Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba
Hangi marka arisutu bal polen kullaniyorsunuz arkadaslar cunku o kadar çok varki
Benim bulundugum yerde organik urunler satan bir saglik yeri vardi ordan aliyoduk balida organik almanizi tvsiye ederim.marka yazmiyor uzerinde kucuk 30 gr lik kavonozlarda satiliyordu ari sütü

Insallh cok sayida yumurtan toplanir ve guzel saglikli embryolarin olusur ins
Canm en son hamileligimde benimde oyle oluyodu ben yatarak jeli skiyordum tek bacagimi koltugun yukarisina kaldirip tek elimle ayna tek elimle ilaci skiyodum.yine her sabah ve her aksam ilaci skmadan once temizligini yapiyodum topak topak kocaman parcalar geliyodu kahverengi sari.yine aynayi tek elimle tutup kulak copuyle icine deydirmeden kenarindan disari dogru ittiriyodum zaten top oldugu icin hemen cikiyodu oyle yapmayi deneyebilirsin ve ben crione jeli nerdeyse 6 ayima yakin olana kadar kullandim.boyle bir cozum bulmustum kendimce.

Birde yapiyorsundur mutlaka ama gene de hatırlatmak istedim jelden sonra yürümek çok çok faydalı.ilacın emilimi artıyor ve topak olma sorunu minimuma iniyor.ben 15dk yürüyorum

Her aşama ayrı stres bu süreçte. İnşallah seni sağlıkla bebeğine kavuştursun bu tedavin öyle veya böyle. Geçenlerde burda bir arkadaş vardı yazan. Yumurtası azdı tek embriyosu vardı 5.güne gitti pgt den sağlıklı geldi ve hamile kaldı o tek embriyosu ile. İyi örnekleri düşünelim iyi olsun inşallah. Allah kalbine ferahlık versin. Yardımcın yardımcımız olsun.

Allah yardımcın olsun. Biz sebepleri işliyoruz neyin neye vesile olduğunu ancak Allah biliyor. Vakti gelen nasibin önünde hiç bir şey engel olamıyor. Bize umut ışığı olacak bir taze örnek oldun. Hep güzel haberler alalım bundan sonra da ki umutlarımız hep çiçeklensin. Omepa nın zararının olacağını zannetmiyorum omega3 falan tavsiye de ediyorlar hamilelere hatta. İçin ferah olsun.

Kizlar Prof.Dr.Murat Yayla acibademde calisiyormus fakat ayin 10 una kadar olmycakmis muayeneside 510 tl.beni istanbulda yönlendirebileceginiz baska perinatolog varmi aceba yakinlarinizdan duydugunuz yada onlarin gittigi yafin gorusmek istiyorum

F fkz52 geçmiş olsun. Cidden ürkütücü durumlar. İyi tarafı kanama durumunun keseyle ilgili olmaması. Jel den sıkıntı yaşayanları iğneye geçiriyorlar belki seni de gecirebilirler. Biran önce geçer inşallah.

A anka23 Biz eğriçayır ın bal polen arı sütü propolis karışımı ile arı sütü ampul şeklinde olanını sitesinden sipariş verip kullanmıştık. Güvenilir bir firma.

Kizlar Prof.Dr.Murat Yayla acibademde calisiyormus fakat ayin 10 una kadar olmycakmis muayeneside 510 tl.beni istanbulda yönlendirebileceginiz baska perinatolog varmi aceba yakinlarinizdan duydugunuz yada onlarin gittigi yafin gorusmek istiyorum

canım ben kendim tanımıyorum ama memorialdaki melih beyin kardeşi varmış. arkadaşım gidiyordu ama ne kadar memnun bilmiyorum malum o zaman ilgi alanım değildi. sanırım mehmet aygun adı. fulya'da hastanesi

Maslak acıbadem ahmet cem batukan.türkiyedeki sayılı perinatologlardan diye duydum arkadaşımdan.

Canım Kuzenimin doktoru acıbadem kadıköyde prof dr melih atahan güven kendisi perinatoloji alanında yan dal yapmış sanırım. Onunda muayene ücreti 510 tl. Araştır istersen. Kuzenim çok çok memnun kendisinden.

Gop hastanesi Prof dr Ayşe Kafkaslı var
200 tl perinatolojı başkanlığı yapmış
Medipol dede bir Prof bayan vardı oda 300 tly di ücreti

Gop hastanesi Prof dr Ayşe Kafkaslı var
200 tl perinatolojı başkanlığı yapmış
Medipol dede bir Prof bayan vardı oda 300 tly di ücreti
Bu doktorlarin fiyati daha uygunmus zaten suan sadece kan pihtilasmasi icin beni bilgilendireck muayene bile edecegini dusummuyorum cunki daha bebk gorunmuyor bile.clexan igne icin konyadaki perinatolog kullancaksin demisti gönül hanim gerekli degil cok dusuk seviyede pihtilasma senin dedi.doktorlar birbiryle hepmi celisir.aklin yolu birdir ya vardir ya yoktur nasil sonuclara gore goreceli konusuyolar anlamiyorumki

Git görüş ihmal etme önemli bana da yazacaklardı hamile kalınca

CNım banada çok az 3-4 aya kadar cleaxena kullan ( Memorial dedi)gerisine kendi doktorun karar versin demişlerdi.. bir zararı yokmuş kullanmanın ben Doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum yalnız Doğumdan 3-5 gün önce bırakmak gerekiyor..

Sendeki pıhtılaşma sorunu tam olarak ne? Benim 3 faktörde genetik heterozigot. Protrombin ve mthfr ler. Transfer hazırlığında estrofem ile beraber 0.6lik clexane iğneye de başladım. Elimde 0.4 lük var 8 tane onları kullansam önce dedim, doz yetersiz gelebilir pıhtı atabilir ben sorumluluk kabul etmem dedi Gönül hanım. 9 ay kullanacaksın dedi iğneyi. Ben iki defa transfer süreçlerinde bir ay kistten dolayı doğum kontrol hapı kullanmıştım daha önce çok şükür bişey olmadı ama çok riskli imiş benim için cidden. Akciğer embolisi geçirenlerı falan okudum yani.

Nihayet bezmialem sonuç için haber etti. Temmuzda yaptırdığım trombofili biyokimya panelinde protein s aktivitesi düşük çıkmıştı, yinele demişlerdi 2 ay sonra tekrar yaptırdım yine düşük çıktı. Tek başına bi anlam ifade ediyor mu bilmiyorum. Birazdan da genetik sonucu öğreneceğim. Hakkımda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…