmiyor; daha sık ve duzensizleyormuş okuduklarıma gore, bu da bi seneyi gecen bir surecmiş

Kendini hiç germe; rahatla yuruyuş yap uzun uzun; spor felan; vucut rahatlar

Suan 2600 cikti.dün bayrampasa devlt.hast.yaptrdik kani sabah calismislar o yuzden inanamastik memorialde tekrarltalm dedik.zeynep kamili yarin bi arayayim insallah yapiliyodur.bende seni merak ettim bas örtulumuydun :) üzerinde ne vardi
Maşallah ya çok sevindim ne kadar güzel. Adetin kaç gün geçmişti beta hcg baya yüksekmiş

Kızlar test gününden itibaren hergün lekelenmelerim oluyor her gün ödüm kopuyor wc ye giderken beta hcg güzel artıyor 2 kat artarak gidiyor kese daha görünmedi bugün transferin 15. Günü erkenmiş daha. Bu lekelenmelere normal diyorlar ama ben çok korkuyorum kahverengimsi bazen kırmızı inşallah bir problem olmaz

Doğru diyosun canım birden şak diye kesilmez heralde..Düzenli bi de benim, öncesinde bi düzensizleşir heralde :s hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah..

Arkadaslar pazar gununyurtdısına ucusum oldugu için ohss olmayım diye çatlatma iğnesini ovitrelle yerine decapeptyl
Verdi doktor;

Bu ilaçtan kullanan var mı; yumurtaları bu ilaca tepki vermeyenleri okudum kk da

Biz IMSI de dusunuyoruz sedim Emre doktora bugun; onerdi;

IMSI yaptıran var memorialda?

Daha onceli tedavide embriyolar 3. Gunden sonra bozuldular çunku. Genetik diyorlar neden olarak

Yeni baslayan arkadaşlarıma da iyi sanslar; hersey gonlunuzce olsun insallah

kızlar merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. aklıma çok takıldı. şimdi benim sağ tüpümde ultrasonda görünen hidrosalpink durumu mevcut bilenler biliyor. semra hanım bana hsg istemedi tüpteki enfeksiyon riskini artıracağı için dedi. ama diğer tüpüm hakkında veya rahimde myom, polip var mı rahimde eğrilik var mı bunların bilgisine de ancak hsg ile ulaşılmıyor mu? yani hsg çekmeden bu bilgilere nasıl ulaşıcaz? acaba sağ tüpü aldıktan sonra mı hsg isteyecek enfeksiyon riski ortadan kalksın diye? benim gibi hsg çekilmeyen var mı acaba aranızda?

Amin canım memoriale söyledin mi belki iğne onerirler

CANIM ameliyat sırasında polip gibi şeyler gözüküyor zaten.ameliyattan sonra hsg istendiği kişiler gormustum

CANIM ameliyat sırasında polip gibi şeyler gözüküyor zaten.ameliyattan sonra hsg istendiği kişiler gormustum
öyle mii? tamam canım bunu duymak rahatlattı beni. ya semra hocaya çok güveniyorum orası tarışılmaz ama ilk denemeden önce tüm ihtimalleri ekarte etmek istiyorum. yani yine ilk denemede olmazsa Allajhın takdiri zamanı değilmiş diyebileyim ama en ufak bir şüphe kalınca insan çok kötü oluyor myom, polip, histereskopi, hsg ne varsa ilk denemedne önce yapılmasını istiyorum

CANIM Semra hanım tedavide rahat olmak önemli rahat ol dedi. Sende tüm soruları sor aklındaki ama Burda ameliyat sonrası hsg çekenleri hatırlıyorum.polis gibi şeyler zaten ameliyat sırasında varsa onlar da alınıyor laporiskopi ve histeriskopi birlikte yapılıyor

hmm anladım canım. aynen gidince tüm aklımdakileri sorucam. ilk görüşmem biraz şapşikliğime geldi karşısında kitlendim bir şey soramadım. bu sefer karşılaşırsam sorucam inşallah. olmadı gönül hocaya sorarım.

Sorularını not al kağıda canım orda insanın aklına gelmiyor

kızlar birşey merak ediyorum, tedavideyken bir sorunuz oldugu vakit doktorunuza telefondan ulaşma imkanınız oluyormu örnegın kanama vs oldu acılen ulaşmanız lazım hasteneyı mı arıyorsunz onlar mı ısze gerı dönuyor? yoksa doktorlar cep telefon numaralarını verıyormu?

Canım benim hiç lekenlenmem olmadi hcg artışı düzenli arttı fakat 5 haftalık olunca kese göründü transferden 16 gün sonra 5+4 de jeli sıktıktan sonra kırmızı yarım avuç kadar kan aktı ağrım yoktu ama hemen hastaneye gittik pruluton iğne yaptılar ve serum taktılar 1 gün kaldım her ihtimale karşı memoriali de bilgilendirdik bunun normal olduğunu söylediler. 6 hafta1 günken kalp atışını da duyduk çok şükür.Lekelenme çok sorun deil ağrı eşliğinde kırmızı olmadığı müddetçe korkma.

Canım benim dün beta hcg 1445 çıktı ama ultrason bakmadık erken diye cuma günü gidecez ultrason için.pruluton iğneyi sonra tekrarladın mı kaç kere vuruldun

Canım benim dün beta hcg 1445 çıktı ama ultrason bakmadık erken diye cuma günü gidecez ultrason için.pruluton iğneyi sonra tekrarladın mı kaç kere vuruldun
Prulutonu bir kere hastanede vurdular bir de progestan 200mg. İçtim 2 tanehastanedeyken. emre bey ile görüştük kanama lekelenme devam etmezse iģne ve hapa gerek yok dedi crinone jel yeterli dedi ben de o yüzden kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…