Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

işte demek istediğim de o. ya olacak ya olmayacak %50. sadece memorialda değil her yerde öyle diyorlar.
Yuzde 50 aslında yuksek bir oran; dunya genelinde Ivf basarı oranı sadece %30 dur( bu konuda karsılastırmalı çalışmalar okuyorum) ; mesela benim 41 yasında biri olarak bu oran sadece 10-15 kerde. Tabi yuzde 50 diyorsa doktorlar bence iyibir oran, gerisi de kader kısmet:)

C Cidox nasıl gidiyor ? Belirti falan var mı
Ara ara karnimda kisa sureli batmalar oluyor ilk 3gun su gibi yumurtlama akintisina benzer akintim oldu belki ilaclar etkiledi bilemiyorum transferden sonra cok trafik vardi yolculuk 2bucuk saat surdu cok yoruldum sadece hafta sonu dinlenebildim calistigim icin fazlada dinlenemiyorum ailemde yanimda degil pazar gununu sabirsizlikla bekliyorum sen nasilsin döndün mü?

canım ben ne demek istediğimi doğru anlatamadım. senin söylediğin gibi değerlendirme sonuçlarını ortaya koyup her yaş ve her sorun grubu için başarı oranı verilse tamam itirazım yok.
benim itirazım ilk denemede %50 olan şans 2. 3. denemede artıyor denilmesine. gerçi bana hiç doğrudan böyle bir şey söylenmedi burada okuduklarıma (sadece bu sayfa değil) istinaden soruyorum. ilk deneme ile sonraki denemeler arasında yöntem değişmiyorsa nasıl olasılık artıyor. matematiksel bir izahı yok.

Yok yarın dönüyorum uçakla.bugün donebilirdim hastane bir gün kalıp ertesi gün için izin verdi biz Birgün daha kalalım dedik.sen transferden sonra hemen işe mi başladın? Benim de dün baya ağrım oldu transferden sonra otele gelince ama şimdi bir şey hissetmiyorum. Inşallah ikimizinde güzel haberleri olur senin sonuç pazar günü mu ?

C Cidox nasıl gidiyor ? Belirti falan var mı
Ara ara karnimda kisa sureli batmalar oluyor ilk 3gun su gibi yumurtlama akintisina benzer akintim oldu belki ilaclar etkiledi bilemiyorum transferden sonra cok trafik vardi yolculuk 2bucuk saat surdu cok yoruldum sadece hafta sonu dinlenebildim calistigim icin fazlada dinlenemiyorum ailemde yanimda degil pazar gununu sabirsizlikla bekliyorum sen nasilsin döndün mü?

CANIM ben embriyologa sordum diğer denemeler dede yüzde elli mi diye .yok dedi yükseliyor yüzde 85/90lara bunu neden söylüyorlar denekler üzerinden çünkü ilkte başarısız olupta ikide veya ucde hamile kalan hasta sayısı yüzde 85lere varıyor oyuzden .3.denemeden sonra ise şans azaliyormus ama bazıları 10.denemede de hamile kalabiliyor

Insallah canim evet pazar test gunumuz transferim cuma aksami olmustu hafta sonu dinlendim pazartesi calimaya basladim senin test gunun nezaman

Insallah canim evet pazar test gunumuz transferim cuma aksami olmustu hafta sonu dinlendim pazartesi calimaya basladim senin test gunun nezaman
Benimki haftaya perşembe daha çok var . Bu arada dün benimde süt renginde akintim vardı yoğun seninde oyllemiydi bugün yok gerçi

Bana da kimse istatistik vermedi bugune kadar; ilkkez memorialde pgd giden ve saglıklı donen embriyonların istatistiğini gosterdi umut bey; hatta panolarında asılı hepsinin gorebilirsiniz:) s40 yasında saglıklı embriyo ulasma denenesi en az üç; yani 3 kere ıvf yaptırmak en az saglıklı bi embriyoya ulaşma konusunda ortalamayı temsil ediyor

Seni sanırım anlıyorum; ama tam da aslında kişi bazlı istatistiğin normal hamilelikde bile yüzde 50 olması ile ilgili; genelde bu istatistikler kişi bazlı değil kümülatif yani totalde tum yapılan hastalarla ilgili sanki; ilk seferde olabilir 5. De olabilir ya da hiç olmayabilir, milli piyango:))

Yine hafif kanama ile hastaneye koştuk yine rahim ağzında yine jel birikmiş doktor zorla çıkardı çok canım acıdı sonra rahime baktı ultrason ile keseyi gördük çok şükür ilk defa ama kanamanın nedeni ne bilemiyoruz dedi. Yarın ultrason ve kan sonuçlarını Memoriale gönderecem bakalım ne diyecekler psikolojim bozuldu wc ye gitmek istemiyorum artık

Kılcal damar catlamasi olabilir canim.panik yapma.jel tahriş etmis de olabilir.elimizi kesince akan kırmızı kan gelmediği sürece korkma diyorlar.kahverengileri doktorlar ciddiye bile almıyor.su aşamada yat dinlen pek ayağa kalkmamaya çalış.eminim iyi gelecek.

Merhaba arı sütü bal polen kullanıyorum ben de kullanıyorum iki aydır ama ne durumda şu an amh bilmiyorum..şu an adetim bir gün gecikti günü gününe olur benim korkuyorum menopoza mı girdim acaba
Ayni durum bendede oldu hic korkma insallah.ari suru bal polen karisimini bende 2 aydir kullaniyordum heray 27 yada 28.gunde geln adetim gecen ay 31.gunde geldi amh la alakali bi durum oldugunu dusunmuyorum

A asifexisted senin de tedavin hayırlı olsun. Taze mi olacak transferin duruma göre mi yol izlenecek?
Bu akşam 20.30da iğneyi vuruyorum inş cuma opu var.benimki biraz karışık aslında durum geçen seferki kürtaj olunca semra hoca embriyolar ii olursa pgtye göndeririz dedi.ben bide rahim injury dedim yapılacak ama embriyolar dondurulacak kadar ii olursa yapılacak yoksa transfer olacak belirsiz yani durum.bende amh çok düşük o yüzden az yumurta oluyoo nasipten öte yol yok Allahım kolaylık versin hepimizin tedavileri kolay rahat ve sorunsuz geçsin inş ve sonunda bebişlerimizi bize nasip etsin dua edin kızlar lütfen

Amin canm ederim tabiki Allahim burdaki herkesin yuzunu guldursun herkese mujdeli haberler duymayi nasip etsin insallah..

Cok tskkr ederim cnm Allah razi olsun benim zorlu surecim doguma kadar devam ediyor kademe kademe.benim bide hayrla saglikla gebelik devam ederse rahim agzinada bebek 12.haftayi gecmeden dikis atilmasi gerekiyor ondan sonra rahimde ne kadar durdurulabilirse.cok sukur bugunumuze Rabbim sizlerede yasatsin bu mucizeyi.birde size soylemek istediklerim vardi beslenmeyle ne kadar alakalidir bilmiyorum ama yediklerimi sizinle paylasmk istiyorum belki birisine faydasi olur.
*ari sutu-bal-polen karisimi esimle birlikte sabah aksam bir tatli kasigi
*gunde yarim avakado
*hersabh duzenli kahvalti 1 tam yumurta 1 bardak sut ve kepekli tahilli ekmek
*aksamlari 1 kase yogurt yiyemezsem yarim kase icerisine 1 yemk kasigi bugday ruseymi
*gunde yarim muz
*omepa q10 1 ay kullandim (buarada hamileyken kullanmisim yarim kutusunu doktora sormayi unuttum bi skinti olurmu bilgin varmi?

İnşAllah canım

CANIM eğer jel rahatsız ediyorsa tahriş falan memorialden değiştirmesini isteyebilirsin

Ayni durum bendede oldu hic korkma insallah.ari suru bal polen karisimini bende 2 aydir kullaniyordum heray 27 yada 28.gunde geln adetim gecen ay 31.gunde geldi amh la alakali bi durum oldugunu dusunmuyorum
merhaba
Hangi marka arisutu bal polen kullaniyorsunuz arkadaslar cunku o kadar çok varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…