- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Selam cnm sen pgt ti merak ediyorsun başka arkadaşa sormuşsun ama cvp vereyim pgt nin en gelişmişi yapılıyor insanı oluşturan tüm kromozomlara bakılır eğer sorun varsa onlar elenir sağlıklılara dokunulmaz için rahat olsun zaten sağlıksız embriyo transfer edilse de ilerlemez veya Allah korusun anomali olan çocuk olur cnmKızlar bu sabah bankoya gonal f bıraktım buz kalıbıyla birlikte 200 yada biraz fazla olabilir içinde kan alma daha açık diildi oraya koyulacaktı sonra hep soğuk zincirde kaldı kullanılabilir yani umarım birisine faydası dokunur
CANIM bizim dondurulmustu e2ye bakilmadi ama bildiğim kadarıyla tek olgun yumurtanın değeri 200 olmalı seninde yumurtan olgunlaşmış gibi hiç de kötü değil bence
Canım embriyolar 5.güje gidecek, sonra onlar pgt ye gönderilecek ve dondurulup bekleyecekler.. Ama sorduğunu bilmiyorum, çok ciddi bi rahatsızlık olmasa da eleniyor mu. İkiz hamilelikte perinatalog aslında diğer embriyolar da çok da kötü diilmiş dedi ama yine de risk almak gibi geliyor bana. Ama sorabiliriz bunu, ben ya da sen ilk öğrenen yazsın :) inşallah hepsi devam eder canım 5.güne.Merhaba biyeşilkahve mümkünse sana bişe sorucaktım ben bugün opu oldum 6 yumurta toplandı hepsi olgunmudur döllenir mi bilmem Allah büyük inşallah olur.şimdi semra hoca demişti ki eğer emnriyolar uygun olursa pgt yapılsın şimdi buna göre döllenenilen hepsi mi gidiyo pgt ye yoksa tek tek mi yolluyorlar merak ediyorum bir de bebekte herhangi bi şekilde zihinsel veya fiziksel bi sorun olmayacak şeyden dolayı da sağlıksız diye geri dönüp çöp mü oluyor acaba sen daha önce yaptırdın ya belki bi fikir verebilirsin diye..bide nolur dua edin kızlar yarın ii haberler alıyım döllensin yumoşlar inşallah Allahın izniyle..Allahım hepimize yardım etsin bu mübarek gün hatrına hepimizin kucağını doldursun inşallah
CANIM bencede transferi kimin yaptığı çok önemli değil transfer sırasında bir sebepsiz infertilite vardı 3.denemesiydi 1.Semra hanım 2.sevinç hoca yapmış ikiside tutmamış 12 dondurulmuş embriyom var dedi hiç sorun bulamadılar dedi mesela rahim kalinligim en son 9,1di memorialde tekrar bakmadilartatlım sanırım sorun yokmuş. bu akşam çatlatma iğnesini yapıp haftaya da allah kısmet ederse transfere gideceğim. ama semra hanım'ın olmadığı güne denk geldi ne yazık ki. allah verecekse zaten kimin transfer yapacağı çok önemli değil diye kendimi teselli ediyorum.
rahim kalınlığını hatırlıyor musun transfer sırasında?
Allah korusun ewet .korkuyorum çok geçen sefer 3 yumoş toplanmıştı 3üde döllenmişti 2si transfer edildi 1 i elendi.tuttu fakat kürtaj olmak zorunda kaldım alınan parçada herhangi bir anomali bulunmamıştı.semra hoca pgt ye gitsin bu sefer dedi nasip artık Allah büyükSelam cnm sen pgt ti merak ediyorsun başka arkadaşa sormuşsun ama cvp vereyim pgt nin en gelişmişi yapılıyor insanı oluşturan tüm kromozomlara bakılır eğer sorun varsa onlar elenir sağlıklılara dokunulmaz için rahat olsun zaten sağlıksız embriyo transfer edilse de ilerlemez veya Allah korusun anomali olan çocuk olur cnm
Ben beklemedeyim cnm hani sen yarın gidicen ya o ara aklına gelirde sorarsan öok merak ediyorum yani şu hepsi 5.güne giderse blast olursa hepsimi hidecek pgtye inşallah bu sefer Allah muradımızı nasip eder hepimizin yarın ilk haber gelicek Allah iyi haberler almayı nasip etsin inşallahCanım embriyolar 5.güje gidecek, sonra onlar pgt ye gönderilecek ve dondurulup bekleyecekler.. Ama sorduğunu bilmiyorum, çok ciddi bi rahatsızlık olmasa da eleniyor mu. İkiz hamilelikte perinatalog aslında diğer embriyolar da çok da kötü diilmiş dedi ama yine de risk almak gibi geliyor bana. Ama sorabiliriz bunu, ben ya da sen ilk öğrenen yazsın :) inşallah hepsi devam eder canım 5.güne.
Ben Çarşamba transfer oldum sonraki hafta Salı günü akşam kan testini yaptım 34 çıktı çok düşük ama içim rahatladı çünkü çok karnım ağırıyordu adet olacağımı zannettim o yüzden cesaret ettim. Bu arada beni hafif hafif arada kanama lekelenme tarzı şeyler devam ediyor özellikle jelden sonra Umut Beyle görüştüm Progestan hapı vajinal kullanmaya başladım bu gün inşallah durur şu kanama
Teşekkür ederimTesteredişli aslan pençesi içseniz tedaviye kadar sabah akşam . Ben faydasını gördüm belki size de yararı olur.
Amin canım inşallah durur iğne de isteseydinBen Çarşamba transfer oldum sonraki hafta Salı günü akşam kan testini yaptım 34 çıktı çok düşük ama içim rahatladı çünkü çok karnım ağırıyordu adet olacağımı zannettim o yüzden cesaret ettim. Bu arada beni hafif hafif arada kanama lekelenme tarzı şeyler devam ediyor özellikle jelden sonra Umut Beyle görüştüm Progestan hapı vajinal kullanmaya başladım bu gün inşallah durur şu kanama
Kaç tanesinin gideceği anne babaya kalmış canim.dolar üzerinden yapılan maliyetli bir test olduğu için kişiler kendi karar veriyorlar.Tabiki ne kadar çok embriyoya pgt yapılırsa sağlıklı gelme sansi da o kadar çok oluyor.bizim gonderdiklerimiz içinde mesela hepsi pgt ye uygun çıkmadı daha doğrusu genetik teste cevap vermeyen oldu iclerinden yani elendi.umarım doğru anlatmisimdir blast aşamasına kadar geldi ama genetik teste cevap vermedi.benim naçizane tavsiyem ne kadar çoğuna yaptirabilirsen yaptir.Ben beklemedeyim cnm hani sen yarın gidicen ya o ara aklına gelirde sorarsan öok merak ediyorum yani şu hepsi 5.güne giderse blast olursa hepsimi hidecek pgtye inşallah bu sefer Allah muradımızı nasip eder hepimizin yarın ilk haber gelicek Allah iyi haberler almayı nasip etsin inşallah
Yarin test gunumuz bugun 8gunum acaba evde test yapsam belli olurmu yoksa bugunde sabredip yarinimi beklemeliyim
evde eczaneden alınan genelik testinimi yapıyorsunuz kan testi sadece hastanelerdemi yapılıyor 9. gün gebelik testi çift çizgi gösteriyormu umarım pozitif görürsün bebişin tutunmuşturYarin test gunumuz bugun 8gunum acaba evde test yapsam belli olurmu yoksa bugunde sabredip yarinimi beklemeliyim
Ben ikisinde de test gününden birgun önce idrar testi yaptım çıkmıştı.insallah sende güzel haberi alırsın canim.Yarin test gunumuz bugun 8gunum acaba evde test yapsam belli olurmu yoksa bugunde sabredip yarinimi beklemeliyim
5.gun embriyosu transfer edildi evde eczaneden aldigim gebelik testini yapicam zaten yarin hastanede kan testi yaptiricam sanirim tutunmussa deger yuksekse evde yapilan testtede cift cizgi cikiyor gercekten bu surecte en stresli asama transferden sonraki bekleme sureciymis
Brnimde 5.gün embriyosuydu transferin 6.günü hafif pembe lekelenme olunca hemen idrar testi yapmıştım şu ucuz olanlardan çıkmıştı.deger de 9.gün 129 cıkmıştı sonra sonu kötü bitti ama umarım senin ii olur.Allahım hepimizin kucaklarını ikişer ikişer doldursun inşallah hiçbirimizin elini kucağını boş bırakmasın hayırla sağlıkla...5.gun embriyosu transfer edildi evde eczaneden aldigim gebelik testini yapicam zaten yarin hastanede kan testi yaptiricam sanirim tutunmussa deger yuksekse evde yapilan testtede cift cizgi cikiyor gercekten bu surecte en stresli asama transferden sonraki bekleme sureciymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?