Hayirli saglikli olsun insallah bize de dua et kardesimKizlar dayanamayip evde test yaptim ve ikinci cizgi silik icim fena oldu sadece agliyorum bu testlerde negatif gormeye oyle alismisimki ikinci cizgiyi gorunce elim ayagim titredi
Benim normalde bagirsaklarim tembel kabiz olmayin dedikleri icin hergun kuru kaysi ,taze erik yiyorum ve bol su iciyorum 3gundur bagirsaklarim iyi calisiyor ishal gibiyim ama kalca ve bacaklarimda rahatsizlik yok agrim karnimda ,goguslerimde ve ara arada vajinamda oluyorCanım benim kalcalarimda gevşeme hissi var bagirsaklarim da ses çıkarıyor ve hareketli bunlar sende var mı ? Benim de göğüslerim hassas seninle arada 4 gün var
Bugün test gününüz müydü? Var mı güzel bir gelişme?Benim normalde bagirsaklarim tembel kabiz olmayin dedikleri icin hergun kuru kaysi ,taze erik yiyorum ve bol su iciyorum 3gundur bagirsaklarim iyi calisiyor ishal gibiyim ama kalca ve bacaklarimda rahatsizlik yok agrim karnimda ,goguslerimde ve ara arada vajinamda oluyor
Çok sükür pozitif ,degerim 84.25 cikti sali gunu tekrarliyicaz testi rabbim insallah hepimizin kucagini doldurur dualarim sizinleBugün test gününüz müydü? Var mı güzel bir gelişme?
çok güzel katlanarak artsın inşallah bebeğin bırakmasın seni hiç darısı tüm bu yolda olanlaraÇok sükür pozitif ,degerim 84.25 cikti sali gunu tekrarliyicaz testi rabbim insallah hepimizin kucagini doldurur dualarim sizinle
Hayırlı olsun canım, inşallah sıkıntısız devam etsibÇok sükür pozitif ,degerim 84.25 cikti sali gunu tekrarliyicaz testi rabbim insallah hepimizin kucagini doldurur dualarim sizinle
Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
B BiYesilBiKahve ne yaptın? Nasıl geçti randevu başlıyor musun?
@asifexisted senin yumoşlardan ne haber? Güzel haberler almışsındır inşallah ve almaya devam edersin önümüzdeki günlerde.
Canım ben o jelden çok çektin en sonunda dayanamayıp bıraktım progestan hap ve 3 günde bir iğneye geçtim benim koca kopaklar rahim ağzına birikiyordu ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum her uygulamada 30 dk yürüyüş yapmama rağmenEvet her seferinde yarim saat yuruyorum ama sonrasinda hep oturuyorum ilk iki denememde cok az geri gelrdi bunda cok asiri geri geliyor belki bunda sonrasinda hep oturuyorum diye herlde yinede ihtiyaci olani aliyodur deilmi :/
Evet cnm o sekil olmamasi icin arada temizlemek gerek yoksa birikiyor jeli yokak zorlasiyor ama bnm bukez ck kolay oluyo jel ciktigi icin birikmiyo bi ilginclik vr ama anlayamadm hayrlisi artk igne yerine jeli tercih edermCanım ben o jelden çok çektin en sonunda dayanamayıp bıraktım progestan hap ve 3 günde bir iğneye geçtim benim koca kopaklar rahim ağzına birikiyordu ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum her uygulamada 30 dk yürüyüş yapmama rağmen
Hayirli olsun simdiden cnm ignelerden bahsediyorsan bnde yok fakat bir kutu estrofem vr isine yararsa birakirim Perşembe gidecegimBaşladık dün tedaviye, yumurta sayısı yine çok değil gibi. İkinci randevuyu Semra Hanım a vermişler, inşallah ilk kontrolde olumsuz şeyler duymam. Dualarınızı bekliyorum :)
Bir de tedaviden artan ilacı olup da hastaneye bırakacak olan olursa özelden yazarsa sevinirim..
Ya keşke estrofem aşamasına gelebilsemHayirli olsun simdiden cnm ignelerden bahsediyorsan bnde yok fakat bir kutu estrofem vr isine yararsa birakirim Perşembe gidecegim
Himmm sen daha cok basindasin bn o isleri geceli cok oldu 3. Denememin 5. Günündeyim :) insallah senin ilk denemede hayirlisiyla olurYa keşke estrofem aşamasına gelebilsemçok teşekkürler canım evet gonalf Ten bahsetmiştim. Benim pgt aşamam var önümde daha, inşallah sağlıklı çıkan olur da transfer aşamasına geçe bilirim
Hayirli olur insallah bn kontrollermde on civari yumrtam vr saniodm olculerini yazdirirken okdr duyuyordum sonra opudan ciktm 21 yumrtm toplanmisti sok oldm nasl oldu bilemiom artk belki arkalarda kalanlr oluyor veya ilerleyen zmnlarda buyuyenler oluyordur... Ama sayiya tklma onemli olan kac tne saglikli kalack bazn 20 cikior bir saglam kalior bazen bir yumrta toplaniyor onla hamile kaliyorlr hersy nasipben bugün ikinci kontrole gittim
luveris diye bir iğne ve cetrotide diye bi iğne yazıldı luveris e bugün cetrotide ye yarın başlayacağım değerlerin normal dedi doktor 5 yumurta var 6 cı arkada göremiyorum tamamını dedi içim sıkıldı terslik çıkacak sanki yumurta az amh yüksekti ama yumurta sanki az o değere göre nasipte ne var bilmiyorum ama karmaşık hissediyorum
sağol canım benim bunu okumak iyi geldi nasipten ötesi yok biliyorum ama süreç insanı dengesiz yapıyor bi ağlıyorum bi gülüyorum bir içim kıpır kıpır oluyor kendimi tanıyamaz oldumHayirli olur insallah bn kontrollermde on civari yumrtam vr saniodm olculerini yazdirirken okdr duyuyordum sonra opudan ciktm 21 yumrtm toplanmisti sok oldm nasl oldu bilemiom artk belki arkalarda kalanlr oluyor veya ilerleyen zmnlarda buyuyenler oluyordur... Ama sayiya tklma onemli olan kac tne saglikli kalack bazn 20 cikior bir saglam kalior bazen bir yumrta toplaniyor onla hamile kaliyorlr hersy nasip
Cnm hic sitres yapma kendine mesgaleler bul hersy olacagina varir biliyorum cok heyecan yapiyor insan karmasik duygular yasiyor insallah ilkde tutar benm ilki negatif oldu sonralarda hic onemsemedim ikincide negatif oldu dahada takmadm simdi 3. Deneme hersy nasip bosuna ne uzuleym olmassa napablirimki zamanim gelmemis demekki sende bolbol dua et ve zamaninin gelmesini bekle er ya da gec anne olacagiz insallahsağol canım benim bunu okumak iyi geldi nasipten ötesi yok biliyorum ama süreç insanı dengesiz yapıyor bi ağlıyorum bi gülüyorum bir içim kıpır kıpır oluyor kendimi tanıyamaz oldum
Güzel söylüyorsun ama işte insan kontrol edemiyor duygularını dışardan geliyoruz içinde bulunduğumuz şartlar yaş faktörü düşünmemeye çalışıyorum nasip artıkCnm hic sitres yapma kendine mesgaleler bul hersy olacagina varir biliyorum cok heyecan yapiyor insan karmasik duygular yasiyor insallah ilkde tutar benm ilki negatif oldu sonralarda hic onemsemedim ikincide negatif oldu dahada takmadm simdi 3. Deneme hersy nasip bosuna ne uzuleym olmassa napablirimki zamanim gelmemis demekki sende bolbol dua et ve zamaninin gelmesini bekle er ya da gec anne olacagiz insallah
Oyle tabiki ama zaman herseyin ilaci ve insan herseye alisiyor ben oncedn igne olmaya korkrdm bir baktmki kendime gunde uc kere igne vurur hale gelmisim insan icinde bulundugu duruma hemen alisiyor insallah hayirli sonclar aliriz hepimiz herkes!...Güzel söylüyorsun ama işte insan kontrol edemiyor duygularını dışardan geliyoruz içinde bulunduğumuz şartlar yaş faktörü düşünmemeye çalışıyorum nasip artık
Çok sevindim. Allah her bekleyene nasip etsin. İnş değerin ikiye katlansın.Çok sükür pozitif ,degerim 84.25 cikti sali gunu tekrarliyicaz testi rabbim insallah hepimizin kucagini doldurur dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?