Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar moralim çok bozuk nolur içimi rahatlatacak bi şeyler söyleyin..benim amh düşüklüğünden sonra şimdi de eşimde Sperm hareketsizliği çıktı bu haldeyken tedavi olumlu sonuç verir mi??

Kızlar moralim çok bozuk nolur içimi rahatlatacak bi şeyler söyleyin..benim amh düşüklüğünden sonra şimdi de eşimde Sperm hareketsizliği çıktı bu haldeyken tedavi olumlu sonuç verir mi??
Hareket yüzde kaç?bu noktada tüp bebek tedavisinde hareket azlığı pek bir önem teşkil etmiyor sayısı daha önemli .sayı ne kadar çoksa içindeki hareketli de o kadar çok oluyor ve zaten özel bir tedavi olduğu için embriyologlar seçiyorlar hareketlileri.uzulmene gerek yok canim.zaten erkekte bu tarz sorunlar için yapılıyor tüp bebek tedavisi.

%91 hareketsiz canım eşimde bir yıldır ürtiker rahatsızlığı var bu da etkiliyor sanırım fazla stres oluşturuyor Bu hastalık onda da bende de..bi yandan onun hastalığıyla uğraşıyoruz bi yandan çocuk meselesiyle..ondan önce de bir yıl vajinusmusla uğraştık..çok boğuluyorum bazen..tam toparlanıyorum başka bi şey daha çıkıyor..harekette sıkıntı yoktu dün yapılan spermiyogramda onda da sıkıntı çıktı..Allahım yardım etsin bizlere gidersin sıkıntılarımızı

Dediğim gibi sayı daha önemli tüp bebekte.%9 hareketli demekki.ışte sayı arttıkça onun %9uda o oranda artar.stres yapma nolur emin ellerdesin.eşine bunu yansıtma erkekler özelliklede kendileriyle ilgili sorunlardan bizden çok daha fazla etkileniyor.bizde bugün etkilenme olursa yarına toparlayabiloyoruz ama onlar bizim gibi değil.tedavi ücretini iki parçada verdik biz.meblaglari hatırlamıyorum ama önce az bi kısım kalanida transfer den önce verdik galiba.Çok net hatırlamıyorum ama .sen tedaviye ne zaman baslicaksin

Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor bazen canım..Ekim sonunda başlayacam inşallah tedaviye..ilk muayeneye gittiğimizde mi alıyorlar peki ücreti?

Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor bazen canım..Ekim sonunda başlayacam inşallah tedaviye..ilk muayeneye gittiğimizde mi alıyorlar peki ücreti?
Bu tedavide sihirli kelimeler stresten uzak durmak.stres yapmazsan ilaçlara güzel cevap verirsin yumurtlarin güzel buyur.sayısı çoğalır yani o kadar büyük bir etken ki .senin de esininde rahat olup tedaviye güvenip kendinizi rahat bırakmanız lazım.bunca yükün altına giriyorsunuz kendinize önce kendiniz yardım edebilirisiniz.buda rahat bir kafadan geçiyor.sayısını hareketini düşünme sen artık.yardımcı üreme tekniği adı üstünde.belli takviyelerle sorunları cozuyorlar.benim esiminde morfolojisi çok kötüydü.tüp bebekle iki kere hamile kaldım.senin de kalmamaman için bir sebep yok ama nolur rahat olun ikinizde
İlk muayenede almıyorlar.yani vermek istersek alirlarda illada verin demiyorlar sağolsunlar.

Ama en uygun pgt de Memorial de 1100 tl benim gittiğim yerde 500 usd ydi 350 dolardan aşağı yapmıyorlar

Canim merhaba bak uzun bir yola giriyouz ama insallah olacak allahin izniyle benden sana tek tavsiye havuc suyu esin ve sen 1 ay boyunca kullan birde keciboynuzu suyu

Canım benim Allah razı olsun dediğini yapacam doğru diyosun..stres yaptıkça düşündükçe daha da çıkmaza giriyor insan..Rabbim hepimizin kucağını doldurup yüzünü güldürsün inşallah..sen ne durumdasın şu anda tedavi sürecinde misin çocuğun var mı ve sıkıntı eşinde mi sadece?

Canim merhaba bak uzun bir yola giriyouz ama insallah olacak allahin izniyle benden sana tek tavsiye havuc suyu esin ve sen 1 ay boyunca kullan birde keciboynuzu suyu
İnşallah canım keçiboynuzu kürünü yaptık bi ara.havuç nasıl yapılıyor? Bir de ikisini bir arada yapınca sıkıntı olmaz dimi?

keçiboynuzu pekmezi ve incir karıştır ikinizde yiyin bunu ben yaptım eşimin hareketi düşüktü iyi oldu dün bir tavsiye daha geldi denemedim ama deneyen arkadaşında eşinin sperm sorununa iyi gelmiş bebekleri olmuş çakşır otu ve bal karıştırılıp yeniyormuş çok etkiliymiş eşin sigara falan kullanıyorsa bıraksın birde avokado yiyin faydasını görürsün eminim hadi hayırlısı olsun stres yapma bende çok stresliydim şimdi başladım baya iyiyim güçlü olmak gerek

Stres öyle birsey ki bi seferinde aşılamaya başladım ignelerimi oluyorum.o dönem beni çok üzen şeyler yaşadım çok kötüydü.sonra yumurta kontrollerinde bir baktı dr yumurtlarin hepsi küçülmüş dedi.düşünsene kendime ettiğim kötülüğü kimse bana yapamazdı herhalde.tedavi boşa gitti iğneleri boşuna oldum.o yüzden gerçekten geriye bakma.doktoruna sor sorularını hepsini kafanda işaret kalmasın.sonrada esinle beraber tadını çıkararak tedavinizi olun lütfen.Ben su an hamileyim.dokuz haftalık.bunun öncesinde üç kaybim var.herzaman ileriye bakicaz yapcak en önemli şey bu.

Tabiki de verir vermez mi hic bize de doktor demisti hic sperm yok diye ben inanirmisin 1 ay sok oldum gece gunduz agladik ama elhamduliillah hersey yolunda gitti

İkimizde de ne sigara ne alkol hiçbir şey yok..hatta ürtikerinden dolayı da bir yıldır beslenmemize dikkat ediyoruz..Arı sütü bal polen propolis yiyoruz ben incir kürü eşim de keçiboynuzu yaptı sonra benim kür bitince o da bıraktı. Pekmez ve incir karışımı nasıl yapcaz tam olarak?

Tabiki de verir vermez mi hic bize de doktor demisti hic sperm yok diye ben inanirmisin 1 ay sok oldum gece gunduz agladik ama elhamduliillah hersey yolunda gitti
Sadece tavsoye emre bakircioglu var super bir doktor erkek urologu igneler var artik hic uzulmeyin suda eriyen vitaminler var

raortac ve sunu da eklemek isterim.burda yazan arakadaslarimizn hiçbiri gullluk gülistanlık günler yasamiyordur.bir kadın tüp bebek evresine geldiyse o evreye gelene kadar neler yaşamıştır emin ol.kimse evde otururken gidelim merkeze tüp bebek yapalim demiyor.hepimizin kendine göre türlü sorunları var ama herkes nasıl mücadeleci bak.elebetteki bunalicaz sıkılıcaz ama sonra unutucaz .zaten burda bizi anlayan bir sürü güzel kader ortağı var.yasadiklarimiz öyle seyler ki ben su an hamileyim ama üzerimden dogursam bile atamam bu ruh halini diyorum.öyle kirginliklarim varki gerek insanlardan gerek şartlardan gerek şansından yada sanssizligimdan.bu anlamda mücadele eden birini gorunce televizyonda bile görsem burnunun direği sizzliyor ama iyiki burası var.yanlız olmadığını ve anlayan birilerinin olduğunu bilmek cok kıymetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…