- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
çok teşekkürler moral desteğin için ilk iğneyi yaptım evet acımadı otelde yanlız kafa dinliyorum belki biraz sakinleşirim bugün inanılmaz gergin telaaşlıydım şimdi daha iyiyim şükür allah hayırlı sonuçlar göstersin hepimi
Kesinlikle yumurta rezervim azmış diyorum ilk defa duyuyorum diyen var:) fazla şey bilmemiz de bizi daha fazla strese sokuyor maalesef. Kocaman bi aminnnn diyorum duana. Zor bi imtihan Rabbim kolaylaştırsın inşallah..Bence normal yolla çocuğu olanlarda da var bu tarz sıkıntılardan bazıları, ama onlar test vs yapmadığı için bilmiyor sadece:) biz her şeyimizi öğreniyoruz, bilmediğimiz şey kalmıyo nerdeyse. İnşallah bir gün bunların hepsini unutturacak mucizemizi mucizelerimizi kucağımıza alırız :)
Hayırlı olsun canımben bugün başladım kan alındı ilaç dozu belirlendi ama sonuçlarla ilgili birşey söylenmedi pazar günü tekrar randevu verildi şimdi iğneyi nasıl yapacağım diye düşünüyorum stresli bir gündü doz 212.5 hadi bismillah
Anladim Allah yardimcimiz olsun.bende mthfr homozigot mutant faktor v dede heterozigot cikti.Sendeki pıhtılaşma sorunu tam olarak ne? Benim 3 faktörde genetik heterozigot. Protrombin ve mthfr ler. Transfer hazırlığında estrofem ile beraber 0.6lik clexane iğneye de başladım. Elimde 0.4 lük var 8 tane onları kullansam önce dedim, doz yetersiz gelebilir pıhtı atabilir ben sorumluluk kabul etmem dedi Gönül hanım. 9 ay kullanacaksın dedi iğneyi.Ben iki defa transfer süreçlerinde bir ay kistten dolayı doğum kontrol hapı kullanmıştım daha önce çok şükür bişey olmadı ama çok riskli imiş benim için cidden. Akciğer embolisi geçirenlerı falan okudum yani.
Canim senin bebis tutunuyor Allahin izniyle bak gör.Evet canım geçmişe takılmamak gerekiyor en iyisi bu inşallah bundan sonraki bebisin savaşçı bebis olsun güçlü olsun seni hiç bırakmasın. Peki canım senin de ilk günler ağrın oldu mu benim bugün adet ağrısı gibi ağrım var . Daha teste çok var normal mi bilmiyorum
Mrb #adasuyu bu sefer bebegine hayrla saglkla kavusursun insallah.16 haftalik olan bebeginizde kromozomsal bir sorun varmiydi baktirmismiydinz?@niobe35 hayirli olsun tedavin.ignelerde hiç bir acı yok inanki.zaten göbekten yapıldığı için orası yağlı deri.sen şimdi mutlu olmaya bak.rahat ol lütfen.herşey güzel olacak.en güzel asamalarina başlıyorsun
Canım başka topiklerde 23/24bile gördüm ben tutmuş mesela ince ciksada kalinlasiyor merak etme tutunur sımsıkı inşallahKızlar sizde adetin 11.günü endometrium kalınlığı kaç çıktı bende 7mm çıktı ve adetin ilk geldiği günümüde sayarsak dondurulmuş transferi 22.güne verdiler ama hep 18 ile 21. gün arasında vermişler başka bu şekil olan var mı
Inşallah canım her şey yolunda gitsin. Allah güzel gönlüne göre versin canımBugün adet oldum, yarın gitmek için arayacağım hastaneyi inşallah. 3 gün gecikmiş oldu ve sağ tarafımda normalde olmayan bir ağrı var, inşallah kist oluşmamış olsun diye dua ediyorum.
Amin inşallah canım duani eksik etme dün akşam bacaklarım çok sızladı adet belirtimdir bu biraz üzüldüm . Bu kadar erken belli olmaz diye kendimi avuttum ne yapayım :)Canim senin bebis tutunuyor Allahin izniyle bak gör.
Canim inan benim ilk hamileligimdeki belirtilerin aynisini yasiyosun.transferin 4.gunu sabahi belim kirilcak gibi agridi sonrasindada adetim sökuldu sökulcek gibi oldu mesela bnde sökulck gibi agridiysa sökulur bu belrti erkn olunca suphelnmstim yerlesme kanamasi geldi 8.gundu sanirim.bacaklarim sizim sizim sizladi ve ayaklarim cok usudu.goguslerimde hassasiyet cok yoktu gerci.ama sabahlari asiri basim agriyor olark uyanrdim ve uyandgmda mide kazinmasi olurdu.sen sakin umitsizlige kapilma olacak insallahhhhAmin inşallah canım duani eksik etme dün akşam bacaklarım çok sızladı adet belirtimdir bu biraz üzüldüm . Bu kadar erken belli olmaz diye kendimi avuttum ne yapayım :)
Ay inşallah canım sağol içimi rahatlattin . Rabbim seni de mucize bebisinle sağ sağlık kavuştursun inşallahCanim inan benim ilk hamileligimdeki belirtilerin aynisini yasiyosun.transferin 4.gunu sabahi belim kirilcak gibi agridi sonrasindada adetim sökuldu sökulcek gibi oldu mesela bnde sökulck gibi agridiysa sökulur bu belrti erkn olunca suphelnmstim yerlesme kanamasi geldi 8.gundu sanirim.bacaklarim sizim sizim sizladi ve ayaklarim cok usudu.goguslerimde hassasiyet cok yoktu gerci.ama sabahlari asiri basim agriyor olark uyanrdim ve uyandgmda mide kazinmasi olurdu.sen sakin umitsizlige kapilma olacak insallahhhh
İnşallah yaa, randevumu aldım Sevinç Hanım a... Korkuyorum şu an, son tedavide hiç sağlıklı çıkmaması beni tedirgin ediyor hep. İnşallah tedaviye başlayınca gider üstimdenInşallah canım her şey yolunda gitsin. Allah güzel gönlüne göre versin canım
Inşallah canım çok stres yaptığın zaman derin nefes al ver olumlu konuş kendinle beni rahatlatıyor.eğer ki embriyo sayın az olursa ki inşallah çok olur havuz yöntemini düşünür musun ?İnşallah yaa, randevumu aldım Sevinç Hanım a... Korkuyorum şu an, son tedavide hiç sağlıklı çıkmaması beni tedirgin ediyor hep. İnşallah tedaviye başlayınca gider üstimden
Çok teşekkür ederim canim.Evet bakıldı bebeğe doğumdan sonra kromozom olarak herşey normal çıktı.benim hamilelgin başından beri aşırı kanamalarim vardı.Hiç kesilmeyen .zaten bebegin amniyo sıvısı bittiği için sonlandirildi.herhalde sürekli kanama olduğu için keseyi inceltip yirtilmasina sebep oldu oda bütün suyu boşalttı diye düşündüler.aslında tamamen şanssızlık.O kesenin yanındaki büyük büyük kanama alanları olmasaydı belkide olmazdi yada o zaman başka bisey sebep olurdu bilemiyorum ki.hayırlısı böyleymiş diyoruz ama bebek gayet saglikliydi.Mrb #adasuyu bu sefer bebegine hayrla saglkla kavusursun insallah.16 haftalik olan bebeginizde kromozomsal bir sorun varmiydi baktirmismiydinz?
@BiYesilBiKahveİnşallah yaa, randevumu aldım Sevinç Hanım a... Korkuyorum şu an, son tedavide hiç sağlıklı çıkmaması beni tedirgin ediyor hep. İnşallah tedaviye başlayınca gider üstimde. Çok sevindim canim başlayacak olmana.hadi hayırlısı insallahhhhh.her ay aynı olmaz biliyorsun yumurtaların durumu.sen hep olumluyu cagir.biraz kalite arttırıcı yönde beslen bu aşamada.Ben çok inanıyorum sende mutlu sona doğru kanat açıyorsun.
CANIM bizim dondurulmustu e2ye bakilmadi ama bildiğim kadarıyla tek olgun yumurtanın değeri 200 olmalı seninde yumurtan olgunlaşmış gibi hiç de kötü değil bencekızlar günaydın,
dondurulmuşla transfer öncesi e2 kaç olmalı?
benim ilaçsız transfer olacak bugün 13. gün ve e2 196 çıktı. iyi mi kötü mü bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?