Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim kalcalarimda gevşeme hissi var bagirsaklarim da ses çıkarıyor ve hareketli bunlar sende var mı ? Benim de göğüslerim hassas seninle arada 4 gün var
Benim normalde bagirsaklarim tembel kabiz olmayin dedikleri icin hergun kuru kaysi ,taze erik yiyorum ve bol su iciyorum 3gundur bagirsaklarim iyi calisiyor ishal gibiyim ama kalca ve bacaklarimda rahatsizlik yok agrim karnimda ,goguslerimde ve ara arada vajinamda oluyor

Bugün test gününüz müydü? Var mı güzel bir gelişme?

Başladık dün tedaviye, yumurta sayısı yine çok değil gibi. İkinci randevuyu Semra Hanım a vermişler, inşallah ilk kontrolde olumsuz şeyler duymam. Dualarınızı bekliyorum :)

Bir de tedaviden artan ilacı olup da hastaneye bırakacak olan olursa özelden yazarsa sevinirim..

Evet her seferinde yarim saat yuruyorum ama sonrasinda hep oturuyorum ilk iki denememde cok az geri gelrdi bunda cok asiri geri geliyor belki bunda sonrasinda hep oturuyorum diye herlde yinede ihtiyaci olani aliyodur deilmi :/
Canım ben o jelden çok çektin en sonunda dayanamayıp bıraktım progestan hap ve 3 günde bir iğneye geçtim benim koca kopaklar rahim ağzına birikiyordu ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum her uygulamada 30 dk yürüyüş yapmama rağmen

Arkadaşlar big box otelde kalan var mı memnunmusunuz yarın oraya geçmeyi düşünüyoruz

Evet cnm o sekil olmamasi icin arada temizlemek gerek yoksa birikiyor jeli yokak zorlasiyor ama bnm bukez ck kolay oluyo jel ciktigi icin birikmiyo bi ilginclik vr ama anlayamadm hayrlisi artk igne yerine jeli tercih ederm

Hayirli olsun simdiden cnm ignelerden bahsediyorsan bnde yok fakat bir kutu estrofem vr isine yararsa birakirim Perşembe gidecegim
Bu arada yumrta rezervi icin saf zeytinyagina yatirilmis kuru inciri tavsiye ediorum

Hayirli olsun simdiden cnm ignelerden bahsediyorsan bnde yok fakat bir kutu estrofem vr isine yararsa birakirim Perşembe gidecegim
Ya keşke estrofem aşamasına gelebilsem çok teşekkürler canım evet gonalf Ten bahsetmiştim. Benim pgt aşamam var önümde daha, inşallah sağlıklı çıkan olur da transfer aşamasına geçe bilirim

Ya keşke estrofem aşamasına gelebilsem çok teşekkürler canım evet gonalf Ten bahsetmiştim. Benim pgt aşamam var önümde daha, inşallah sağlıklı çıkan olur da transfer aşamasına geçe bilirim
Himmm sen daha cok basindasin bn o isleri geceli cok oldu 3. Denememin 5. Günündeyim :) insallah senin ilk denemede hayirlisiyla olur

ben bugün ikinci kontrole gittim
luveris diye bir iğne ve cetrotide diye bi iğne yazıldı luveris e bugün cetrotide ye yarın başlayacağım değerlerin normal dedi doktor 5 yumurta var 6 cı arkada göremiyorum tamamını dedi içim sıkıldı terslik çıkacak sanki yumurta az amh yüksekti ama yumurta sanki az o değere göre nasipte ne var bilmiyorum ama karmaşık hissediyorum

Hayirli olur insallah bn kontrollermde on civari yumrtam vr saniodm olculerini yazdirirken okdr duyuyordum sonra opudan ciktm 21 yumrtm toplanmisti sok oldm nasl oldu bilemiom artk belki arkalarda kalanlr oluyor veya ilerleyen zmnlarda buyuyenler oluyordur... Ama sayiya tklma onemli olan kac tne saglikli kalack bazn 20 cikior bir saglam kalior bazen bir yumrta toplaniyor onla hamile kaliyorlr hersy nasip

sağol canım benim bunu okumak iyi geldi nasipten ötesi yok biliyorum ama süreç insanı dengesiz yapıyor bi ağlıyorum bi gülüyorum bir içim kıpır kıpır oluyor kendimi tanıyamaz oldum

sağol canım benim bunu okumak iyi geldi nasipten ötesi yok biliyorum ama süreç insanı dengesiz yapıyor bi ağlıyorum bi gülüyorum bir içim kıpır kıpır oluyor kendimi tanıyamaz oldum
Cnm hic sitres yapma kendine mesgaleler bul hersy olacagina varir biliyorum cok heyecan yapiyor insan karmasik duygular yasiyor insallah ilkde tutar benm ilki negatif oldu sonralarda hic onemsemedim ikincide negatif oldu dahada takmadm simdi 3. Deneme hersy nasip bosuna ne uzuleym olmassa napablirimki zamanim gelmemis demekki sende bolbol dua et ve zamaninin gelmesini bekle er ya da gec anne olacagiz insallah

Güzel söylüyorsun ama işte insan kontrol edemiyor duygularını dışardan geliyoruz içinde bulunduğumuz şartlar yaş faktörü düşünmemeye çalışıyorum nasip artık

Güzel söylüyorsun ama işte insan kontrol edemiyor duygularını dışardan geliyoruz içinde bulunduğumuz şartlar yaş faktörü düşünmemeye çalışıyorum nasip artık
Oyle tabiki ama zaman herseyin ilaci ve insan herseye alisiyor ben oncedn igne olmaya korkrdm bir baktmki kendime gunde uc kere igne vurur hale gelmisim insan icinde bulundugu duruma hemen alisiyor insallah hayirli sonclar aliriz hepimiz herkes!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…