Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım benim inşallah olmaz sen transferin 16. Günü mü keseyi gördün ben 13. Gün lekelenme birazcık daha fazla oldu diye korktum doktora gittim vajinal ultrasonda rahim ağzında hafif kanama gözüktü ama rahim kalınlığı iyiydi tabi kese daha gözükmemişti

Bir de benim başıma şöyle bir şey geldi normalde jeli sürdükten sonra 20 dk evde yürüyodum eşim annem falan yürüme hareket etme diye beni yatırdılar hep sonra jel rahim ağzında birikti çok kötü oldum kendi çabamla çıkardım ondan sonra lekelenmelerim oldu yani ben ona bağlıyorum

Crinone jelden tahriş olmuş olabilir lekelenme belki ondandır. 16. Gün karından göründü kese tam 5 haftalıkken

Jeli sıktıktan sonra mutlaka hareket et etmediğin zaman tortu oluyor ve bekledikce icerde rengi degisiyor hatta bazen siyah bile olabiliyor ona çok takılma cuma günü keseyi görebilirsiniz bence

Bankoda doktorların kartları var. Ordan alabilirsin. Ben ilk gittiğimde almıştım ihtiyaç durumunda bulunsun elimde diye.

Miyomlar usg de görünüyor yeri büyüklüğü falan ölçülüyor. Benimkiler asıl rahim filminde görünmüyor içeriyi etkilemedigi için.

Jeli sıktıktan sonra mutlaka hareket et etmediğin zaman tortu oluyor ve bekledikce icerde rengi degisiyor hatta bazen siyah bile olabiliyor ona çok takılma cuma günü keseyi görebilirsiniz bence
İnşallah canım ya siyah siyah parça geliyor jel yürüyorum şimdi yine evde hareketsizlikten oluyor

Hatirladim sanki sarisin bi bayandiniz degilmi yuzunuzdede cok hafif varla yok arasi bi makyaj vardi sanirim
Yok cnmm esmerim :)önemli diil bebişin tekrar hayırlı ve sağlıklı olur inş büyük ihtimalle benimde bugün çatlatma iğnem yapılacak cuma opu daha msj gelmedi ama dua et olurmu bol bol karnındaki bebişin hayrına bizede dua et Allahım bizlerede nasip etsin inş..

@Melegim3858 hayırlı olsun tebrik ederim çok sevindim. Bu mucizevi durumu yaşamayı Allah sana nasip etti. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder. Yepyeni bir macera başlıyor şu anda senin için. Bi sonraki aşamaya kestirmeden geçmiş oldun maşallah size. Ben hiç bir ay umudumu yitirmedim. Bu ay hatta 32 güne çıktı ilk defa. Ertesi günü test yapayım diye düşünürken yedim kırmızı kartı. Bundan sonrası için Allah kolaylık versin hepimize.

ya kızlar bu ilk denemede %50 şans veriyoruz demelerine ben çok kızıyorum açıkcası. nedir bu %50 ya olacak ya olmayacak budur %50
ikinci üçüncü denemenin ilk denemeden ne farkı var mi bilimsel olarak. vücut kendi kendine bir şey mi yapıyor. embriyoya mı alışıyor nedir yani.
sonuçta matematiksel olarak da bu olasılık değişmez. 2. 3. 10. denemelerde bana göre hep %50 şans var. ya olacak ya olmayacak bu kadar. her deneme kendi içinde bağımsız.

tabii tedavi yöntemi değiştirilir farklı şeyler uygulanır o ayrı. ondan bahsetmiyorum. ama aynı merkezde aynı yöntemlerle aynı ilaçlarla aynı kadında uygulanınca çok deneme neden şansı arttırsın anlayamıyorum.

bunun bu şekilde söylenmesi hem ilk kez tedavi olanı demoralize eder hem 2. 3. denemesinde olanları fazla umutlandırıp sonrasında büyük yıkım yaratır.

hayır deseler ki şu yaş grubunda şu problemler dolayı yapılan tüplerde başarı oranı şudur bunda budur anlarım. kaldı ki böyle bir istatistiğin yapıldığını bile sanmıyorum tüm türkiyede.

çok uzattım ama kısaca bence her denemede %50 ihtimal var. ya tutacak ya tutmayacak. allah nasip ettiyse olacak o kadar.

bana semra hocada fırat hocada şunu söylemişti canım. tüp bebekte en yüksek başarı şans oranı yüzde 50-55tir. seninde şansın bu düzeyde. ilk deneme için ayrı diğerleri için ayrı bir oran dememişlerdi.

işte demek istediğim de o. ya olacak ya olmayacak %50. sadece memorialda değil her yerde öyle diyorlar.

Bnmde 23 ekim cnm sevinc hanimla gorustukten snra semra hocayla gorusecekmsim. Senin doktrn kim
Tatlım ben bugün değiştirdim. Sevinç hanımdı ama tarihi 27 ekime aldım. Umut beymiş. Sonra da semra hanım.ya bu istenilen testlerin hepsini yaptıracak mısın? Daha öncr anti hıv rubella vs yapılmıştı bize. Güncel derken hepsi mi güncel olacak acaba fikrin var mı?

ben hastaneye gitmişken isteyecegim butun testleri. ama rubella fln cok sık değişen birşey degıl o enfeksıyonu kapmasydan aynıdır sonuc sanrm. amh ve spermıyogramı memorılda yaptrcgm. adetin 3. gunu de fsh lh proloktın e2 tsh fln baktırırm. rubellalayıda yaptırırım sorun cıkartmazlarsa. yoksa eskı testlerımde vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…