Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar dayanamayip evde test yaptim ve ikinci cizgi silik icim fena oldu sadece agliyorum bu testlerde negatif gormeye oyle alismisimki ikinci cizgiyi gorunce elim ayagim titredi
çok güzel haber motivasyonum arttı heyecan verici hadi inşalla betahcg hergün kat kat artsın bebişine sağlıkla kavuşasın

incirleri doğra bi kaba üzerine bolca keçiboynuzu pekmezi özü dök her sabah yiyin ben mecitefendi keçiboynuzu pekmezi özü almıştım yemesi daha kolay

ncirleri doğra bi kaba üzerine bolca keçiboynuzu pekmezi özü dök her sabah yiyin ben mecitefendi keçiboynuzu pekmezi özü almıştım yemesi daha kolay

Kizlar dayanamayip evde test yaptim ve ikinci cizgi silik icim fena oldu sadece agliyorum bu testlerde negatif gormeye oyle alismisimki ikinci cizgiyi gorunce elim ayagim titredi
Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.

B BiYesilBiKahve ne yaptın? Nasıl geçti randevu başlıyor musun?

A asifexisted senin yumoşlardan ne haber? Güzel haberler almışsındır inşallah ve almaya devam edersin önümüzdeki günlerde.

Gözün aydın canım İnşallah kan testinde de tavan yapsın değerin

kızlar ya bu iğneden sınra karın ve mide bölgem şişmiş hissi veriyo ve sanki içinde bir şey turmalıyor bu normalmi ne yapmak gerek

Insallah sende guzel haberler verirsin benimde agrim var ozellikle aksamlari cok oluyor adet olacak gibiyim goguslerimde hassaslasti zaten gebelik belirtisi adet belirtisiyle ayni oluyormus
Canım benim kalcalarimda gevşeme hissi var bagirsaklarim da ses çıkarıyor ve hareketli bunlar sende var mı ? Benim de göğüslerim hassas seninle arada 4 gün var

Arkadaslar merhaba
Bugun transferimn 4. Gunu dun ve bugun jelimin neredeyse tamami disari geliyor yani koca bir topak disari atiyor bu sekilde olan vrmi bunun bir sakincasi oluyomudur acaba . Daha onceki negatiflerimde cok azi disariya veriyordu aklim takildi :/

Neden sonra yürüyor musun yürüyorsun vücut ihtiyacını alıp gerisini atıyor korkma

Neden sonra yürüyor musun yürüyorsun vücut ihtiyacını alıp gerisini atıyor korkma
Evet her seferinde yarim saat yuruyorum ama sonrasinda hep oturuyorum ilk iki denememde cok az geri gelrdi bunda cok asiri geri geliyor belki bunda sonrasinda hep oturuyorum diye herlde yinede ihtiyaci olani aliyodur deilmi :/

Evet her seferinde yarim saat yuruyorum ama sonrasinda hep oturuyorum ilk iki denememde cok az geri gelrdi bunda cok asiri geri geliyor belki bunda sonrasinda hep oturuyorum diye herlde yinede ihtiyaci olani aliyodur deilmi :/
Alıyordur canım 15dk yeterli hatta merak etme

kızlar böyle bir yazı buldum (çocukistiyorum diye bir sayfadan alıntı) paylaşmak istedim.

.3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir : Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
Iki : Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
Üç : Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Dört : Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
Beş : Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
Altı : Yerleşme işlemi devam eder
Yedi : Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
Sekiz : Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Dokuz : Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
On : Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On bir :HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir : Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki : Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç : Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört : Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş: Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı : Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi :Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

Ne kadar doğru şeyler yazmışsın canım, duygularımıza dusuncelerimize tercüman olmuşsun gercekten. Her kelimesiyle hem de.
Saglıcakla bebeğini buyuttugun gunleri de yazarsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…