Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu benim dördüncü hamileliğim.öncesinde 3dusuk var.ilkini 16haftalik kaybettim.o zaman kendi zorumla yaptırdım bu testleri.sonrasında tekrar hamile kaldım asilamayla.o zaman dr iğne verdi ama 10haftalik kalbi durdu.sonra tüp bebek yaptık .onlara bu sonuçları gösterdim igneye gerek yok dediler.faktör 5 ve protrobin önemliymiş.Birde leiden miydi neydi adı o var.üçüncü gebeligimde pgtsizdi.yolk kesesi haftsasina göre büyük çıktı risk var dediler sonucunda ilk haftalarda spontane düşük oldu.bu dördüncü gebelik su anda.tüp olarak ikinci denemeydi.bu sefer pgt yapıldı.ssimdi 9haftalik hamileyim.korkularla ,kaygılarla geçiyor günler.hepimizin yüzü gülsün bizler fazlasıyla hak ediyoruz anne olmayı .yumurta toplandıktan sonra kısa bir süre kan sulamdirici kullandım.beş gün falan di.

Son düzenleme:
Randevu aldıysan zaten senden istedikleri şeylerin içinde var rahim filmi. Bana sorarsan çok iyi olur bu adet bitimi çektirmen. Çünkü diğer ay tedaviye başlamayı düşünüyorsun.
Aynen canım ben de öyle düşündüm..ya bi de bu filmden sonra hamile kalanlar var..Bir umut belki tedavi öncesi oluverir

Senin söylediklerin bende normal çıkmış canım.
Bakalım ya bi adet olayım da gidince öğreneceğiz ne demek olduğunu. Benim biyokimyada sadece protein s düşüklüğü çıktı. O da önemli sanırım. Hepsi muallak şu an, ya ben transfer edecek embriyolar bulayım da iğneyi her türlü olurum:) Rabbim nasip etsin inşallah

kızlar benim protein S aktivitesi 39 çıkmış referans aralığı 50-131 . çok düşük değil gibi ama bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda ne demek ki acaba bu:S

kızlar benim protein S aktivitesi 39 çıkmış referans aralığı 50-131 . çok düşük değil gibi ama bu sıkıntıyı yaşayan var mı aranızda ne demek ki acaba bu:S
Bende de öyle çıkmıştı canım, kürtajdan 2 ay sonra baktırdığımda. 2 ay sonra tekrarlayın demişlerdi yine aynı çıktı. Şimdi adet olursam gidince öğreneceğim. Kan sulandırıcı kullanmamız gerekebilir transferlerde ve hamilelikte. Ama gözünü korkutacak bir şey değil, önden öğrenmiş oldun bir şey varsa da

anladım canım diğer tüm testler normal bir bu biraz düşük çıktı. tek başına düşüklüğüde bir anlam ifade etmiyormuş tekrarlayın dedi yaptırdığım hastanede. clexane daha önce yapmıştım. bir trafik kazası geçirmiştim omiriliğim hasar görmüştü 2,5 ay lavabo dahil ayağa kalkmadan yatmam gerekiyordu. o yüzden emboli atmaması için doktor clexane kullandırmıştı bana ama o zamanlar bu protein s aktivitesi değerini falan bilmiyorduk. ama çok kötü bir durum değildir dimi

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun . pozitif sonuçlarla tedavin bitsin inşallah. e2 değerin kaçtı bakabildin mi?

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun . pozitif sonuçlarla tedavin bitsin inşallah. e2 değerin kaçtı bakabildin mi?
bana bir şey söylemediler mesajı bekle dediler sonrada ilaç al bende aradıklarında sormadım çok bitkindim otele geçtim pazara sorarım artık sonuçlar nedir diye çok teşekkürler canım

bana bir şey söylemediler mesajı bekle dediler sonrada ilaç al bende aradıklarında sormadım çok bitkindim otele geçtim pazara sorarım artık sonuçlar nedir diye
anladım canım bir dahaki kontrol pazar anladığım kadarıyla. inşallah güzel güzel yumoşların büyür. çok heyecanlı:)

Dediğim gibi iğne kullanımı gerektirir şeklinde düşün şu an. Üzülecek bir durum yok şimdilik. Yok yere canını sıkma

Dediğim gibi iğne kullanımı gerektirir şeklinde düşün şu an. Üzülecek bir durum yok şimdilik. Yok yere canını sıkma
teşekkür ederim canım. her aşamada bir şey çıkıyor anlamadım ki ben bu doğal yolla hamile kalan kadınların her şeyi tam tamına normal sınırlarda mı acaba :):)

anladım canım bir dahaki kontrol pazar anladığım kadarıyla. inşallah güzel güzel yumoşların büyür. çok heyecanlı:)
inşallah canım ya allah hepimizi bu kapıdan bebek sahibi olarak ayırsın çok stresli insanın enerjisini yok ediyor şimdi girdim bu yola allah yardımcımız olsun pazara umut beye randevum değişecek sürekli galiba

evet canım değişebiliyor o günlerde hangi doktorlar varsa onlar ilgileniyorlar. ama hepsi çok iyi çok bilgili buna inan ve güven. bende haftaya başlıyorum nasipse

çok teşekkürler moral desteğin için ilk iğneyi yaptım evet acımadı otelde yanlız kafa dinliyorum belki biraz sakinleşirim bugün inanılmaz gergin telaaşlıydım şimdi daha iyiyim şükür allah hayırlı sonuçlar göstersin hepimize

Ben de gerçekten merak ediyorum bu soruyu :)
Bence normal yolla çocuğu olanlarda da var bu tarz sıkıntılardan bazıları, ama onlar test vs yapmadığı için bilmiyor sadece:) biz her şeyimizi öğreniyoruz, bilmediğimiz şey kalmıyo nerdeyse. İnşallah bir gün bunların hepsini unutturacak mucizemizi mucizelerimizi kucağımıza alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…