Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kesinlikle yumurta rezervim azmış diyorum ilk defa duyuyorum diyen var:) fazla şey bilmemiz de bizi daha fazla strese sokuyor maalesef. Kocaman bi aminnnn diyorum duana. Zor bi imtihan Rabbim kolaylaştırsın inşallah..

Arkadaşlar merhaba benimde bugün opum vardı 6 yumurta büyümüştü 4 tane toplanmış dr yanıma geldiğinde tam ayılamamıştım bişeyde soramadım açıkcası canım sıkıldı fikri olan varmı kızlar herkesin hayırlı sonuçlar almasını tedaviye başlayanlarada bol sabırlar diliyorum

Hayırlı olsun canım

Burdan nir arkafasım cetrotide alerji yapınca buz kompresi yap demişti, sonrasında gonalf ı da once ve sonra buz koyarak uyguladım daha az acıdı

Bir oneri de iğneyi biraz yatay (45 derece) batır daha az acıyor; dik batırma yani

Prospektus tede yazar

Anladim Allah yardimcimiz olsun.bende mthfr homozigot mutant faktor v dede heterozigot cikti.

Canim senin bebis tutunuyor Allahin izniyle bak gör.

Mrb #adasuyu bu sefer bebegine hayrla saglkla kavusursun insallah.16 haftalik olan bebeginizde kromozomsal bir sorun varmiydi baktirmismiydinz?

Kızlar sizde adetin 11.günü endometrium kalınlığı kaç çıktı bende 7mm çıktı ve adetin ilk geldiği günümüde sayarsak dondurulmuş transferi 22.güne verdiler ama hep 18 ile 21. gün arasında vermişler başka bu şekil olan var mı

Canım başka topiklerde 23/24bile gördüm ben tutmuş mesela ince ciksada kalinlasiyor merak etme tutunur sımsıkı inşallah

Amin inşallah canım duani eksik etme dün akşam bacaklarım çok sızladı adet belirtimdir bu biraz üzüldüm . Bu kadar erken belli olmaz diye kendimi avuttum ne yapayım :)
Canim inan benim ilk hamileligimdeki belirtilerin aynisini yasiyosun.transferin 4.gunu sabahi belim kirilcak gibi agridi sonrasindada adetim sökuldu sökulcek gibi oldu mesela bnde sökulck gibi agridiysa sökulur bu belrti erkn olunca suphelnmstim yerlesme kanamasi geldi 8.gundu sanirim.bacaklarim sizim sizim sizladi ve ayaklarim cok usudu.goguslerimde hassasiyet cok yoktu gerci.ama sabahlari asiri basim agriyor olark uyanrdim ve uyandgmda mide kazinmasi olurdu.sen sakin umitsizlige kapilma olacak insallahhhh

Ay inşallah canım sağol içimi rahatlattin . Rabbim seni de mucize bebisinle sağ sağlık kavuştursun inşallah

İnşallah yaa, randevumu aldım Sevinç Hanım a... Korkuyorum şu an, son tedavide hiç sağlıklı çıkmaması beni tedirgin ediyor hep. İnşallah tedaviye başlayınca gider üstimden
Inşallah canım çok stres yaptığın zaman derin nefes al ver olumlu konuş kendinle beni rahatlatıyor.eğer ki embriyo sayın az olursa ki inşallah çok olur havuz yöntemini düşünür musun ?

Hiç verilecek bisey yok öfkeler
Mrb #adasuyu bu sefer bebegine hayrla saglkla kavusursun insallah.16 haftalik olan bebeginizde kromozomsal bir sorun varmiydi baktirmismiydinz?
Çok teşekkür ederim canim.Evet bakıldı bebeğe doğumdan sonra kromozom olarak herşey normal çıktı.benim hamilelgin başından beri aşırı kanamalarim vardı.Hiç kesilmeyen .zaten bebegin amniyo sıvısı bittiği için sonlandirildi.herhalde sürekli kanama olduğu için keseyi inceltip yirtilmasina sebep oldu oda bütün suyu boşalttı diye düşündüler.aslında tamamen şanssızlık.O kesenin yanındaki büyük büyük kanama alanları olmasaydı belkide olmazdi yada o zaman başka bisey sebep olurdu bilemiyorum ki.hayırlısı böyleymiş diyoruz ama bebek gayet saglikliydi.

@BiYesilBiKahve

kızlar günaydın,
dondurulmuşla transfer öncesi e2 kaç olmalı?
benim ilaçsız transfer olacak bugün 13. gün ve e2 196 çıktı. iyi mi kötü mü bilen var mı?

kızlar günaydın,
dondurulmuşla transfer öncesi e2 kaç olmalı?
benim ilaçsız transfer olacak bugün 13. gün ve e2 196 çıktı. iyi mi kötü mü bilen var mı?
CANIM bizim dondurulmustu e2ye bakilmadi ama bildiğim kadarıyla tek olgun yumurtanın değeri 200 olmalı seninde yumurtan olgunlaşmış gibi hiç de kötü değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…