- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
Canım benim seni görmek ne güzel.burdan tek tanıdığım sen kalmissin kizlardan ama hep aklimdaydin.insallah sonuçların güzel çıksın işin gücün rast gitsin.Nihayet bezmialem sonuç için haber etti. Temmuzda yaptırdığım trombofili biyokimya panelinde protein s aktivitesi düşük çıkmıştı, yinele demişlerdi 2 ay sonra tekrar yaptırdım yine düşük çıktı. Tek başına bi anlam ifade ediyor mu bilmiyorum. Birazdan da genetik sonucu öğreneceğim. Hakkımda hayırlısı...
Canmmm merhaba seni de görmek iyi geldi bana:))Canım benim seni görmek ne güzel.burdan tek tanıdığım sen kalmissin kizlardan ama hep aklimdaydin.insallah sonuçların güzel çıksın işin gücün rast gitsin.
Canmmm merhaba seni de görmek iyi geldi bana:))
Şimdi çıktım hastaneden, birkaç Gende heterozigot mutasyon çıktı. Düşüğe kesin bu sebep olmuştur diyemeyiz, daha bir çok mutasyon u olanların çocuğu sağlıklı doğabiliyor çünkü dedi. Bu cümlesi içimi rahatlattı en çok, doğrudan sebep budur deseler daha çok üzülecektim.
Ama her türlü kan sulandırıcı kullanmam gerekecek sanırım. Bir de Ace yeni varmış dogum kontrol hapı vs kullanmaktan çekinin, kalp krizi inme riskiniz var dedi doktor. Senin de sıkıntılı olan gen bu muyduJalapenoo . Bende hem anneden hem babadan geçmiş bu gen.
Adet olmayı bekliyorum tedavi için gideceğim. 3 gün gecikti, bu gecikmeler de canımı sıkıyor doktor da dogum kontrol hapı kullanma demişkenbende durum bu, sen napıyorsun nasıl gidiyor?[/QU. Hangi genlerde heterozigot çıktı.heterozigotluk durumu homozigota göre daha önemsiz olarak değerlendirilir.mthfr ler mi yoksa heterozigot olanlar.
Factor XIII, bFibrinojen, MTHFR C677T heterozigot mutasyon. ACE D/D. APoE E3/E4. Sonuçlar böyle..B BiYesilBiKahve canimm düzgün alintilayamadim mesaji affedersin.bi önceki msjina birleşik çıktı rica etsem okur musun?
CANIM bence de kan dolandırıcı iğne kullan mutlaka. Keşke herkese en baştan yapılsa böyle testler. Bu arada bugün helin pembe renkte geldi bunun anlamı ne sence?Factor XIII, bFibrinojen, MTHFR C677T heterozigot mutasyon. ACE D/D. APoE E3/E4. Sonuçlar böyle..
Heterozigot olma durumu homozigot olmaya göre çok daha önemsiz olarak değerlendiriliyor.senin de heterozigot çıkmış zaten canim.bundan sonra herşey çok daha kolay sekillencek.adet gecikmesini hiç dert etme bence.bütün olumlamalarla yeni tedavine konsantre ol.mevsimlerin geciktirmesi olabilir.hiç takilincak bisey değil.yeni tedavini muhtemelen ilacli yaparlar.riske etmezler.adet sasmasiniFactor XIII, bFibrinojen, MTHFR C677T heterozigot mutasyon. ACE D/D. APoE E3/E4. Sonuçlar böyle..
O renk her türlü değişecek, simsiyah olacak hatta bi ara. İçin rahat olsun ya ni..CANIM bence de kan dolandırıcı iğne kullan mutlaka. Keşke herkese en baştan yapılsa böyle testler. Bu arada bugün helin pembe renkte geldi bunun anlamı ne sence?
Evet canım geçmişe takılmamak gerekiyor en iyisi bu inşallah bundan sonraki bebisin savaşçı bebis olsun güçlü olsun seni hiç bırakmasın. Peki canım senin de ilk günler ağrın oldu mu benim bugün adet ağrısı gibi ağrım var . Daha teste çok var normal mi bilmiyorumO renk her türlü değişecek, simsiyah olacak hatta bi ara. İçin rahat olsun ya ni..
Bu testi ben başta istedim gerek yok dediler, sonra ikizler de devam etmeyince yapalım dediler.. Sonuç böyle çıktı. Bunu başta yapsaydık nolurdu bilmiyorum, belki o zaman farklı bir sebep çıkacaktı yine kaybedecektik. Çok takılmamaya çalışıyorum. İnşallah her şey bundan sonra yolunda gider, öncesi bi şekilde yaşandı nasılsa...
Benim iki hamilelikte de belim ağrıyordu sadece. Tek yaşadığım şey oydu canım.Evet canım geçmişe takılmamak gerekiyor en iyisi bu inşallah bundan sonraki bebisin savaşçı bebis olsun güçlü olsun seni hiç bırakmasın. Peki canım senin de ilk günler ağrın oldu mu benim bugün adet ağrısı gibi ağrım var . Daha teste çok var normal mi bilmiyorum
Benimde adette belim ve kalcalarim ağrıyor karnım pek ağrımaz usutmezsem.aynı adet ağrıları gibi ağrı yaşıyorum inşallah bebeğin yerleşme çabasıdır sağol canımBenim iki hamilelikte de belim ağrıyordu sadece. Tek yaşadığım şey oydu canım.
Adet zamanı da benim hep belim ağrır bu arada
Benim de baya ağrım olmuştu canım ilk iki gün hatta sonra da devam etti ara ara iyiye işaret bence hadi hayırlısıBenimde adette belim ve kalcalarim ağrıyor karnım pek ağrımaz usutmezsem.aynı adet ağrıları gibi ağrı yaşıyorum inşallah bebeğin yerleşme çabasıdır sağol canım
Benim faktör V normal. Protrombin ve iki tane MTHFR var ya onlar toplam 3 faktör heterozigot. En son PAI 4G/5G diye bir faktör var o da normal. Sende daha farklı faktörlere de mi bakılmış acaba bilemedim yazdıklarına benzer bişeyler göremedim kağıtta. Protrombin dominant olduğu için heterozigot da olsa hasta sayılıyormuşum. MTHFR faktörleri ayrı ayrı çekinikmiş heterozigot olarak hasta sayılmasa da ikisi birden heterozigot olduğunda homozigot gibi olup hasta sayılıyormuş. Benim biyokimyadaki değerler normal.Canmmm merhaba seni de görmek iyi geldi bana:))
Şimdi çıktım hastaneden, birkaç Gende heterozigot mutasyon çıktı. Düşüğe kesin bu sebep olmuştur diyemeyiz, daha bir çok mutasyon u olanların çocuğu sağlıklı doğabiliyor çünkü dedi. Bu cümlesi içimi rahatlattı en çok, doğrudan sebep budur deseler daha çok üzülecektim.
Ama her türlü kan sulandırıcı kullanmam gerekecek sanırım. Bir de Ace yeni varmış dogum kontrol hapı vs kullanmaktan çekinin, kalp krizi inme riskiniz var dedi doktor. Senin de sıkıntılı olan gen bu muyduJalapenoo . Bende hem anneden hem babadan geçmiş bu gen.
Adet olmayı bekliyorum tedavi için gideceğim. 3 gün gecikti, bu gecikmeler de canımı sıkıyor doktor da dogum kontrol hapı kullanma demişkenbende durum bu, sen napıyorsun nasıl gidiyor?
Adet bitiminde çekiyorlar 8-9-10.günlerde. Ecomar ı arayıp bilgi alabilirsin.Kızlar bi şey sorcam daha önce de bahsetmiştim 27sinde öngörüşme için gideceğim ve bikaç gün sonrasında da adet olcam ona göre de muayene için gidecem. Benim hiç rahim filmim yok ve çektirmek istiyorum echomara gidip. Acaba sıkıntı olur mu kafaya göre filmi çektirmek..bi zararı yok sonuçta bunun dimi kızlar?
Sen hamileydin sanırım kaçıncı haftadasın? MTHFR ler in ikisi de heterozigot iken kan sulandırıcıya gerek görmediler demek.Tedaviden önce biliniyor muydu bu durum? Transfer sürecinde de mi kullanmadın takibini yapan doktorun mu gerek görmedi? Çapraz sorgu gibi oldu ama bu iğnelerle başım dertte bi kaçışım var mı onu merak ediyorum.Bu arada benimde mthfrlerin ikiside heterozigot.ignede kullanmıyorum.
Randevu aldıysan zaten senden istedikleri şeylerin içinde var rahim filmi. Bana sorarsan çok iyi olur bu adet bitimi çektirmen. Çünkü diğer ay tedaviye başlamayı düşünüyorsun.Canım biliyorum aradım echomar ı onlar da öyle söyledi..Şu an ilk günüm önümüzdeki hafta gidip çektireyim diyorum ama bunu ben kendim istiyorum Memorial a henüz gitmedim. Bi sıkıntı olur mu diye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?