- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
Kızlar hepinize moral olsun insallahh
Sagol canim insallah devamida gelir
çok güzel haber motivasyonum arttı heyecan verici hadi inşalla betahcg hergün kat kat artsın bebişine sağlıkla kavuşasınKizlar dayanamayip evde test yaptim ve ikinci cizgi silik icim fena oldu sadece agliyorum bu testlerde negatif gormeye oyle alismisimki ikinci cizgiyi gorunce elim ayagim titredi
ncirleri doğra bi kaba üzerine bolca keçiboynuzu pekmezi özü dök her sabah yiyin ben mecitefendi keçiboynuzu pekmezi özü almıştım yemesi daha kolayİkimizde de ne sigara ne alkol hiçbir şey yok..hatta ürtikerinden dolayı da bir yıldır beslenmemize dikkat ediyoruz..Arı sütü bal polen propolis yiyoruz ben incir kürü eşim de keçiboynuzu yaptı sonra benim kür bitince o da bıraktı. Pekmez ve incir karışımı nasıl yapcaz tam olarak?
Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.Kizlar dayanamayip evde test yaptim ve ikinci cizgi silik icim fena oldu sadece agliyorum bu testlerde negatif gormeye oyle alismisimki ikinci cizgiyi gorunce elim ayagim titredi
Gözün aydın canım İnşallah kan testinde de tavan yapsın değerinKizlar dayanamayip evde test yaptim ve ikinci cizgi silik icim fena oldu sadece agliyorum bu testlerde negatif gormeye oyle alismisimki ikinci cizgiyi gorunce elim ayagim titredi
Canım darısı başıma inşallah ama o kadar çok adet belirtim var ki korkuyorum inşallah benim de pozitif olurSagol canim insallah devamida gelir
Insallah sende guzel haberler verirsin benimde agrim var ozellikle aksamlari cok oluyor adet olacak gibiyim goguslerimde hassaslasti zaten gebelik belirtisi adet belirtisiyle ayni oluyormusCanım darısı başıma inşallah ama o kadar çok adet belirtim var ki korkuyorum inşallah benim de pozitif olur
Canım benim kalcalarimda gevşeme hissi var bagirsaklarim da ses çıkarıyor ve hareketli bunlar sende var mı ? Benim de göğüslerim hassas seninle arada 4 gün varInsallah sende guzel haberler verirsin benimde agrim var ozellikle aksamlari cok oluyor adet olacak gibiyim goguslerimde hassaslasti zaten gebelik belirtisi adet belirtisiyle ayni oluyormus
Neden sonra yürüyor musun yürüyorsun vücut ihtiyacını alıp gerisini atıyor korkmaArkadaslar merhaba
Bugun transferimn 4. Gunu dun ve bugun jelimin neredeyse tamami disari geliyor yani koca bir topak disari atiyor bu sekilde olan vrmi bunun bir sakincasi oluyomudur acaba . Daha onceki negatiflerimde cok azi disariya veriyordu aklim takildi :/
Sagol canim insallah devamida gelir
Evet her seferinde yarim saat yuruyorum ama sonrasinda hep oturuyorum ilk iki denememde cok az geri gelrdi bunda cok asiri geri geliyor belki bunda sonrasinda hep oturuyorum diye herlde yinede ihtiyaci olani aliyodur deilmi :/Neden sonra yürüyor musun yürüyorsun vücut ihtiyacını alıp gerisini atıyor korkma
Alıyordur canım 15dk yeterli hatta merak etmeEvet her seferinde yarim saat yuruyorum ama sonrasinda hep oturuyorum ilk iki denememde cok az geri gelrdi bunda cok asiri geri geliyor belki bunda sonrasinda hep oturuyorum diye herlde yinede ihtiyaci olani aliyodur deilmi :/
Yani hemsilerede ole dedi ama bukez cok geri gelmesi kafmi karistirdi ck tak edermbinsallah hepimz icin hayirli sonuclr olurAlıyordur canım 15dk yeterli hatta merak etme
@raortac ve sunu da eklemek isterim.burda yazan arakadaslarimizn hiçbiri gullluk gülistanlık günler yasamiyordur.bir kadın tüp bebek evresine geldiyse o evreye gelene kadar neler yaşamıştır emin ol.kimse evde otururken gidelim merkeze tüp bebek yapalim demiyor.hepimizin kendine göre türlü sorunları var ama herkes nasıl mücadeleci bak.elebetteki bunalicaz sıkılıcaz ama sonra unutucaz .zaten burda bizi anlayan bir sürü güzel kader ortağı var.yasadiklarimiz öyle seyler ki ben su an hamileyim ama üzerimden dogursam bile atamam bu ruh halini diyorum.öyle kirginliklarim varki gerek insanlardan gerek şartlardan gerek şansından yada sanssizligimdan.bu anlamda mücadele eden birini gorunce televizyonda bile görsem burnunun direği sizzliyor ama iyiki burası var.yanlız olmadığını ve anlayan birilerinin olduğunu bilmek cok kıymetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?