- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Havuz düşünüyorum aslında ama işte bu tedaviden sağlıklı çıkması önceliğim, Rabbim yardımcımız olsunInşallah canım çok stres yaptığın zaman derin nefes al ver olumlu konuş kendinle beni rahatlatıyor.eğer ki embriyo sayın az olursa ki inşallah çok olur havuz yöntemini düşünür musun ?
Havuz düşünüyorum aslında ama işte bu tedaviden sağlıklı çıkması önceliğim, Rabbim yardımcımız olsun[/QUO. Amin canim insallah herkesin gönlüne göre olsun.
Benzer bir durum benim de başıma geldi. 17mm üstü 12 tane yumurtam vardı son kontrolde ama opuda 8 yumurta toplanabilmiş. Başta çok üzülmüştüm ama hepsi olgun çıktı toplananların. 7si döllendi hepsi 5.güne geldi 4 tanesi blast olup genetiğe gitti sadece 1 tanesi sağlıklı geldi. Burda 2 yumurtası toplanıp teki döllenip o tek embriyosu 5.güne gelip blast olup genetiğe gidip sağlıklı gelip o tek embriyosu ile hamile kalan arkadaş vardı. Yani önemli olan sonuç. Onun için üzülme inşallah o 4 yumurtadan en az 1 tanesini kucağına almak nasip olur sağlıklı bir şekilde. Bugün haber gelmiştir embriyolarinla. En heyecanlı süreç.Arkadaşlar merhaba benimde bugün opum vardı 6 yumurta büyümüştü 4 tane toplanmış dr yanıma geldiğinde tam ayılamamıştım bişeyde soramadım açıkcası canım sıkıldı fikri olan varmı kızlar herkesin hayırlı sonuçlar almasını tedaviye başlayanlarada bol sabırlar diliyorum
Hadi hayırlısı. İnşallah kist yoktur ama varsa da demekki şu an uygun vakit değil deyip sabretmek düşecek sana. Benimki de 4 gün gecikmeli geldi bu ay. Öyle tuhaf tuhaf ağrılarım da oluyordu ara ara. Farklı bir kist türü söyledi Gönül hanım bu opudan kalan kanama alanları imiş yumurta kılıfı gibi bişey anladığım. Tedaviye engel değil demişti.Bugün adet oldum, yarın gitmek için arayacağım hastaneyi inşallah. 3 gün gecikmiş oldu ve sağ tarafımda normalde olmayan bir ağrı var, inşallah kist oluşmamış olsun diye dua ediyorum.
Bi de dün genetik doktoru dogum kontrol hapı kullanımından kaçın falan dedi, ama kist olursa napabilirim ki başka, o da kafamı kurcalıyor..Hadi hayırlısı. İnşallah kist yoktur ama varsa da demekki şu an uygun vakit değil deyip sabretmek düşecek sana. Benimki de 4 gün gecikmeli geldi bu ay. Öyle tuhaf tuhaf ağrılarım da oluyordu ara ara. Farklı bir kist türü söyledi Gönül hanım bu opudan kalan kanama alanları imiş yumurta kılıfı gibi bişey anladığım. Tedaviye engel değil demişti.
Ne olursa olsun sonu güzel olsun. Allah kalbine ferahlık versin.
Hatırlarsan ben de ayni şeyleri dert etmiştim. Bunu göz önünde bulunduracaklardır. Bana estrofem ile beraber iğne başlattılar. Ya kisti eritmek için farklı bir yol varsa onu uygularlar ya da iğne kullanmanı önerebilirler doğum kontrol hapı ile beraber. İnşallah yoktur tabi kist. Bu mevsimlerde çok fazla kişi okuyorum adet gecikmelerini.Bi de dün genetik doktoru dogum kontrol hapı kullanımından kaçın falan dedi, ama kist olursa napabilirim ki başka, o da kafamı kurcalıyor..
Öyle mucizevi örnekler var ki saymakla yazmakla bitmez. Vakti gelince tedavi ile veya kendiliğinden farketmiyor nasıl oldu aklın almıyor kimi durumlarda ne kadar imkansızmış gibi görünse de. Vakti gelmemişse de istediğin kadar çabala uğraş birşey bahanesi oluyor olmuyor. Sebebini bazen kestirebiliyorsun bazen kestiremiyorsun. Ruhu yaratılmamış bir varlığa can verebilecek ancak Allah. Bize düşen elimizden geleni yapıp dua edip gerisini Allah'a bırakmak. Ondan gelene sabretmek. İnşallah hepimizin nasibinde hayırlı sağlıklı güzel güzel evlatlar vardır da onlara kavuşacağımiz günler yaklaşmıştir.
Jalapenoo T tubahyl61 gerçekten bencede önemli olan sonuç.benimde genetikten sağlıklı elde edemeyip kendiliğinden hamile kalan arkadaşım var.Hemde sapasaglikli aslan gibi bebisi olacak. [/QUOTE
saolun kızlar ya aradılar sabah 3 tanesi döllenmiş beklemedeyim pazar günü tekrar ararız dediler diken üstünde beklemedeyimBenzer bir durum benim de başıma geldi. 17mm üstü 12 tane yumurtam vardı son kontrolde ama opuda 8 yumurta toplanabilmiş. Başta çok üzülmüştüm ama hepsi olgun çıktı toplananların. 7si döllendi hepsi 5.güne geldi 4 tanesi blast olup genetiğe gitti sadece 1 tanesi sağlıklı geldi. Burda 2 yumurtası toplanıp teki döllenip o tek embriyosu 5.güne gelip blast olup genetiğe gidip sağlıklı gelip o tek embriyosu ile hamile kalan arkadaş vardı. Yani önemli olan sonuç. Onun için üzülme inşallah o 4 yumurtadan en az 1 tanesini kucağına almak nasip olur sağlıklı bir şekilde. Bugün haber gelmiştir embriyolarinla. En heyecanlı süreç.
Doğru diyorsun canım, zaten çok az kaldı öğrenmeye. Hayırlısoyla göreceğiz yarın. Bi yanım hevesli bi yanım korkak, değişik bi psikoloji var bu sefer. Kimseye de söylemeyi düşünmüyorum bu kez, 3-5 kişi biliyordu zaten hep ama şimdi tek eşimle ben bileceğiz..Hatırlarsan ben de ayni şeyleri dert etmiştim. Bunu göz önünde bulunduracaklardır. Bana estrofem ile beraber iğne başlattılar. Ya kisti eritmek için farklı bir yol varsa onu uygularlar ya da iğne kullanmanı önerebilirler doğum kontrol hapı ile beraber. İnşallah yoktur tabi kist. Bu mevsimlerde çok fazla kişi okuyorum adet gecikmelerini.
Doğru diyorsun canım, zaten çok az kaldı öğrenmeye. Hayırlısoyla göreceğiz yarın. Bi yanım hevesli bi yanım korkak, değişik bi psikoloji var bu sefer. Kimseye de söylemeyi düşünmüyorum bu kez, 3-5 kişi biliyordu zaten hep ama şimdi tek eşimle ben bileceğiz..Hatırlarsan ben de ayni şeyleri dert etmiştim. Bunu göz önünde bulunduracaklardır. Bana estrofem ile beraber iğne başlattılar. Ya kisti eritmek için farklı bir yol varsa onu uygularlar ya da iğne kullanmanı önerebilirler doğum kontrol hapı ile beraber. İnşallah yoktur tabi kist. Bu mevsimlerde çok fazla kişi okuyorum adet gecikmelerini.
Canım adette ne oluyorsa aynı belirtileri yaşadım bende hiç tedirgin olma. Pazartesi akşam bak kanda Beta hcgyeAmin inşallah canım duani eksik etme dün akşam bacaklarım çok sızladı adet belirtimdir bu biraz üzüldüm . Bu kadar erken belli olmaz diye kendimi avuttum ne yapayım :)
Canım benimde dualarım seninleAmin inşallah canım duani eksik etme dün akşam bacaklarım çok sızladı adet belirtimdir bu biraz üzüldüm . Bu kadar erken belli olmaz diye kendimi avuttum ne yapayım :)
Canım adette ne oluyorsa aynı belirtileri yaşadım bende hiç tedirgin olma. Pazartesi akşam bak kanda Beta hcgye
Çok sagolun kızlar inşallah nasibi vardır bebeğimin rabbim nasip eder de tutar inşallah. F fkz52 kız sen nasıl pazartesi test yaptın ben korkuyorumCanım benimde dualarım seninle
Aç tok fark etmez ama hep aynı saatte v ur malısıngonal igne aç tok farkediyormu acaba bir hep aynı saattemi olmalı kızlar acil bilgi istiyorum biliyorum çok soruyorum ama haklarınızu helal edin
Aç tok tam bilmiyorum ama saati hep aynı olmalı ben her gün 17.30da vurunuyordum öğleden sonra olması daha iyi demişti hemsiregonal igne aç tok farkediyormu acaba bir hep aynı saattemi olmalı kızlar acil bilgi istiyorum biliyorum çok soruyorum ama haklarınızu helal edin
teşekkür ederimAç tok fark etmez ama hep aynı saatte v ur malısın
Merhaba biyeşilkahve mümkünse sana bişe sorucaktım ben bugün opu oldum 6 yumurta toplandı hepsi olgunmudur döllenir mi bilmem Allah büyük inşallah olur.şimdi semra hoca demişti ki eğer emnriyolar uygun olursa pgt yapılsın şimdi buna göre döllenenilen hepsi mi gidiyo pgt ye yoksa tek tek mi yolluyorlar merak ediyorum bir de bebekte herhangi bi şekilde zihinsel veya fiziksel bi sorun olmayacak şeyden dolayı da sağlıksız diye geri dönüp çöp mü oluyor acaba sen daha önce yaptırdın ya belki bi fikir verebilirsin diye..bide nolur dua edin kızlar yarın ii haberler alıyım döllensin yumoşlar inşallah Allahın izniyle..Allahım hepimize yardım etsin bu mübarek gün hatrına hepimizin kucağını doldursun inşallahHavuz düşünüyorum aslında ama işte bu tedaviden sağlıklı çıkması önceliğim, Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?